Penger

Her er hvorfor en nylig feie av DOJ er gode nyheter for besteforeldrene dine

Her er hvorfor en nylig feie av DOJ er gode nyheter for besteforeldrene dine

Bestemor holder et spesielt sted i våre hjerter.

De forteller oss alt som skjedde "tilbake i min dag" og bake de beste kakene. Hva er ikke å elske?

Så det faktum at svindel tar $ 36,5 milliarder kroner fra amerikanske seniorer hvert år, får virkelig mine knickers i en knute.

Heldigvis tar justisdepartementet tiltak mot disse svindlere.

Den 22. februar annonserte generaladvokat Jeff Sessions og flere rettshåndhevelsesorganer anklager mot over 250 tiltalte som er anklaget for å bedra flere enn 1 million amerikanere, hvorav de fleste er eldre.

DOJ sa i en pressemelding at ofrene i disse tilfellene mistet mer enn en halv milliard dollar til svindel som involverte massemarkedsføring, telemarketing, investeringssvindel, identitetstyveri og tyveri av foresatte.

"En rekke saker involverte transnasjonale kriminelle organisasjoner som bedra tusenvis av eldre ofre, mens andre involverte en enkelt slektning eller fiduciary som benyttet seg av et enkelt offer," sa pressemeldingen.

DOJ har samarbeidet med Senior Corps for å utdanne seniorer og forhindre ytterligere viktimisering, men det er skritt du kan ta i dag for å beskytte deg selv og din familie mot svindel.

  1. Legg til telefonnumre i det Nasjonale Oppkallingsregisteret.
  2. Ikke gi informasjon i en telefonsamtale du ikke startet.
  3. Opplær eldre på hvilke spam-e-postmeldinger som ser ut.
  4. Be om verifiserbar informasjon fra innringere, inkludert bedriftslisens og adresseinformasjon.

Hvis du eller noen du kjenner har opplevd eldre svindel, rapporterer du det til Federal Trade Commission og legger inn en politirapport. Vi kan ikke kontrollere antall svindlere der ute, men vi kan holde oss informert og oppmerksomme.

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og gir tips om å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar