Virksomhet

Når har det vært fornuftig å få en pro-gjennomgang av skatteavkastningen?

Når har det vært fornuftig å få en pro-gjennomgang av skatteavkastningen?

Dette innlegget er sponset av H & R Block.

Hvis du noen gang har besøkt et skattekontor for å få hjelp med å sende inn selvangivelsen, vet du at avtalen kan være stressende. Hva om du glemmer et viktig skattedokument? Hva om avtalen varer lenger enn du tror det vil? I tillegg kan du besøke et kontor for å sende returene dine, koste deg både tid og penger. Ifølge en undersøkelse fra H & R Block ville 41% av amerikanerne heller bruke tid sammen med familien enn å besøke et skattekontor.

Selvfølgelig, å besøke et skattekontor er ikke alle ulemper. Sertifiserte skatteforhandlere og CPAer gir forsikring om at avkastningen er nøyaktig og fullført. De går deg gjennom komplekse beregninger, og de sørger for at du maksimerer alle dine fradrag og studiepoeng. Kan du få faglig assistanse uten besøker et skattekontor? Det er 2018! Selvfølgelig kan du! H & R Block Tax Pro Review er en funksjon du kan legge til på H & R Blocks online skattemeldingstjeneste.

Du fyller ut H & R Block skatt programvare til beste av din evne. Deretter kontrollerer en sertifisert skatteselskap dobbelt arbeidet ditt. De vil sørge for at du utnyttet alle fradrag som er tilgjengelige, de vil sjekke arbeidet ditt, og de vil gjøre alt mens du sover. Skatteprov garanterer maksimal refusjon for deg, og de vil legge til ekstra skjemaer hvis du savnet skjemaene.

Så hvem skal dra nytte av en Tax Pro Review fra H & R Block? Vi kan tenke på fire scenarier der anmeldelsen kan være vel verdt pengene.

Sjekk ut hvor lett det er

First Time Side Hustlers

De fleste kan navigere gjennom en avkastning uten for mye problemer. Plus H & R Block er mer null online programvare gjør det enkelt for W-2 filers å maksimere avkastningen uten å betale noe. Dessverre, folk med sidegasning inntekt vil ofte ha en vanskeligere tid å finne ut sine skatter. Enten du er en kjøreredeling, en freelance skribent eller et grønt vedlikeholdsprosjekt, må du deklarere forretningsinntekt og forretningskostnader.

Skatteprofessorer fra H & R Block kan hjelpe deg med å vinne "er det fradragsberettiget?" -spill. Plus, de vil gi deg selvtillit at du arkiverer måten du skal.

Hvis du har selvstendig næringsinntekt, inntar H & R Block $ 89,99 for den ekstra Tax Pro Review. For første gang selvstendig næringsdrivende kan dette være $ 89,99 godt brukt.

utleiere

Helt siden jeg kjøpte en utleie eiendom ble skattetid mer engstelig. Selvfølgelig er det viktig å holde rede på leieinntekter og utgifter, men ikke altfor vanskelig.

Den virkelige vanskeligheten kommer på skattetid når jeg må avgjøre om en utgift er en for å avskrives eller trekkes fra. Selvfølgelig tar H & R Block sin robuste online-programvare seg av å beregne en avskrivningsaktiv (selve huset), men det er godt å få et andre sett med øyne på beregningen.

Hvis du er en utleier som ønsker å maksimere skattefradrag, kan du få en Tax Pro Review fra H & R Block til å være verdt den ekstra $ 89.99.

Aktive aksjemarkedet

H & R Block online har en av de mest robuste grensesnittene for aktive aksjemarkedet. Bare koble programvaren til dine meglerkontoer, og H & R Block vil beregne kortsiktige, langsiktige og utbytteinntekter fra aktiviteten din. Dette er en fantastisk fordel, og perfekt for folk som har gjort noen få handler i de foregående årene.

Imidlertid kan aktive handlende også av og til trekke ut kostnader knyttet til deres aktivitet. Betalte du for programvare eller informasjon? Betalte du handelsavgifter? Kan du kvalifisere deg for hjemmekontraktsavdrag?

Pluss, la oss ikke engang komme i gang på kompleksiteten av skatter på kryptokurrency transaksjoner. Hvis du har gjort noen form for kryptohandel, kan du være i for en grov skattopplevelse hvis du ikke vet hva du gjør.

Dette er de typer bekostning at en skatteprov fra H & R Block kan hjelpe deg med å avgjøre om du skal trekke fra.

Noen første gangs filer

H & R Block online skatt arkivering programvare er en av de beste i bransjen for første gang filers. I tillegg kvalifiserer mange første gang filers til H & R Block More Zero, en helt gratis arkiveringstjeneste. Hvis du er nervøs for at du arkiverer feil, anbefaler vi ikke å oppgradere til Tax Pro Review med en gang. I stedet fullfører innleveringen i programvaren og vurderer følelsene dine da. Er du sikker på at du ikke savnet noe? Så fortsett og fil.

På den annen side, hvis du vil at en profesjonell skal gjennomgå det, fortsett og oppgrader. Tax Pro Review fra H & R Block koster $ 49,99 - $ 89,99, og det er en verdig utgift hvis det vil gi deg selvtillit til å sende på egen hånd for første gang.

Siste tanker

For mange filers, kan du bare bruke H & R Block More Zero og arkivere gratis. Men under noen omstendigheter (inkludert de som vi nevnt ovenfor), kan det være svært gunstig å få din anmeldelse sjekket ut av en skatteprodusent.

Og med Tax Pro Review fra H & R Block, trenger du aldri å forlate huset ditt. Det er ganske kjempebra.

Skrive Inn Din Kommentar