Banker

Gjennomgang av Chase Blueprint

Gjennomgang av Chase Blueprint

Har du noen gang slitt med å administrere kredittkortet ditt? Har du blitt frustrert til å bli belastet renter på dine hverdagsartikler mens du prøver å betale ned balansen din?

Et nytt sett med programvare fra Chase Bank ringte BlåkopiMålet er å hjelpe deg med å administrere kredittkortbruken din og betale din gjeld med en plan. Dette er en eksklusiv fordel for å ha visse Chase-kredittkort. De andre kredittkortselskapene kan ikke tilby deg tilgang til Blueprint, og ikke alle Chase-kort kvalifiserer.

Hva er Chase Blueprint?

Blueprint er et online program som Chase kredittkortshavere får tilgang til. Det hjelper deg med å håndtere en rekke kredittkortoppgaver: Fra å unngå å betale renter for å betale en stor balanse med en dedikert gjeldsreduksjonsplan.

Hva hjelper Blueprint meg med?

Det er fire spesifikke områder som Blueprint hjelper deg med:

Unngå interesse for hverdagskjøp

Med Full betaling alternativet du forteller Chase hvilke kategorier av daglige utgifter du vil betale full i hver måned. Selskapet vil da skille disse kostnadene ut på din regning og tillate deg å betale den balansen i sin helhet i stedet for å gruppere alle kostnadene sammen. Dette hjelper deg med å unngå å betale renter på dagligvarer du kjøpte i forrige uke, selv om du generelt ville ha en balanse på en samlet større gjeld. I tillegg kan dette hjelpe deg med budsjettet ditt. Du vet at du bruker 200 dollar per måned på dagligvarer og kan budsjettere for det ... heller enn å bruke 200 dollar pluss interesse.

Betal av en stor innkjøp med en plan

Et annet alternativ med Blueprint kalles Dele. Dette lar deg velge et nylig kjøp og fortelle Chase hvor raskt du vil betale avgiften. Hvordan kan dette hjelpe? La oss si at kjøleskapet ditt døde, og du måtte uventet bruke $ 750 i forrige måned på kredittkortet ditt for å erstatte det. Du vet at du har en ekstra $ 250 hver måned for å kaste på balansen. I stedet for å huske å betale så mye hver måned, vil Blueprint minne deg om. Også på hvert utsagn du mottar vil du se fremdriften din mot gjeldsutbetalingsmål som vist. Dette kan hjelpe deg å holde motivet til å betale av kjøleskapet og komme videre til større og bedre ting med pengene dine.

Betal din gjeld med en planlagt plan

Det tredje alternativet med Blueprint - Gjøre det ferdig - er fantastisk. Hvem visste at kredittkortselskapet ditt kunne hjelpe deg med å få ut av kredittkortgjeld?

Med denne delen av programmet forteller du Chase hvor mye av en balanse du vil betale deg. Du velger også enten når du vil være ute av gjeld eller gi hvor mye penger du må sette mot balansen. Blåkopi gjør matte og setter opp betalingsplanen for deg. Når du gjør fremgang med betalinger hver måned, får du en oppdatering på alle uttalelser som viser hvordan du kommer nærmere for å betale av gjelden.

Hold deg unna å bruke for mye

Løft hånden din hvis du liker å sette opp og spore utgiftene dine på et månedlig budsjett.

Ingen?

Med den siste delen av Chase Blueprint heter Spor det du er i stand til å sette utgiftsmål på bestemte utgiftskategorier. Du kan når som helst logge deg på for å spore fremdriften mot det utgifter. Dette kan hjelpe deg med å finne ut hva en gjennomsnittlig måned ser ut til i utgiftene dine, og gjør det enklere å sette opp et budsjett.

Hvilke Chase Kredittkort kommer med Blueprint?

Ikke alle Chase-kredittkort kommer med tilgang til Blueprint. For øyeblikket kan du få Blueprint med ett av disse kortene:

Chase Slate®-kort

 • Søk om jage Slate®-kort og få ingen balanseoverføringsgebyrer for de første 60 dagene med korteierskap, pluss 0% apr i en hel 15 måneder. (Les vår fullstendige gjennomgang av dette begrensede tilbudet.)
 • Les her for å lære mer om Chase Slate®-kortet.

Chase Safir Foretrukket® kort

 • Tjen 50 000 poeng etter at du bruker bare $ 4.000 på kortet ditt innen 90 dager
 • Rack up Chase Ultimate Rewards poeng, som er de mest fleksible reisepunktene på markedet, og gjør dette til et av de beste reisekortene.
 • $ 95 årlig avgift frafalle det første året
 • Les her for å lære mer om Chase Safir Preferred® kort.

Chase Freedom

 • Hvis du ikke trenger å overføre en balanse og ønsker å maksimere pengene tilbake, er Chase Freedom et godt alternativ. Du mottar 5% kontant tilbake på bestemte kategorier som endres hver tredje måned, pluss 1% tilbake på alle andre kjøp.
 • Tjen en søt påmeldingsbonus etter å ha brukt $ 500 på kortet ditt innen 90 dager.
 • Les her for å lære mer om Chase Freedom®-kortet.

Blekk Plus® for forretninger

 • Tjen 60.000 poeng etter at du bruker bare $ 5000 på kortet ditt innen 90 dager.
 • Tjen 5X poeng på kontorforsyningsbutikker og på internett og mobiltelefon kjøp, pluss 2x poeng på bensinstasjoner og hoteller, og 1x poeng på alle andre kjøp.
 • Les her for å lære mer om Ink Plus® for forretninger.

Dessverre fungerer ingen av de merkede kortene med Blueprint. Så hvis du har et av flyselskapets miles kredittkort eller et hotellbelønningskort som er merket for et bestemt selskap, er de ikke kvalifisert for blueprint, selv om de administreres av Chase.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar