Banker

5 Ti-dagers utfordringer du trenger å prøve

5 Ti-dagers utfordringer du trenger å prøve

Jeg har alltid hørt om folk som gjør 30, 60 eller til og med 90 dagers utfordringer for å forbedre livet i livet. I teorien ser de ut som gode tall, spesielt siden 30-90 dager er vanligvis en lang nok periode for å utvikle en vane.

Problemet for meg var at det var litt overveldende å forplikte seg til noe nytt i 30 dager. Spesielt siden jeg ikke visste om den nye vanen jeg prøvde å utvikle, ville være til nytte for meg så mye. Men stikker til noe i ti dager? Lett.

Jeg ble introdusert til ti dagers utfordringer om en måned siden, og jeg tror de er perfekte for å teste vannet. I tillegg, siden du bare begår ti dager, vil du sannsynligvis holde fast ved utfordringen og ikke føle en følelse av svikt for ikke å fullføre din utfordring. Og vi vet alle at suksess begynner å lykkes og fiasko begynner å mislykkes.

Så hvorfor ikke prøve en ny vane med en ti dagers utfordring for å se om du kan forbedre et område i livet ditt? Her er fem ti dagers utfordringer du kan bruke til å forbedre din økonomi.

Spor din utgifter i ti dager

Noen kan tro at sporingskostnadene i ti dager ikke er lange nok til å gjøre en forskjell. Jeg ville imidlertid helt uenig.

Når jeg begynner å spore mine utgifter, blir det litt av en avhengighet etter bare noen få dager. Ved første sikting gjennom alle detaljene av mine utgifter begynner å irritere meg. Men etter at jeg begynte å få noen utgifter innlagt, elsker jeg å se på det store bildet og begynne å søke etter måter å optimalisere utgiftene mine.

Sporing av utgifter i bare ti dager kan være en øyeåpning opplevelse og bli en livslang vane.

En av mine favoritt måter å spore mine utgifter på er å bruke GRATIS Personal Capital-appen. De har et flott brukergrensesnitt og de mest pålitelige tilkoblingene til bankene jeg har funnet ennå.

Kok alle dine egne måltider i ti dager

Hvis du spiser mye uttak, kan denne utfordringen bokstavelig talt spare deg mer enn hundre dollar. Det er en ganske anstendig sum penger å spare på bare ti dager.

Hvis du vil gå den ekstra mile på denne, så ikke gå på matbutikk heller. Stritt spise ut av ditt pantry hvis mulig.

Ikke bruk penger i ti dager

Ganske selvforklarende - ikke bruke penger i ti dager. Ikke på mat, ikke på klær, ikke på bekvemmelighet!

Annet enn å betale de vanlige månedlige regningene dine, må du ikke gjøre noe med noe annet. Selv da, prøv å batch dine regninger og betale dem før eller etter din 10 dagers utfordring! Virkelig gi det en tur!

Lagre alle dine ti dollar regninger i ti dager

Jeg liker alltid å lese historier om folk som sparer alle de fem dollarregningene de kommer i kontakt med i et år eller to. Du ville ikke tro på mengden penger som kan legge opp til!

Hvis du bruker penger ofte, velger du deretter å lagre alle dine fem, ti eller til og med tjue dollarregninger i ti dager. Det vil være morsomt å se hvor mye ekstra penger du sparer på slutten av utfordringen!

Selg ett produkt om dagen i ti dager

Denne utfordringen er definitivt på min liste. I løpet av den siste måneden har jeg sakte begynt å knuse et rom (eller ett skap) om gangen. Jeg er helt overrasket over alt søppelet jeg har samlet.

I stedet for å kaste ting jeg ikke bruker i søppelet, har jeg for øyeblikket et par store skuffer og et par søppelposer fulle av ting lagret i kjelleren. Hvis jeg kun oppførte ett element om dagen i ti dager på Facebook Yard Sale, ville jeg sette en god mengde ekstra penger i lommen min!

En annen tanke er å selge varene dine på eBay eller Amazon. Jeg stod på denne strategien i flere år og var i stand til å tjene over $ 2000 per år å gjøre dette.

Er du opp for utfordringen?

Enten du ønsker å utvikle en ny vane, eller bare legge litt penger tilbake i lommen, vil jeg oppfordre deg til å starte en ti dagers utfordring.

Ti dager er lett å holde fast i og vil tillate deg å teste vannet før du prøver å forplikte seg til en lengre periode.

Har du noen gang prøvd en ti dagers utfordring?

Skrive Inn Din Kommentar