Penger

Slik tjener du ekstra penger ved å leie ut hjemme Wi-Fi

Slik tjener du ekstra penger ved å leie ut hjemme Wi-Fi

Følgende er et gjestepost fra SB, som blogger på One Cent om gangen, hvor han lærer om å komme videre i livet, og omfatter personlig økonomi og produktivitetsrelaterte temaer.

Jeg er fan av Kyle's innovative måter å tjene ekstra penger, så jeg skjønner at jeg vil dele en av mine egne. Visste du at du kan tjene ekstra penger ved å leie ut din personlige WiFi? Galt, ikke sant?

Vi vet alle at etterspørselen etter internettilgang har økt mye takket være tilliten til internett for dagliglivet. Våre smarte telefoner, tabletter eller eReaders krever internett, uansett hvor vi går ....

Du kan gå på det på egenhånd - privat handel med dine naboer som kan bidra til å dele internettkostnadene dine. Men med denne ruten er du begrenset til å leie Wi-Fi til bare dine nærliggende naboer.

Alternativet er å leie ut Wi-Fi via et mellomselskap. Med denne metoden kan du ikke bare selge Wi-Fi til naboene dine, men du kan også leie den ut til brukere på forespørsel. Dette er spesielt effektivt hvis du bor i nærheten av offentlige områder som togstasjoner, bussholdeplasser, etc. (de fleste W-fi-rutere har en rekkevidde på 150 meter i hver retning). Hypotetisk kan du leie til betalende brukere døgnet rundt.

For å komme i gang trenger du en høyhastighets Internett-tilkobling og en trådløs ruter. Deretter velger du et av disse selskapene til å fungere som din mellommann ...

RentMyHotSpot.com - Lar deg leie ut til sine kunder for $ 9,95 per måned. Du får betalt via PayPal hver måned.

fon - Fon har vært i bransjen siden 2005, og de har opprettet millioner av gratis Wi-Fi-steder over hele verden ved å få brukerne til å dele sine forbindelser med hverandre.

Med Fon kan du også leie ut Wi-Fi til ikke-brukere for en timebasert avgift. For å hjelpe signalet ditt til å nå publikum, tilbyr de også Fontennas til salgs, noe som kan bidra til å øke ditt WiFi-signal med opp til 200 meter.

Et par utfordringer å dele ...

  • Det kan redusere bredbåndskvaliteten, spesielt hvis du har flere kunder som leier fra deg samtidig. Fon rapporterer imidlertid at de fleste Internett-brukere bare bruker 2-10% av deres tilgjengelige båndbredde, og gir mye å leie ut.
  • Avtale med din internettleverandør kan forhindre deg i å gjøre forretninger med Internett-tilkoblingen, så vær sikker på at du sjekker med dem først.

Å leie ut WiFi vil definitivt ikke gjøre deg rik, men jeg er ikke en til å skru ned litt ekstra penger. Hva tror du? Vil du leie ut Wi-Fi?

Skrive Inn Din Kommentar