Penger

Planlegger bryllupet ditt? 4 klare måter å redusere kostnadene uten å kompromittere

Planlegger bryllupet ditt? 4 klare måter å redusere kostnadene uten å kompromittere

Å bli engasjert var fantastisk, en scene rett ut av et rom-com. Men forlovelsens lykke var bare noen få timer før samtalene begynte å vende mot neste trinn: bryllupsplanlegging.

Mens jeg fortsatt var glad, følte jeg en liten gnave i magen min. Jeg skulle planlegge et bryllup, og bryllup er dyrt: I 2013, den gjennomsnittlig bryllup koster nesten $ 30.000. Jeg kan tenke på en håndfull andre verdige investeringer for et slikt beløp: en forskuddsbetaling på et hus. En helt ny bil. En solid del av en høyskole grad (eller studielån). Alle disse alternativene virker mer verdige til denne typen penger enn en en-dagers feiring.

Etter å ha feiret mange venner og familiemedlemmer, vet jeg at det ikke er noe "perfekt" bryllup, og feiringen kan nytes på ethvert budsjett. Men å administrere bryllupsbudsjettet kan være stressende. Do-it-yourself-prosjekter gir besparelser, men krever tid, noe nivå av dyktighet og tålmodighet - en dyd jeg aldri har holdt.

Men med flere måneder å gå, har jeg funnet noen måter å lette min økonomiske belastning uten å måtte utøve en stor innsats på Pinterest-fronten. Jeg vil at min bryllupsfeiring skal være enkel og morsom - ikke komplisert og stressende. Her er mine tips for å kutte bryllupskostnader uten å gå på kompromiss.

1. Søk alternative steder

Når det gjelder å sette en dato og plukke et sted, er noen tips vanlig: Noen måneder er priset til en premie; Lørdag bryllup er vanligvis den dyreste; middag koster mer enn brunsj eller lunsj. Men Money Crashers har et tips som jeg elsker i deres superliste over kostnadsbesparende stedstips: Tenk utenfor hotellets ballsal.

Tenk kunstgallerier, opptredener, kirkesaler og begrunnelse, parker og andre "ikke-tradisjonelle" arenaer for seremonien og mottaket. Steder som ikke er vert for bryllup døgnet rundt, vil sannsynligvis ha mer rimelige prislapper. (Klikk for å tweet denne ideen.)

Svaret for meg: En restaurant, for både enkelhet og kostnadsbesparelser. Mange av de vakre stedene jeg har sett på nettet, er bare skjell når innskuddskontrollen er skrevet. Det krever dekorasjoner, en caterer, sengetøy, porselen og noen ganger til og med bord og stol utleie for å slå et vakkert sted inn i et mottakssted. Jeg ønsket ikke å klare disse kostnadene etter hvert som de ble lagt opp.

Det kan virke uoverkommelig å leie ut et helt spisested, men sjekk ut mellomrom som har separate seksjoner for private eller semi-private arrangementer. Leieavgift for disse områdene (før mat, drikke, avgifter og drikkepenger) er ofte det samme som du ville betale for å være vert for en brudesuite eller baby shower lunch. Og restauranter kommer vanligvis med stedinnstillinger, duker og andre ting du trenger. Hvis du er fornøyd med restaurantens innredning, er jobben din så mye enklere.

2. Ordne dine egne blomster

Snakkes om dekor, la oss diskutere blomsterarrangementer. Jeg var sjokkert å oppdage buketten jeg holder når jeg går ned midtgangen kan koste meg så mye som $ 250. Og multipliserer antall bord med $ 40-60 som koster midtpunktet, kan få hodet til å snurre.

Bare noen få heldige par vil ha en nabo med vakre blomsterhager som tilbyr å bidra med buketter. I stedet, slå til et mer praktisk alternativ: en blomst grossist. Bare søk "blomst engros + [din by eller region]" for å finne en i ditt område.

