Banker

6 ideer for å diversifisere inntektsstrømmer

6 ideer for å diversifisere inntektsstrømmer

Jo mer jeg sprer inntektene mine, desto mer skjønner jeg hva en stor velsignelse det er å få muligheten til å gjøre dette. Det gir meg ikke bare mulighet til å eksperimentere med nye ideer, men jeg har også muligheten til å vite at hvis en inntektsstrøm mislykkes, har jeg flere flere til å rydde meg opp.

Husk at hvis du går tilbake og tenker på den grunnleggende personalkostnadsligningen: Inntekt - Utgifter = Sparing. Du kan bare kutte så mange utgifter, men du kan øke din inntekt til ubegrenset potensial.

Det tok meg en stund å lære å effektivt diversifisere inntektene mine, men nå virker mulighetene helt ubegrensede.

Dessuten har du sikkert hørt det at gjennomsnittlig millionær har 7 forskjellige strømmer av inntekt? Hvor står du i forhold til dette?

Hvis du bare har begynt, er det seks ideer for å sprede inntektene dine og legge til mer i bunnlinjen din.

Hurtignavigasjon Start med dagen JobInvest i fast eiendomCrowd Finansiert eiendomsmeglingFlipping en HouseOwning Rental PropertiesHouse HackingOffer En ServiceSell A ProductBecome En Micro-EntrepreneurSkape En Uber OG Løft DriverDeliver Mat For UberEatsDeliver For DoorDashInvest På aksjemarkedetFå det bra på en, jobbe deretter med en annen

Start med dagen din jobb

Vi snakker mye om "side hustling" og flere inntektsstrømmer, men la oss innse det. Dagsjobben er mest sannsynlig din første inntektskilde. Dette er det som sannsynligvis betaler dine regninger og holder mat på bordet.

For meg vil jeg vurdere min "dag jobb" freelance inntekt. Selv om jeg er selvstendig næringsdrivende, ser jeg visse inntektsstrømmer som de som betaler regningene mine og andre er målpenger eller morsomme penger.

Men for andre kan dagjobben være en sann ni til fem. Uansett er det flere måter du kan øke inntektsstrømmen med dagjobben. Kan du plukke opp skift på jobb? Frivillig for overtid? Eller, selv å spørre om en økning kan øke din arbeidsinntekt.

Invester i fast eiendom

Min inntekt er ganske variert akkurat nå. Det neste jeg vil gjerne legge til mer av, er å investere i fast eiendom. Selvfølgelig vil det ta meg en god tid å få pengene spart opp for dette, men det er muligheter for å komme i gang med å investere i fast eiendom for så lite som $ 500! Ja, seriøs, $ 500.

Her er mine favorittideer for å investere i fast eiendom:

Crowd Funded Real Estate

En av de nyeste alternativene for å investere i fast eiendom er publikumsfinansierte eiendommer. Dette er hvor du blir med andre til å investere i en utleie eiendom - enten kommersiell eller bolig. Den gode tingen om dette er at det er lave minimum for å komme i gang, og du trenger ikke engang å være en akkreditert investor.

 • Realtyshares - Realtyshares tilbyr investorer en rekke eiendommer å velge mellom, inkludert bolig, blandet bruk, kommersiell og detaljhandel. De belaster ikke sine investorer avgifter, i stedet plassere den byrden på eiendomshavere. Investorer kan begynne å se en avkastning bare noen få uker etter at prosjektet er finansiert.Vi er partnere med Realtyshares, og de gir College Investor a $100 bonus når du lager din første investering ved hjelp av kampanjekode Samboer100.
 • Fundrise - En av de mest populære eiendomsmeglingstedene, Fundrise har en minimumsinvestering på $ 500 og avgifter mellom 0-3% i avgifter. Nettstedet er hensynsløst om hvilke prosjekter det aksepterer - bare ca 5% av forslagene er valgt. Fundrise er en annen av våre favorittsteder, bare på grunn av de utvalgte investeringseiendommene de må velge mellom, men også fordi du ikke trenger å være en akkreditert investor å investere - de er en av de eneste plattformene som gjør det mulig for øyeblikket.

Vende et hus

Jeg vet at mange tror at flipping er en veldig risikabel virksomhet, og det kan være, det avhenger bare av eiendomsmarkedet i ditt område. Jeg har vellysset et hus før (den eneste tiden jeg prøvde), og jeg kan ikke vente med å prøve den igjen.

Eier utleie

Å eie utleieboliger er ikke for svak av hjertet. Du må kunne planlegge for ledige stillinger, reparasjoner og håndtere leietakere. Selv om jeg ikke har helt utelukket å eie utleieeiendommer, er jeg ikke sikker på at jeg ønsker å håndtere leietakere. Jeg vil helst bruke en eiendomsadministrasjonstjeneste for å håndtere dette for meg. Dette kan imidlertid fortsatt være en fin måte å diversifisere inntektene dine på.

House Hacking

På samme måte som å eie utleieeiendommer, kan du begynne å investere i fast eiendom via hushacking. Dette er hvor du utnytter din egen eiendom som utleie - kanskje ved å leie ut et rom eller gjøre det til en Airbnb-oppføring. Min beste venn gjorde dette på college og i utgangspunktet hadde hans romkamerater betale for huset hans!

Tilbyr en tjeneste

Etter din daglige jobb, kan ditt neste skritt tilby en tjeneste av noe slag. Denne tjenesten skal være basert på ferdighetssettet, fritiden din og dine hobbyer.

Noen ideer for å få dette startet er:

 • Lessons
 • skrive
 • Fortsett hjelp
 • Coaching / Consulting
 • Læring
 • barnevakt
 • Social Media Management

Det er både fordeler og ulemper å tilby en tjeneste. De store fordelene er at du får angi timene, velg prisingen, og velg tjenesten. Ulempene er at det kan ta tid å bygge opp kunder og at du fortsatt handler tid for penger.

