Penger

Kaller alle viner: Slik bruker du dine astrologiske egenskaper for å tjene penger

Kaller alle viner: Slik bruker du dine astrologiske egenskaper for å tjene penger

Hva har du til felles med Charlie Chaplin, Al Gore og Celine Dion?

Du ble født mellom 21 mars og 20 april - under tegnet på Rammen.

Og Væren er fenomenale Penny Hoarders.

Du har entreprenørskap som er nødvendige for å ta kontroll over din karriere, jobbe for deg selv og finne kreative måter å tjene penger når du ikke vil bli sittende fast i en ni-til-fem.

Hvis du vil utnytte ånden til tegnet ditt, er det 10 Aries-trekk som kan hjelpe deg med å tjene ekstra penger denne måneden.

1. Oppriktig: Du tar initiativ

Rammer er dristige nok til å jobbe for seg selv ... og kanskje stædig nok til ikke å fungere så godt med andre.

Uber har blitt en go-to-gig for alle som ønsker å kontrollere sin egen skjebne og jobbe for seg selv.

Som en Uber-entreprenør får du sette din egen tidsplan, og du jobber når du vil. Ingen holder faner på deg.

Du tjener penger basert på en basepris, pluss tid og avstand som er reist for hver pickup. Uber belaster et servicegebyr.

Hvis du vil prøve det, må du:

  • Vær minst 21 år gammel
  • Ha tre års kjøreopplevelse
  • Ha et in-state førerkort og en ren kjøreoppføring
  • Kunne sende en kriminell bakgrunnskontroll

Bilen må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

Her er en lenke som skal brukes med Uber.

2. Impetuousness: Du er ikke redd for risiko

Du kan gjerne risikere ... litt også mye.

Denne egenskapen kan forårsake kaos hvis du bestemmer deg for å investere i aksjemarkedet.

For å investere pengene dine uten å betale noen for å forsikre deg om at du ikke går, prøv Stash.

Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 for bare en $ 1 månedlig avgift (men den første måneden er gratis). Stash etterlater kompliserte ting uten å investere og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine basert på din tro, interesser og mål.

Du kan registrere deg for Stash her, og du vil få ekstra $ 5 til å investere når du åpner kontoen din.

3. Audacious: Du elsker eventyr

Klar til å hoppe inn i neste eventyr? Vi trodde du ville være.

Det er lettere å ta det neste store spranget hvis du fjerner rotet fra livet ditt først.

Bruk disse appene til å få ekstra penger til å vaske ut skapet ditt:

Gi slipp - Du kan selge nesten alt gjennom denne appen. Bare ta et bilde av varen din, og sett opp en oppføring på omtrent 30 sekunder. Letgo er 100% gratis å bruke.

Bookscouter - Skaffe gamle lærebøker? Noen vil trolig betale deg for dem! Bare søk i bokens ISBN på Bookscouter, og siden vil koble deg til mer enn 25 av de mest betalende og mest anerkjente online tilbakekjøpsselskapene.

Decluttr - Fjern dine gamle DVDer, Blu-stråler, CDer og videospill med denne appen. Skann strekkoden med telefonen, og Decluttr vil gi deg et tilbud. Det vil sende deg en forsendelsesetikett, slik at du kan sende alt gratis. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 på handlerne dine!

4. Driven: Du setter ambisiøse mål

Du er hardt arbeidende og handlingsorientert. Når du tenker på noe, vil du oppnå det.

Visste du at du kan få betalt for å komme i form? Vi fant et selskap som heter HealthyWage som lar deg faktisk satse på vekten ditt eget tap.

Møt dine mål, og du blir betalt. Mislykkes, og du mister penger. Hvordan er det for motivasjon?

Slik fungerer det:

Registrer deg hos HealthyWage. Definer en målvekt og hvor mye tid du vil gi deg selv for å oppnå det. Sett en pengespill på deg selv fra $ 20 til $ 500 i måneden.

Avhengig av hvor mye du må tape, hvor lenge du gir deg det og hvor mye penger du legger på bordet, kan du vinne opp til $ 10 000 - og få god form!

5. Brazen: Du gjør dristige bevegelser

Å være gutsy vil ta deg langt ... men hva om du har vært litt for dristig med kredittkortet ditt?

Hvis du har rammet deg inn i kredittkortgjeld, fant vi en enkel måte å få den under kontroll.

Kreditt Sesams "kredittkort" fungerer som din favorittlærer fra videregående skole.

Det gir deg en gratis kreditt score, pluss legger ut din kreditt historie, slik at du kan se nøyaktig hvor mye penger du skylder og til hvem. Det forteller deg selv din månedlige utbetalinger og rente, og hvilke gjeld er i samlinger.

Appen lar deg holde oversikt over kredittpoengene dine og anbefaler måter å forbedre den på. For eksempel kan det anbefale et boliglån, kredittkort eller gjeldsfinansiering basert på dine behov og sjansene dine for å bli godkjent.

Jerry Morgan registrerte seg for Credit Sesame, og på omtrent seks måneder var han i stand til å øke sin kreditt score 120 poeng, takket være plattformens forslag og ressurser. Du kan lese hans Credit Sesame review her.

Du kan registrere deg for Credit Sesame og få ditt gratis kreditt rapport kort her.

6. Lidenskapelig: Du elsker en god årsak

Væren er inspirert av lidenskap - ikke penger - så vi vet at du bryr deg hvor pengene dine går.

Det gjør at du sparer pengene dine i en stor bank tøff. Og vi mistenker at en lokal kredittforening har en vanskelig tid å holde tritt med din eventyrlystne ånd.

Men vi tror vi har funnet en løsning.

Gjennom Aspirations online-bare Summit Checking-konto kan du automatisk donere penger til en årsak til ditt valg hver måned.

Kontoen er gratis å bruke, men du kan velge å betale et månedlig tips mellom $ 0 og $ 6. Plus, 10% av alle tips du betaler, går til din veldedighet også!

Denne kontoen beveger seg også med deg. Gjør all din bank online eller via appen (inkludert mobil sjekk innskudd). Hvis du trenger å stoppe ved en minibank, refunderer du avgifter fra hvor som helst i verden.

Det slags sjekker alle boksene, ikke sant? Det betaler også omtrent 100 ganger mer interesse enn gjennomsnittlig kontrollkonto ...

Hvis du er interessert, kan du lære mer og åpne en konto online her.

7. Spontan: Du gir inn til impulser

Vi setter pris på et lite eventyr - men det er noe som å være også spontan med pengene dine.

Du har sannsynligvis minst en kontroll- og sparekonto, ikke sant? Kanskje en kredittkortkonto eller noen få? Vi håper du har et pensjonsfond også.

Klarhet penger er en gratis app som hjelper deg med å se, organisere og kontrollere alle disse på ett sted.

Slik fungerer det: Du laster ned appen, kobler dine eksisterende kontoer og gjør deg klar til å lære mer om hvor pengene dine går ... og hvordan du holder fast på mer.

Klarhet analyserer og bruker din utgiftshistorie for å gi budsjettinnsikt. Det vil vise deg nøyaktig hvor mye du bruker i ulike kategorier - som barer og restauranter, reiser eller dagligvarer - som en prosentandel av dine totale utgifter.

Det gir deg også verktøy og informasjon for å hjelpe deg med å gjøre bedre økonomiske valg.

8. Frank: Du biter ikke tungen din eller slår rundt Bush

Hvis du liker å skrive, har du sjansen til å snakke ditt sinn gjennom langvarige Facebook-innlegg eller din personlige blogg. Det kan være vanskelig å holde seg stille.

Men hvorfor gjør det gratis? Lær å utnytte de fagene du er lidenskapelig om å tjene penger som freelance blogger.

Du kan tjene minst $ 50 per blogginnlegg. Når du får erfaring og bygger din portefølje, kan du jobbe med blogger som betaler enda mer - rundt $ 100 til $ 150 per innlegg.

Du må bare finne ut hva du vil snakke om.

Fikk unike historier om å heve barn? Her er seks foreldreblogger og magasiner du kan sette opp ideer til.

Mer i mote og skjønnhet? Prøv å kaste online kvinner magasiner som Bustle eller Refinery29.

9. Ruthless: Du forfalter foran med overbevisning

Her er en morsom måte å tjene penger på å utnytte ditt lederskap, initiativ og kreativ tenkning.

Bli med en mock jury!

Betjene som en personlig eller online mock juror for å hjelpe advokater forberede seg til virkelige saker. Du kan tjene $ 10 til $ 60 i omtrent en time av tiden din.

Personlig vil du sannsynligvis sitte gjennom en mini-versjon av en rettssak, lytte til åpnings- og lukkargumenter fra hver side. På nettet, vil du ganske enkelt gjennomgå bevis, inkludert dokumenter, videoer og bilder, fra den ene siden.

Som en ekte jurist, når du har hørt saken, kommer du til å veie inn. Personlig vil du selv være bevisst med andre jurymedlemmer - "12 Angry Men" -stil!

10. Innovative: Du tenker utenfor boksen

Det er vanskelig å spike din entreprenørånd til en dagjobb. Du liker autonomi, og du vil jobbe med noe du bryr deg om.

Før du sier "ta denne jobben og skyv den," hold din lidenskap i en sidestrøm.

Bruk din gratis morgen, kveld og / eller helgetimer til å jobbe deltid på egen hånd. Det er en smart måte å tjene ekstra penger og en trygg måte å teste vannet på selvstendig næringsdrivende.

Her er noen enkle måter å komme i gang:

Start en bokføring virksomhet. Vil du hjelpe andre bedriftseiere til å takle problemer og lykkes? Les intervjuet med CPA Ben Robinson, som lærer andre å bli virtuelle bookkeepers, og lær hvordan du kan tjene opptil $ 60 i timen for å gjøre dette arbeidet.

Vær en korrekturleser. Hvis du har et grep for grammatikk og et godt øye for detaljer, kan denne sidegiggen enkelt vokse til betydelig inntekt. ProofreadAnywhere.com kan hjelpe deg med å lære ferdighetene du trenger for å bli en førsteklasses korrekturleser, og å få kunder og tjene penger.

Hjelp dine naboer med ulike jobber. Registrer deg med TaskRabbit for å tjene penger til å hjelpe deg med oppgaver som pakking og flytting, handyman jobber eller til og med montering av IKEA møbler.

Lei klærne dine. Har du en fashion bug? Hvis du eier designer kjoler eller andre klær du ikke bruker lenger, liste dem på Lei bane for å tjene penger. Brukere leier deg for spesielle arrangementer, og returnerer dem - slik at du kan kontanter inn på samme kjole igjen og igjen.

Når du har banket litt ekstra penger, hvem vet det? Kanskje du vil elske friheten til å kjøre din egen biz og bestemme deg for å ta det på full tid!

Din sving: Vil du prøve noen av disse måtene å tjene ekstra penger?

Opplysning: Hva ville Abe gjøre? Sannsynligvis klapp oss på baksiden for å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget. Takk for at du hjelper oss med å fylle The Penny Hoarder's øl kjøleskap!

Skrive Inn Din Kommentar