Mat

Vil du ha gratis pannekaker på IHOP? Feire National Pancake Day den 27. februar

Vil du ha gratis pannekaker på IHOP? Feire National Pancake Day den 27. februar

Pannekaker.

Barn elsker dem, voksne elsker dem.

De er gode til frokost, lunsj og middag. De er gode for en matbit eller dessert. De er deilige toppet med smør, sirup eller jordbær og pisket krem.

Enten du er en carb aficionado eller du bare liker gratis mat, få dine gafler klar: 27. februar er IHOPs årlige Nasjonale Pannekake Dag feiring, og det betyr at du får gratis pannekaker.

Hvordan få gratis pannekaker

Hvert år siden 2006 har mer enn 1500 IHOP restauranter over USA og Canada tilbudt kunder en gratis, kort stabel med tre kjernemelk pannekaker på National Pancake Day.

For deg trivia buffs der ute, har datoen for den årlige kampanjen ofte en løs tie-in til Shrove Tuesday, kjent som "Pannekake Day" i flere land rundt om i verden for sitt tradisjonelle måltid.

For å få dine gratis pannekaker, besøk din lokal IHOP 27. februar 2018 mellom klokken 7 og 7 - Timene kan variere etter sted.

Den fine utskrift sier at du kan bestille en kort bunke pannekaker per gjest mens du spiser i restauranten - ikke å gå ordre tillatt.

Avtalen er tilgjengelig mens forsyningene varer, men siden det er International House of Pancakes, er det et trygt alternativ at pannekakeforsyningene vil holde seg for en stund. Likevel vil du kanskje forberede deg til en lengre ventetid enn normalt siden gratis ting har en måte å tiltrekke en mengde på.

Gjestene er ikke pålagt å betale noe for deres korte stabel, men IHOP ber dem om å vurdere å lage en donasjon til barnas mirakelnettverk, Shriner s Hospital for Children eller Leukemia and Lymfom Society. Hittil har IHOP økt nær 30 millioner dollar med denne yummy hendelsen, og i år har den til hensikt å øke $ 5 millioner.

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.


Skrive Inn Din Kommentar