Tilbud

Penger i postkassen min - se hva jeg fikk!

Penger i postkassen min - se hva jeg fikk!

I forrige uke fikk jeg tre små gaver i postkassen min og de var min favoritt type nåtid - gratis penger.

På mandag fikk jeg $ 1 fra Points2Shop.com

Jeg fant denne ved bare å surfe på nettet for noen uker siden. Points2Shop.com er et av de nettstedene som betaler deg for å fullføre tilbud og undersøkelser. Jeg vet at det er en million av disse nettstedene, men den kule delen er at denne compnay vil sende deg en gratis dollar bare for å registrere deg.

De fleste nettsteder som dette har et minimum av utbetalingsbeløp, men Points 2 Shop lar deg utløse din gratis dollar med en gang for å bevise at medlemmene deres er legitime.

Jeg vet at det bare er en dollar, men det var gratis og å se det i postkassen fikk meg til å smile. 🙂

Neste dag fikk jeg $ 5 fra Consumer Opinion Institute

Jeg har vært medlem av dette undersøkelsespanelet en stund, og det er en av de eneste undersøkelsesfirmaene jeg er medlem av. Generelt finner jeg at å ta undersøkelser er sløsing med tid, men Consumer Opinion Institute sender meg bare penger i posten med en undersøkelse de vil at jeg skal fullføre.

Jeg trodde alltid at det var så stolende av dem å sende meg penger før jeg selv fullførte undersøkelsen, men jeg kommer ikke til å klage.

På fredag ​​fikk jeg en $ 100 sjekk fra Prosper.com

Denne var definitivt den mest spennende av de tre og den jeg hadde ventet på lengst. For omtrent to måneder siden henviste jeg et familiemedlem til Prosper, som er en av mine favoritt måter å investere, og Prosper sendte meg en $ 100 takk. Ja !! 🙂

Å få penger i posten er sikkert en fin avgang fra det vanlige sporet av regninger og søppelpost ....

Vær oppmerksom: Både Prosper og Points2Shop bidrar til å sponsere The Penny Hoarder. Consumer Opinion Institute har ingen forbindelse med TPH, men vi anbefaler alle tre.

Skrive Inn Din Kommentar