Engroshandel er ofte åpne for publikum, og personalet kan gi deg råd om hva som er i sesongen eller hva du kan blande og matche. Ved å ordne seg selv (eller med hjelp fra venner og familie), kan du ha vakre buketter for en brøkdel av prisen. For eksempel tilbyr en grossist i nærheten meg en "mega-boks" med 250 stammer. For rundt $ 200, finner du liljer, hortensiaer, spray mums og rikelig med grønnsaker for å fullføre noen bukett. For en beskjeden størrelse bryllup, kan en mega boks dekorere hele plassen!

Et raskt ord om fartøy: Hvis du ikke er satt på å ha identiske midtpunkter på hvert bord, hopp over store boks og håndverksbutikker. I stedet, søk etter vaser på din lokale butikkbutikk. Du betaler mye mindre for vaser du vil sannsynligvis bare bruke en gang, og sorten kan være tilfredsstillende.

3. Kut kaken

Hvis du liker å bake virkeligheten, så mye som jeg gjør, vet du at bryllupskaker kan være ekstremt dyre. Men når er sist du tenkte på en kake du spiste på et bryllup? Denne adaditional treat er en jeg er ikke redd for å slippe fra mine bryllup planer.

Jeg hopper over en tiered kake med globs of icing til fordel for godbiter som kaker, donuts eller kanskje til og med paj. Vurder dine favoritt dessertalternativer og avgjør hva som er mest meningsfylt for deg.

Hvis du er satt på å ha en kake, men vil holde seg til et rimelig budsjett, har Bridal Guide kurert en dessertkatalog med triks og tips fra profesjonelle bakere. Noen av mine favoritt måter å kutte kostnader på før du kutter kaken: Velg smørkrem frosting over fondant; Vis en liten kake mens du tilbyr unstacked skiver fra samme oppskrift til dine gjester; og velg in-season frukt for garnishes eller fyllinger.

Crafty typer som ikke er redd for DIY kan til og med hoppe over en tilpasset kake helt og lege opp en matbutikk kake. Et praktisk bryllup delte noen velsmakende opplæringsprogrammer.

4.Si ja til en annen kjole

Jeg vet, bruder, jeg vet - din kjole er en stor avtale. Det er vanskelig å gå på kompromiss med dette elementet. Men brudekjoler kan kjøre prisutvalget, og hvis du blir forelsket i en kjole med en uventet høy prislapp, kan det enkeltvis ødelegge budsjettet ditt.

I stedet, vurdere å gjøre litt forskning og omfavne ideen om å ha "noe gammelt". Bortsett fra eBay, som en gang onsdag, tradesy, nesten nyskapede, hadde den den en gang og pre-owned brudekjoler har side etter side fylt med vakre kjoler som ofte har blitt renset etter deres første store dag. Hvis du har en favorittdesigner i tankene, kan litt tid på å søke på disse nettstedene hjelpe deg med å få en god del. Bare husk å også undersøke skreddere nær deg som kan gjøre eventuelle endringer du måtte trenge.

Villig til å ha på seg noe enda eldre? Mange vintagebutikker selger brudekjoler fra yesteryear som kan bruke litt kjærlighet - litt flekkfjerning eller søm reparasjon - for så lite som $ 100. Hvis du elsker spenningen i jakten, kan du finne kjolen til drømmene dine. Ikke glem å sjekke formalwear rackene også. Bare fordi en kjole ikke var laget for bryllup, betyr det ikke at det ikke kan skinne på din store dag.

Jeg oppdaget kjolen til drømmene mine lenge før jeg var engasjert. Under en vintage shoppingtur spiste jeg en slanky kveldskjole fra 1960-tallet. Det var i nesten perfekt stand, var dekket av elfenbenspalinarier og beading, og hadde en pris på $ 40. En vis kvinne sa en gang til meg: "Kjøp kjolen. Festen vil følge. "Til den prisen måtte jeg bare kjøpe kjolen - og jeg gleder meg til å ha det på det som lover å være et fantastisk parti som ikke ødelegger budsjettet mitt.

Din sving: Hvordan sparte du penger på bryllupet ditt? Hvis du planlegger feiringen din nå, hvordan vil du kutte kostnader uten å gå på kompromiss med viktige elementer?

Skrive Inn Din Kommentar