Penger

Denne kvinnen tok en hard titt på hennes utgifter og fant ut hvordan du sparer $ 175 per måned

Denne kvinnen tok en hard titt på hennes utgifter og fant ut hvordan du sparer $ 175 per måned

Jeg elsker å spare penger. Hvem gjør det ikke, ikke sant?

Det var vanskelig å komme i gang, skjønt. Jeg har allerede følt at jeg levde på et stramt budsjett, og knapt nok fikk endene til å møtes. Hva skulle jeg kutte?

Men da jeg tok en hard titt på hvor pengene mine gikk og prioriterte mine økonomiske mål, Jeg endte opp med å spare mer $ 175 i måneden.

Det frigjør å leve innenfor dine midler og vet hvor pengene dine går. Disse beslutningene er ikke enkle, men det bidrar til å skille mellom hva du trenge og hva du vil.

Trenger vs. Ønsker

Før du begynner å redusere kostnadene dine, må du avgjøre hva som er behov, og hva er en vilje.

  • behov er dine viktigste, som mat og boliger
  • ønsker er nonessentials som gjør livet ditt lettere eller gjør deg lykkeligere

Mens jeg ikke kommer til å foreslå at du kutter alle dine ønsker, jeg er kommer til å spørre deg om se om det er en billigere måte å få det du vil ha.

Den enkleste måten å spare penger

Dette er de enkle valgene. Hver enkelt krever en enkelt handling som tar det meste av noen få minutter av din tid eller et raskt søk på Google - og de kan betale seg, stor tid.

Kabel

Kabel, en gang betraktet som en husstandsstift, blir raskt en enkel "nei". Det er dyrt, og det er så mange billigere alternativer.

Enten du bruker Sling, Netflix, Hulu eller en digital antenne, trenger du bare ikke kabel. Du kan få alt du vil ha $ 20 i måneden eller mindre.

(Hvis du velger Netflix, er det en kul måte å få det gratis!)

Spise ute

De fleste vet at det er billigere å lage mat hjemme enn å gå ut. Men hvis du absolutt ikke kan forestille deg et liv hvor du ikke går ut for å spise, kan du finne måter å få det til å koste mindre.

Nettsteder som Groupon eller LivingSocial er gode for å finne tilbud - bare sørg for at du skal bruke dem.

Alternativt, sørg for at den valgte restauranten har en happy hour og hold deg til den spesielle menyen.

Underholdning

Å gå på en film koster rundt $ 10 per person, mens en utleie fra Redbox koster $ 2. Enda bedre, se en film på Netflix eller Hulu!

Nå trenger du ikke å bli en homebody å kutte på utgifter. Ditt samfunn tilbyr sannsynligvis mange gratis aktiviteter - gå og utforske dem!

Her er fire gratis eller rimelige arrangementer og aktiviteter i ditt fellesskap:

  1. En film i parken
  2. Nærliggende turstier eller turstier
  3. Festivaler og messer
  4. Bønder markeder

Enkle måter å spare penger på

Klar til å ta neste skritt? Du må jobbe litt vanskeligere for disse besparelsene, men de er fortsatt ganske nær enkle.

Du må gjenta en enkel handling med jevne mellomrom, enten det er daglig, månedlig eller seks måneder. Målet er å kutte ned på de daglige utgiftene.

verktøy

Når og hvordan du bruker apparater og gadgets kan få stor innvirkning på regningen din i slutten av måneden.

For å spare penger, hold kjeft eller kjør oppvaskmaskinen til du har full belastning. Hvis mulig, hopp over tørkealternativene og lufttørk rettene og klærne.

Slå av lysene når du forlater et rom, og hvis du ikke allerede bruker energieffektive lyspærer.

Til slutt, koble fra elementer som ladere og bærbare datamaskiner når de er fulladet. For å gjøre det enkelt, bruk bare en strømkabel og slå den av når den ikke blir brukt.

Jeg bor alene, og Jeg sparer rundt $ 10 til $ 25 hver måned i forhold til fjorårets regninger, avhengig av sesong. Jeg kan bare forestille meg hvor mye du vil spare som et par eller en familie.

Bilforsikring

En snill rep på mitt bilforsikringsselskap informerte meg om at du kan be om å få en billett eller et uhell på platen din fjernet hvis det har vært mer enn tre år - og det kan hjelpe deg med å spare penger på din rente.

Hvor lenge en ulykke forblir på posten din for forsikringsformål, kan variere etter stat, og det kan ikke automatisk komme seg i opptil fem år. Men etter tre år - og hvis du ikke har hatt andre hendelser - kan de bare gjøre det. (Jeg er kvalifisert neste mars!)

Renter

Hvis du har kredittkortgjeld, snakk med kreditoren din og se om de vil senke renten. Det er utrolig de tingene du kan få hvis du bare spør!

Du vil sannsynligvis være mer vellykket å gjøre dette hvis du spør pent og har en god betalingsoppgave.

Mer utfordrende måter å spare penger på

Hvis du vil bli seriøs om å spare penger, må du gjøre endringer i din livsstil. Store endringer betyr store belønninger!

Bare vær sikker på at du er smart om hvordan du nærmer deg disse alternativene.

nedbemanne

Boareal og transportkostnader er sannsynligvis to av de største månedlige regningene dine, og de gir dermed potensialet for de største besparelsene.

Hvis du flytter til en mindre plass, vil du ikke bare spare penger på levekostnader, men også få noen penger å selge noen av møbler du ikke lenger trenger.

Nedskalende transportkostnader betyr ikke at du må gå bilfritt.

Men kan du kutte hvor mye du bruker, og dermed spare på gass og vedlikehold? Eller hvis familien din har mer enn ett kjøretøy, kan du redusere til bare en?

Kan du gå til matbutikken? Sykkel til jobb? Ta offentlig transport?

Eller bli kreativ.For eksempel reiser jeg mye i min kundes trening og støtterolle, og mitt firma betaler for utleie eller kjørelengde, avhengig av hvor langt jeg går.

Siden mitt territorium dekker tre stater, leier jeg en bil minst to ganger i måneden. Jeg trenger ikke å bruke min egen bil så ofte, sparer meg minst $ 30 i måneden i gass.

DIY

Det er mange forskjellige måter du kan gjøre for å spare penger. En flott for varmere områder er en DIY avfukter.

Bare sett stein salt i en kolander over en bolle. Saltet trekker vannet fra luften, og bollen nedenfor vil ta den.

Jeg hadde bare en bærbar klimaanlegg for å kjøle leiligheten min i sommer. Denne DIY dehumidifier hjalp enormt, og holdt meg fra å kjøpe en annen bærbar AC.

Tjene mer penger

Hvis du ikke finner flere måter å kutte på utgifter, må du begynne å tjene mer penger. Prøv å starte en sidevirksomhet eller øke lønnen din.

En venn kom ut til meg da sjefen hennes var på utkikk etter litt midlertidig hjelp med å lage truser til klienter. Jeg endte opp med å gjøre mer enn $ 4000 i tre måneder, som spilte en stor rolle i å betale min kredittkort gjeld.

Din sving: Har du sporet dine "ønsker" mot dine "behov" i budsjettet ditt? Hvor mye penger sparte du?

Liz Stapleton blogger over på Friday Night Shenanigans, hvor hun skriver om å betale sin gjeld mens hun skaper et vakkert liv for seg selv gjennom DIY. Ved å implementere disse strategiene har hun spart over $ 175 i måneden. For å hjelpe deg satte hun sammen en GRATIS sjekkliste du kan bruke når du ser for å spare på utgifter.

Skrive Inn Din Kommentar