Banker

Få en gratis rundtur på Southwest Airlines med et Chase Southwest Airlines Rapid Rewards kredittkort

Få en gratis rundtur på Southwest Airlines med et Chase Southwest Airlines Rapid Rewards kredittkort

Ville det ikke vært fint å få noen andre til å betale for flyet til ditt neste feriemål?

(Og enda bedre: hva om det gratis flyet var på det beste flyselskapet i landet?)

Du får det hvis du åpner et Southwest Airlines Rapid Rewards® Premier kredittkort.

Det kan virke å være for godt til å være sant. Et kredittkort selskap vil betale for en rundtur for deg? Hva er fangsten? (Ja, det er en veldig liten fangst. Vi kommer til det på bare et sekund.) Bunnlinjen er at du faktisk kan få en gratis flytur på Southwest Airlines etter at du først bruker Chase Southwest Airlines Rapid Rewards Premier Kredittkort til oppfyller et minimumsutgiftskrav.

For reisebuffere (eller forretningsreisende) der ute, er dette et av de beste kredittkortene for reisebelønninger.

Hvordan fungerer bonusflyplassene?

Etter at du har søkt om kredittkortet og aktivert kontoen din, vil du tjene bonuspoengene etter at du har brukt kun $ 2000 på kortet innen 90 dager. Avhengig av flyet og datoene du velger, kan 25 000 poeng være mer enn nok til å score et fly gratis.

Det er så enkelt.

Men en gratis flytur er ikke den eneste belønningen du får. Det er også andre gode fordeler.

Tjen poeng for din utgift

På toppen av bonuspoengene for ditt frie rundreise, får du også poeng for alle dine utgifter på kortet. Eventuelle utgifter med Southwest Airlines eller Southwest's Rapid Rewards-hotell og bilutleiepartnere vil generere 2 poeng per hver $ 1 av utgifter.

I tillegg vil alle dine andre utgifter tjene 1 poeng per hver $ 1 som du belaster kortet. Hvis du planlegger å bruke kreditt for enkelhets skyld uansett, kan du enkelt rack opp massevis av poeng på dine daglige utgifter. Tenk bare hvor mye du bruker på dagligvarer, gass, barns aktiviteter og diverse utgifter hver måned. Hvis du bruker kortet ditt, kan alt dette legge opp raskt!

Tjen enda flere Southwest Rapid Rewards Points med dette kortet

Hvis du vil tjene enda flere poeng utover det du kan tjene med det sørvestlige kredittkortet, kan du vurdere å registrere deg for Chase Safir Preferred® kort. Dette kortet hjelper deg med å tjene en kraftig reisemone som heter Chase Ultimate Rewards, og blir stadig kåret til det beste reisekredittkortet på markedet.
Hva gjør Chase Safir foretrukket® kort så kraftig i dette tilfellet er det poengene du tjener overføring til Southwest Airlines i forholdet 1: 1. Fra nå av er påmeldingsbonus på kortet 50.000 poeng etter at du bruker bare $ 4000 på 90 dager. Siden disse punktene overfører 1: 1 til landets beste innenlandske flyselskap, er det det samme som å ha 50 000 ekstra Southwest Rapid Rewards poeng som ligger rundt. Ganske søt, va?

Hva er Southwest Airlines Rapid Rewards Program?

Slik maksimerer du virkningen av dette kredittkortet. Ikke bare vil Chase kreditere deg med poeng for utgifter, men Southwest's Rapid Rewards-program belønner deg for flyene dine på toppen av poengene du får for å bruke ditt Southwest Airlines Rapid Rewards® Premier kredittkort. Antall Rapid Rewards poeng avhenger av hvilken type fly du velger:

  • Bedrift Velg Fare: 12 poeng / $ 1 tilbrakte
  • Når som helst Fare: 10 poeng / $ 1 tilbrakte
  • Ønsker å slippe unna Fare: 6 poeng / $ 1 tilbrakte

Du vil få disse poengene ved å bare være medlem av Rapid Rewards og bestille et fly med Southwest. Det har ingenting å gjøre med å bruke dette kredittkortet. Men når du kombinerer de to, belønningene egentlig begynn å hakke opp!

Dette betyr at du reserverer to av Southwests minst kostbare Wanna Get Away enveisflyg for $ 200 hver vei vil generere 400 poeng på Chase-kortet ditt og 1200 poeng direkte med Southwest Rapid Rewards-programmet. De 400 poengene på Chase-kredittkortet ditt tilsvarer en ekstra 33% i belønningspunksjoner over ved hjelp av andre kredittkort. Belønningene kan virkelig legge opp ved å bare ta noen fly og bruke Chase-kredittkortet ditt.

Hva er fangst?

Det må være litt fryktelig fangst som gjør dette flotte reisebelønningen kredittkort ubrukelig, ikke sant?

Vel, egentlig ikke. Southwest Airlines Rapid Rewards® Premier Kredittkorthar en årlig avgift på $ 99. Det er en bummer, men på hver jubileumsdato for å ha kortet vil du bli tildelt 6000 poeng. Du kan slå de 6000 poengene til en gratis innenlandsflytur hvis du vil, så årlig avgift kan enkelt betale for seg selv. Når du kan rack opp så mange gratis fly og Rapid Reward poeng som virker som en liten pris å betale for belønningene.

Også forhåpentligvis er dette klart, men du bør bare få dette kortet hvis du har tilgang til Southwest Airlines i nærheten av byen din. Hvis du må kjøre 6 timer for å komme til en flyplass som Southwest-tjenester, så er dette sannsynligvis ikke det beste reisebelønningskortet for deg.

Den eneste andre fangsten er en du måtte vurdere med andre belønninger kredittkort - potensialet for gjeld. Hvis du får kortet, foretar kjøp, og ikke betaler dem i sin helhet før rentekostnadene rammer deg, så har du gjort en feil. Reiselønnekort er kun for de som kan håndtere å betale balansen hver måned. Hvis du i hovedsak behandler kredittkortet ditt som et debetkort i stedet for en gratis tilgang til så mye penger som du vil, vil du ha det bra.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar