Penger

Hvordan tjene penger som en hendelsesplanlegger

Hvordan tjene penger som en hendelsesplanlegger

Det er en av de jobbene som høres bra ut i teorien. Jeg mener, hvem ville ikke elske en jobbplanleggingspartner?

Sannheten blir fortalt, hendelsesplanlegging er en stressende jobb som bare passer for de mest organisert og detaljorienterte personlighetene.

Som en hendelsesplanlegger må du håndtere detaljene for lokasjonen, du er budsjettplanleggeren, og du har ansvaret for all logistikk. inkludert invitasjoner, aktiviteter, losji, underholdning, dekorasjoner, mat og drikke, transport og så videre ....

Likevel, hvis du er ute etter utfordringen, har vi noen tips for å hjelpe deg med å lykkes ...

Konkurransen

Kanskje en av de største utfordringene for en ny eventplanlegger er konkurransen. Det er tonnevis av andre selskaper og enkeltpersoner som tilbyr arrangementplanlegging og -administrasjon. Så, hvis du bare planlegger å starte en, må du kunne starte den på en helt ny og unik måte.

Prøv å finne en spesialitet som setter deg fra hverandre. Kanskje du har bånd til en lokal kjendis som kan komme til arrangementet og ta bilder. Eller kanskje du har tilbudt en type mat eller fotografi som er helt utenfor boksen.

Et annet tips for å slå konkurransen er å starte lite. Det kan være motintensive, men når du først starter, kan det være spild av tid / penger å markedsføre deg selv til folk som aldri har hørt om deg. Prøv å planlegge fester for venner og familiemedlemmer, og etter hvert som du får erfaring og testimonialer, blir det lettere å markedsføre deg selv på en større skala.

I tillegg finner de mest vellykkede hendelsesplanleggerne at ord-til-munn er den mest effektive typen reklame. Prøv å forlate visittkortene på spisebordet og samhandle med gjester slik at de vet at du er den som planla hendelsen de deltar på. Hvis arrangementet går bra, vil du sannsynligvis være deres første samtale når de trenger å planlegge en fest.

Et par andre tips ...

  • Få deg sertifisert - Få deg sertifisert som en Certified Special Events Professional eller CSEP. Dette vil hjelpe deg med å tiltrekke kunder med et høyere budsjett. Videre vil dette hjelpe deg med å få tak i ting og planlegge en bedre hendelse.
  • Gjør venner med andre hendelsesplanleggere - Selv om konkurrentene dine sannsynligvis ikke vil la deg se sin forretningsplan, kan du lære mye bare ved å samhandle med andre arrangementplanleggere. Lær av deres suksesser og fiaskoer.
  • Oppgrader deg selv kontinuerlig - Du bør aldri bli selvtilfreds med det du har oppnådd. Ifølge Tommy Hilfiger "Jeg synes det er farlig å tro at du lykkes, fordi du blir selvtilfreds". Prøv alltid å overgå deg selv ...
  • Forskning på USP-faktoren - USP eller Unique selling proposition er vederlaget presentert av selgeren. Som en eventplanlegger selger du faktisk evnen til å administrere og planlegge hendelser, så finne ut noe ekstra du kan tilby under intervjuprosessen.

Forfatterens Bio: Martha Jackson elsker å skrive økonomiske artikler, og hun er en bidragsyter forfatter i tilknytning til gjeldskonsolideringsvirksomheten og har skrevet flere artikler om gjeldskonsolidering, gjeldsoppgjør og ut av gjeld for ulike finansielle nettsteder. Hun har sin kompetanse i gjeldsbransjen og har vesentlig bidrag gjennom sine ulike artikler.


Skrive Inn Din Kommentar