Penger

Uber-drivere vil snart kunne tjene flere penger ved å gi rides til tenåringer

Uber-drivere vil snart kunne tjene flere penger ved å gi rides til tenåringer

Uber er å introdusere en ny funksjon som kan bety større inntjening for driverne fremover.

Snart vil sjåførene med den populære turgåingstjenesten kunne tjene ytterligere $ 2 per tur når de plukker opp tenåringer som booker gjennom en ny "tenåringsregnskap" -funksjon i appen.

Uber begynte å studere programmet i Seattle, Phoenix og Columbus 20. juni. Hvis alt går bra, vil det forhåpentligvis rulles funksjonen ut til resten av USA senere i år.

Hvordan Ubers nye ungdomsregnskap fungerer

Teknisk sett må Ubers regler at ryttere må være minst 18 år for å kunne bruke en Uber-konto. Imidlertid tDen nye funksjonen er knyttet til foreldrenes kontoer gjennom en "familieprofil".

Etter at du har lastet ned appen, kan foreldre gå til "innstillinger" og velge familieprofilalternativet. En invitasjon til å laste ned appen og bli med i familieprofilen kan sendes til tenårene (13-17 år), hvem vil da kunne bestille og koordinere sine egne turer. Disse rides vil bli fakturert ved hjelp av betalingsmetoden som er knyttet til foreldrenes hovedkonto.

Basen billettpris for tenåring konto rides vil være $ 2 mer enn en vanlig tur med Uber.

Foreldre er alltid i kontroll

Foreldre vil bli varslet når en ny teenkonto-tur er bestilt, og vil kunne se sjåførens profil, inkludert navn, bilde og kjøretøy. De vil også kunne kontakte driveren direkte hvis det er nødvendig.

Rideoppdateringer vil bli sendt til foreldrenes telefoner i løpet av hver tur, og en direktekart-funksjon vil tillate dem å følge med i sanntid.

Tenåringer vil ikke ha tilgang til UberPOOL eller UberTAXI-kjøretøy, så de vil aldri dele en tur med en fremmed.

I tillegg vil kun erfarne drivere med konsekvent høye karakterer være kvalifisert til å hente tenåringer gjennom dette nye programmet, noe som burde gi foreldrene litt sjelefred.

Jo større bilde

Funksjonen er en del av Ubers "180 dager med endring" -kampanje, et nytt prosjekt som tar sikte på å gi mer kontroll og et større inntjeningspotensial i førerens hender.

I de neste seks månedene vil Uber endre driveropplevelsen som svar på forespørsler fra Uber-drivere over hele USA

Sammen med de nye ungdomsregnskapene førte første fase av dette initiativet til mange etterlengtede funksjoner som in-app tipping og betalte ventetider.

Hva dette initiativet vil se ut som fremover, er fortsatt å se, men det ser ut til å være på vei i riktig retning!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar