Banker

5 personlige finansvaner som gjør deg rik

5 personlige finansvaner som gjør deg rik

Vil du bli rik neste år? Dessverre for deg blir ingen rik over natten.

De "overordnede suksessene" du ser er normalt resultatene av år og år av hardt og bevisst arbeid. Den gode nyheten er at når det gjelder å bygge rikdom, er det ingen hemmeligheter. Det samme settet med prinsipper vil fungere for absolutt alle! Hvis du er villig til å sette inn arbeidet og gjøre ofrene, kan du bygge rikdom i et raskt tempo.

Tro ikke på meg? Vel, jeg har gjort det og så har utallige andre mennesker. Du må bare starte nå, og bygge videre på det du har oppnådd.

Her er fem personlige økonomi vaner som vil gjøre deg rik.

# 1- Tilbring betydelig mindre enn du tjener

Den første vane er å bruke mindre enn du tjener. Og hvis du vil bygge rikdom raskt, må du bruke betydelig mindre enn du tjener.

Du tror at dette ville være en sunn fornuftregel, men dessverre er det ikke. De fleste amerikanere bruker mye mer enn de tjener, og det er derfor det er så mye forbruksgjeld. Hvis du kan gripe denne ene vanen i ung alder, vil du være på sporet til økonomisk frihet.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du se vår liste over 15 måter å spare $ 500 per måned og hvordan sparer jeg 75% av min månedlige inntekt.

# 2 - Invester pengene dine i ung alder

Jo tidligere du begynner å investere mer tid pengene dine må vokse. Det er derfor viktig å investere i ung alder.

Selv om du bare har en ekstra $ 20 per uke å investere må du gjøre det. De små mengdene kan bli noe store i tjue til tretti år. (Ikke sikker på hvordan du investerer? Ta kurset vårt.)

Vet ikke hvor du skal begynne? Åpne en konto på en av våre beste gratis investing apps.

# 3 - Unngå gjeld

Gjeld bør være din fiende. De av dere med studielån har sikkert allerede funnet ut dette. (Hvis du har studentgjeld, anbefaler jeg at du bruker Troverdig for å se om du kan senke APR på studielånene dine ved refinansiering. Få et kostnadsbesparelsesoverslag fra dem tar 30 sekunder her.)

Gjeld vil holde deg tilbake fra så mange økonomiske muligheter. Gjør det ditt oppdrag å unngå alle former for forbruksgjeld. Hvis du allerede er i gjeld, må du først jobbe med å kvitte seg med det før du kan bygge rikdom.

# 4 - Spar så mye penger som mulig

Lagring av hensyn til lagring er ganske meningsløs. I stedet bør du opprette økonomiske mål som å spare for hus, bil eller førtidspensjon.

Når du har kommet opp med meningsfulle mål, begynner du å stryke bort så mye penger som mulig. Lagre for dine nåværende mål og for din fremtid.

Sjekk ut disse gode tilbudene på høyavkastningsregnskap:

# 5 - Finn en karriere du liker

Sist men ikke minst må du finne en karriere du liker. Du kommer ikke til å være i stand til å realisere dine fullverdige evner, med mindre du i det minste mildt nyter det du gjør.

Plus, hvem vil jobbe hele livet med å gjøre noe de hater? Det kan ta deg en stund å finne den perfekte passformen, men du vet når du finner den.

Vet ikke hva du skal sette inn i din lidenskap? Vel, få en jobb og start en sidekast. Mange tusenårige jobber med en sidegigering på college og fortsetter å vokse den etter oppgradering.

Øvelse gjør mester

Hvis et av dine mål i år er å bygge rikdom, vil disse fem personfinansvanene få deg der. På slutten av dagen er trinnene å ta veldig enkle, det virker dem ut som vil være en karakterprøve.

Hva mer vil du legge til i listen?

Skrive Inn Din Kommentar