Vi har massevis av andre ideer for servicebaserte sidebedrifter her.

Selg et produkt

Denne tredje ideen vil kreve første gang på forhånd, men da kan det bli en passiv inntektskilde.Den kongelige trickle av inntekt kan ta mye markedsføring på forhånd for å lykkes, så ikke forvent å skape noe slags produkt og begynne å rake i store penger. Tjene penger krever hardt arbeid!

Med det sagt er det noen ideer:

Skriv en eBok: Alle kan bli forfatter på Amazon. Faktisk prøvde jeg dette for noen år siden. Alt du trenger å gjøre er å skrive din eBok i et Word-dokument, format for Kindle, og last opp til Amazon's Kindle Direct Publishing-program. Prosessen er enkel, men å gjøre salg og få boken til å rangere høyt er massevis av arbeid.

Selg arkivfotografier: Det er så mange steder at du kan selge lagerfotografier for royalties. Hvis du er en fotograf, kan dette være en god sidegig for deg. Bare et par steder å selge bildene dine er 123rf.com og freedigitalphotos.net

Lag T-skjorter: Ser du noen gang annonser på Facebook for T-skjorter som har ditt navn eller yrke på dem? Disse annonsene er vanligvis fra folk som lager T-skjorte og deretter annonserer til deg gjennom Facebook. Hvis du ender opp med å kjøpe en av disse T-skjorter, vil skaperen tjene en royalty. Hvis du liker denne ideen, er det en interessant podcast på den fra Side Hustle Nation.

Bli en mikro-entreprenør

Jeg ser mikro-entreprenørskap litt annerledes enn å selge et produkt eller en tjeneste. Ja, det er fortsatt sidehustling, men det handler om å kunne gjøre det på dine egne vilkår, men ikke helt å måtte starte din egen virksomhet.

Sjekk ut disse ideene nedenfor og se om noen av dem gir mening for deg.

Bli En Uber OG Lyft Driver

Jeg elsker ideen om å ri deling som en sidevasling fordi det er en av de få "jobbene" her hvor du virkelig kan gjøre 100% på egen tid. Hvis du vil kjøre midt på natten fra kl. 02.00 til 6.00, kan du!

Alt du trenger er en bil og litt fritid. Bare registrer deg med Uber og begynn å drive folk rundt. Du vil gjøre det du legger inn i det.

For å maksimere inntekter og fortjeneste potensial, må du registrere deg for både Uber og Lyft og bruke begge verktøyene samtidig.

For å komme i gang:

 • Registrer deg for uber
 • Registrer deg for løft (og se deres nåværende bonustilbud)

Lever mat til uberEats

Hvis du ikke liker ideen om å ha folk i bilen din, er det kanskje mulig å levere mat den beste avenyen for å dra nytte av bilen din og tjene ekstra penger for å diversifisere inntektene dine.

Eller har du kanskje ikke en bil? Du kan tjene penger på å levere til UberEats med sykkel eller scooter også!

En interessant ting om å levere med UberEats er at du kan få andre mennesker i bilen, siden du bare leverer mat. Dette er et flott konsert for familier - du kan få barna i bilen mens foreldrene jobber. Den ultimate siden hustling multi-tasking gig! Registrer deg for UberEats her.

Lever for DørDash

DoorDash er en annen leveringsservice som har vokst landsomfattende. Igjen er det et alternativ til å ikke ha folk i bilen, men fremdeles får betalt for å levere.

Flere og flere restauranter registrerer seg, så du kan sannsynligvis finne konserter i ditt område. Registrer deg for DoorDash.

Invester i aksjemarkedet

Et mest passivt alternativ til å sprede inntektene dine er å investere i aksjemarkedet. Siden Robert er investeringseksperten her, vil jeg forlate deg noen av hans innlegg på å skape en månedlig inntekt gjennom å investere for å sjekke ut:

 • Slik begynner du å investere med bare $ 100
 • Slik kommer du i gang med å investere i 30-årene
 • Hvorfor utlånsklubben er min favoritt CD-alternativ

Men, akkurat som noe, investerer tar litt opp foran hovedstaden for å komme i gang. Du kan imidlertid bygge en utbytteportefølje og begynne å se belønninger med en gang (om enn liten). Men kraften i sammensatt interesse er en stor kraft, og du vil snart se at inntektsstrømmen din vokser!

Sjekk ut disse flotte stedene å begynne å investere (inkludert M1 Finance hvor du kan investere gratis):

Åpne en ny meglerkonto

Megler

kampanjer

Kom i gang

Opp til

$600

+ Gratis handler

 • $ 3000 Minimum innskudd
 • Ingen månedlige avgifter
Opprett konto

Opp til

$3,500

+ Gratis handler

 • $ 100 Kontantbonus for innskudd på $ 25.000
 • Kommisjonen Free Trades for Innskudd på $ 25.000
Opprett konto

Kommisjon

GRATIS

Investering

 • $ 100 Minimum innskudd
 • Ingen provisjoner
Opprett konto

Bli god på en, og arbeid på en annen

Mitt motto for å bygge flere strømmer av inntekter er å bli veldig god til en ting før du flytter til noe annet. Å forsøke å ta for mye på en gang vil bare sette deg opp for feil.

Velg en ting, master den, og legg til en annen inntektsstrøm. Over tid vil inntektsstrømmene begynne å bli sammensatte, og du vil begynne å se massiv vekst.

Slik bygger du rikdom på lang sikt.

Hvordan sprer du inntektene dine?

Skrive Inn Din Kommentar