Penger

Denne mannen gjør tusenvis per måned bare for å sende e-post

Denne mannen gjør tusenvis per måned bare for å sende e-post

Dette innlegget ble opprinnelig publisert 1. april 2017, som en del av vår April Fool's Day-oppstilling.

Før jeg begynte min lukrative nye karriere, var det ikke alltid lett for meg å tjene meg.

Oppvokst i et utviklingsland, syntes mine muligheter noen ganger begrenset.

Jeg ønsket å få en god høyskole grad, men det var ute av rekkevidde. Jeg søkte på jobber på ulike felt, men som mange unge i disse dager, hadde jeg problemer med å få ansatt fulltid.

Selv da jeg klarte å sikre en oppføringsnivå, fant jeg at arbeidsgivere ikke var villige til å betale meg nok til å komme forbi.

Jeg følte meg fast. Jeg fant det vanskelig å komme videre. Min karrierevei var usikker, og jeg ble frustrert.

Men alt forandret seg da jeg startet en spennende, velbetalt karriere i innkommende e-postmarkedsføring.

Jeg vil være ærlig her. Det var ikke lett. Jeg var ikke en suksess i min nye bransje. Det tok øvelse og disiplin å lære å lage mine meldinger for å nå målgruppen.

Gjennom mange forsøk og feil fikk jeg bedre til å skrive fengende emnefeltlinjer som:

"Haster virksomhet forslag til deg - fortrolig konfidensialitet"

Eller:

"Din hjelp nødvendig med konfidensiell overføring av midler"

Eller:

"Absolutt hemmelighet kreves ved overføring av ($ 25.000.000) tjuefem millioner dollar"

Eller:

"Fra kontoret til prins Jonathan Agogdedwenge av Nigeria"

Hvordan nå målgruppen din

Du skjønner, det tar en fengende emnelinje å ta merke til mine karakterer ... Jeg mener, mine potensielle kunder.

Når de åpner min e-post, leser den vanligvis noe slikt:

Kjære mest verdsatte og verdsatte venn,

Denne meldingen er av haster og privat karakter.

Med varmt hjerte tilbyr jeg mitt vennskap og mine hilsener, og jeg håper dette brevet møter deg i god tid. Det vil være overraskende at du mottar dette forslaget fra meg siden du ikke kjenner meg personlig. Imidlertid søker jeg oppriktig din tillit til denne transaksjonen, som jeg foreslår med mitt frie sinn og som en person med integritet.

Jeg er Prince Kufour Otumfuo i Nigeria, den eldste sønnen til den sene kong Otumfuo Opoku II, hvis død skjedde etter en kort sykdom. Før min fars død ble jeg autorisert og offisielt kjent som neste etterfølger og mottaker av min fars eiendom i henhold til afrikansk tradisjonell rite.

Min far har forlatt en stor formue på 1.304.976.551 ZAR ($ 163.63 Million USD). Dessverre, på grunn av visse regler fra den nigerianske regjeringen, kan jeg ikke kreve summen selv fordi regjeringen vil ta formuen for seg selv snart.

Din hjelp blir bedt om som en ikke-nigeriansk statsborger i å overføre summen av Nigeria. Hvis midlene kan overføres til ditt navn, i din USA-konto, vil jeg godta at du beholder 25 prosent av summen ($ 41 millioner USD) i bytte for din enorme hjelp.

Men først vil jeg trenge deg til å belaste meg summen på $ 5000, slik at visse tjenestemenn fra Central Bank of Nigeria kan bli omkuttet for å binde $ 163,63 millioner USD til deg.

Ta kontakt med meg så tidlig som mulig. Tiden er av essensen i denne saken; veldig raskt vil den nigerianske regjeringen innse at sentralbanken opprettholder dette beløpet på innskudd, og vil forsøke å pålegge visse konfiskerende skatter på den.

Må den gode Herre velsigne deg og din familie.

Med vennlig hilsen,

Prince Kufour Otumfuo

Utfordringer i min bransje

Å, visst, jeg vet hva du tenker på. Du er sannsynligvis akkurat som myndighetene, ved hjelp av uhøflige, uhyggelige ord for å beskrive min virksomhet, som "svindel" eller "bedrageri" eller "kon artist".

Hei, det er ikke lett å kjøre denne virksomheten ut av en internettkafé her i Lagos, Nigeria. Jeg har virkelig måttet gå opp i spillet mitt.

I disse dager er det ikke nok å bare forfalske dokumenter med offisielt utseende nigerianske regjeringens frimerker, sel og slikt. Nei, jeg må også opprette offisielle nettsider. Jeg måtte sitte gjennom en av de kodende verkstedene du ser annonsert på Apple Store.

Jeg må fortsette å kjøpe nye brennertelefoner.

Jeg må konkurrere med gutta som utgir seg som amerikanske soldater som snublet over en skjult cache av gull i Irak.

Til tross for disse utfordringene må jeg si at innkommende e-postmarkedsføring som en nigeriansk prins er et spennende og levende felt.

Hvis du vil lære mer, vennligst send meg en linje. Jeg har en forretningsoppgave for deg. Det er av privat karakter og krever absolutt konfidensialitet.

Våre advokater vil gjerne minne om at det er 1. april.

Din sving: Jeg er en nigeriansk prins. Vil du sende meg penger?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han er en nigeriansk prins. Vil du sende ham penger?

Skrive Inn Din Kommentar