Penger

Her er hvordan du kan få betalt $ 16 / time eller mer til fest (seriøst!)

Her er hvordan du kan få betalt $ 16 / time eller mer til fest (seriøst!)

Er du partiets liv? Kan du smile og være vennlig med fremmede i flere timer om gangen? Blir du begeistret for nye produkter?

I så fall har du sannsynligvis det som trengs tjene $ 16 per time eller mer som en deltid-ambassadør.

Hva er en merkevareambassadør? GC Marketing Services forklarer det slik:

En Brand Ambassador er noen som på det mest grunnleggende nivå representerer et merke på en positiv måte. Det er en Brand Ambassadørs plikt å uttrykke et selskaps budskap til forbrukere eller folk som vil få noe fra å lære om varemerket som blir annonsert.

Hvis du deler meldingen til et selskap hvis produkter du liker, virker som morsomt, les videre for å lære hvordan du kommer i gang med denne potensielt lukrative sidejobben.

Hva gjør Brand Ambassadors?

Brand ambassadører markedsfører et selskaps produkter på arrangementer og på nettet. Her er noen av de spesifikke oppgavene du kan gjøre:

 • Utdeling av skudd for en væskeforfremmelse
 • Besvare spørsmål på en informasjonskiosk
 • Utlevere matprøver
 • Kle seg som et tegn
 • Danse rundt i en drakt
 • Demonstrasjon av ny teknologi
 • Hils folk på et arrangement
 • Opplæring av kunder
 • Utlevering av flygeblad
 • Hjelper med oppsett av skjermer
 • Bruk Twitter og Facebook for å fortelle folk om et nytt produkt

Du vil sikkert jobbe på travle arrangementer og steder - i utgangspunktet er det mange mennesker. For eksempel barer og nattklubber, konserter, festivaler og messer, strender, høyskoler, sportsspill eller kongresser og messer.

Normalt jobber du ikke direkte for selskapene dine hvis produkter du representerer; De avtaler med arrangementsmedarbeidere, og disse selskapene ansetter deg.

Disse deltidsgigene kommer vanligvis og går. Når du registrerer deg som en merkevareambassadør eller for et «street team», fyller du ut en profil, og selskapet ringer deg til oppdrag i ditt område, eller du ser etter innlegg på deres nettside eller Facebook-side. Du kan jobbe 40 timer en uke og har ikke noe arbeid i en måned.

Dette arbeidet er ikke det samme som å være en buzz-marketing agent, som innebærer å markedsføre produkter uten at folk vet at du representerer selskapet. Som en merkevareambassadør arbeider du tydelig og åpent for å markedsføre et merke.

Er du kvalifisert?

"De eneste kravene er en god holdning, entusiasme og solid arbeidsetikk," sier bemanningsfirmaet Across the Nation. De foretrekker å ansette folk som har jobbet på hendelser før, men de vil overse mangel på erfaring hvis du er spent på å gjøre det som må gjøres og kan dukke opp på tid.

Generelt ser disse selskapene etter yngre mennesker. Fra bildene på deres nettsider ser det ut til at merkevareambassadører sjelden er eldre enn 35 år. Det ser ut til at minst ett firma ansetter kun studenter.

Hvor mye kan du gjøre som en merkevareambassadør?

Priser varierer fra en arbeidsgiver til den neste, så vel som for hver hendelse.

I min forskning er lønn $ 15 per time eller høyere. Ser gjennom selskapene nevnt nedenfor, de fleste betalte varierte fra $ 15- $ 18 per time.

En lokal jobbsøking for merkevaremasadassører hadde konserter som betalte opp til $ 25 per time.

Over Nasjonens Facebook-side annonserer tonnevis av ulike muligheter i en rekke stater.

En racing event i Pittsburgh betalte $ 15 per time for en 12-timers dag for å hjelpe med en sykkelracing event for barn på stedet. Et annet innlegg for en begivenhet i Memphis krever "utgående promo-modeller for å hjelpe med en super morsom BBQ-begivenhet" som representerer et stort auto-merke. Lønnen er $ 459 for 4 dagers arbeid.

Hvem er ansatt?

Her er noen av selskapene på jakt etter merkeambassadører, med noen notater om hver. Lenkene er for det meste på selskapenes Facebook-sider, slik at du kan se hva slags arbeid de gjør. Finn koblingene for å søke om en jobb ved å klikke på "Om" -fanen på hver side.

Victory Marketing Agency

Dette byrået tilbyr en rekke tjenester, blant annet "modeller, merkevaremakatører, kostym og dansere."

My Street Team

De jobber med markedsføringskampanjer innen områder som film, musikk, sport, mat, festivaler og messer. Noen få innlegg fra deres Facebook-side viser merkevareambassadører som repper Beats by Dre, og en annen postreklame Popeyes kylling midt på Times Square.

Over hele landet

Nylige jobber inkluderer en hendelse i Lincoln, NE som betalte $ 15 per time og åtte timer på $ 17 per time for å være en promo-modell på en festival i Kansas City. Gigs for tospråklige merkevareambassadører betaler $ 18 per time.

Attack!

Noen av deres kunder inkluderer Nike, Microsoft, AMC og Fox. Tidligere prosjekter: Hosting "Verdens beste brunsj" for Tequila AVION og en sosial media-scavenger jakt for T-Mobile.

Fusion Event Staffing

Nylige oppdrag inkluderte å ansette over 100 "kvinner med stort hår" for å fremme skjønnhetsprodukter i Alabama, Georgia og South Carolina for $ 17 per time. En matprøvehendelse i San Antonio betalte 18 dollar per time for merkevareambassadører å lage mat og smake på mat.

Større markeder

De har "street teams" på 250 college campuses, og medlemmene kan "Tjen $ 100 eller mer for så lite som en dags arbeid," ifølge deres nettside.

Sjekk de store jobbnettstedene regelmessig for å finne flere innlegg.Søker "brand ambassadør jobber" på Indeed.com akkurat nå, for eksempel oppvokst stillinger fremme håndverk øl som betaler $ 15- $ 25 per time for "pålitelige og ansvarlige personer med gode personligheter."

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar