Liv

For spedbarnssikkerhet, vil disse 3 statene du skal tenke inne i (gratis) boksen

For spedbarnssikkerhet, vil disse 3 statene du skal tenke inne i (gratis) boksen

Jeg har noe å dele som jeg ikke er super stolt over å innrømme: Før datteren min ble født, vurderte jeg kort å bruke en kommode for sin seng.

Ikke døm. Jeg var en stresset, hormonell gravid kvinne lurer på hvordan i verden jeg ville støtte barnet mitt alene mens jeg jobbet en jobb som knapt støttet meg selv. Og babyer er dyre.

Så begynte jeg å tenke ... Hvor mye av disse spedbarnets essensielle er egentlig må-haves? Jeg hadde allerede forpliktet meg til å amme, lage min egen baby mat og klut diapering for å spare penger på formel, jarred purees og engangsbleier. Min logikk var at min baby ville være liten nok til å passe inn i en kommode, i det minste å starte.

Viser seg at tanken min ikke var helt av. Los Angeles-baserte Baby Box Co. har samarbeidet med delstaten Ohio og Alabama for å gi foreldre til nyfødte med frie pappkasser for at deres babyer skal sove inn. Nei, seriøst.

New Jersey kom sammen med selskapet tilbake i januar, og begynte trenden i USA, men konseptet om å gi forventede mødre en gratis baby boks har vært en finsk tradisjon i flere tiår.

Nå før du begynner å tenke at å bruke en boks som en seng, er like gal som min dresser skuff ide, er det viktig logikk bak ideen. Baby bokser er et trygt søvnalternativ som kan redusere risikoen for Sudden Infant Death Syndrome eller SIDS.

American Academy of Pediatrics anbefaler at nyfødte blir sovnet på ryggen på en fast sovende overflate med et tettsittende ark - uten mykt sengetøy eller leker - for å unngå risiko for søvnrelaterte dødsfall. Kassenes små, faste madrasser med monterte laken gjør dem til et ideelt søvnmiljø for nyfødte.

Ohio planlegger å gi bort 140 000 bokser i år, mens New Jersey vil gi ut 105 000, og Alabama vil distribuere 60 000, ifølge NPR.

Boksene (som er 26,75 lange, 16,75 bred og 11,5 cm dype, hvis du lurer på) kan brukes til babyer er ca 6 måneder gamle, eller til de er i stand til å trekke seg selvstendig.

For å få gratis boksen i alle tre landene, må foreldrene først se noen utdanningsvideoer og fullføre en onlinequiz. Bokser kan hentes fra en distributør eller levert hjem uten ekstra kostnad.

I tillegg til å fungere som en seng, kommer boksene med gratis baby swag-onesies, bleier, kluter og amming forsyninger. Et annet pluss: The Baby Box Co. sier boksen kan brukes til leketøysoppbevaring eller som en bursdagsbryst etter at barnet ditt vokser ut.

Snakk om en fin måte å hakke pennies på.

For foreldre som bor i stater som ikke gir ut gratis bokser, selger selskapets mest grunnleggende babybokspakke for $ 69,99 - som fortsatt er billigere enn de fleste barnesenger.

Din sving: Vil du la det nyfødte sove i en boks?

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun endte med en barneseng, to bassinets og en Pack 'n Play - alle gaver - så hennes baby måtte ikke sove i en kommode.

Skrive Inn Din Kommentar