Investere

ConocoPhillips Stock: Investere til å betale ned studentlån?

ConocoPhillips Stock: Investere til å betale ned studentlån?

Som beskrevet i mange andre artikler på denne siden, er store olje- og småtoljelagre gode langsiktige investeringer. Med så mange som har betydelige mengder studentlånsgjeld nå, er det å investere å betale lånene et primært økonomisk mål. ConocoPhillips (NYSE: COP) er et stort olje- og naturgasselskap som kan gjøre mye for å forbedre den personlige balansen til enhver investor.

Det som først bør bemerkes er at ConocoPhillips er en stor bedrift som ikke bare er "noen investor", men av Warren Buffett, som mange anser å være den største noensinne. Verdt over $ 50 milliarder, Buffett har investert tungt i ConocoPhillips gjennom Berkshire Hathaway (NYSE: BRK-A), holdingselskapet som han leder. Opp over 30% for 2013, har aksjonærene i Berkshire Hathaway blitt rikelig belønnet med å eie aksjer av ConocoPhillips.

En retur som det kan gjøre mye for å betale et studielån!

Hvorfor ConocoPhillips er en stor investering

Men det er mye å gjøre ConocoPhillips givende for de som kjøper nå og ser etter avkastning for fremtiden. Resultat per aksje i år er over 15%. Pris-til-resultat-forholdet anslås å falle til 11,56 neste år, noe som er en bullish trend for ConocoPhillips. I dag er gjennomsnittlig pris-til-fortjeneste forholdet for et medlem av Standard & Poor's 500 Index (NYSE: SPY) rundt 18.

Ikke bare er ConocoPhillips billigere enn gjennomsnittlig aksje, det betaler en mye høyere utbytteinntekt til sine aksjonærer. Gjennomsnittlig utbytte for et medlem av Standard & Poor's 500 Index er rundt 1,9%. ConocoPhillips har et utbytte på rundt 3,8%. Som utbytte har inntektene utgjort om lag 40% av den historiske totale avkastningen på en aksje som er en svært bullish funksjon for ConocoPhillips for fremtidig avkastning.

En lek om olje- og energiforbruk

Hva er enda mer bullish er den siste rapporten fra US Energy Information Administration som projiserer at den globale energiforbruket vil øke mer enn 55% innen 2040. Det vil øke etterspørselen etter olje og naturgass kraftig. Det er ikke noe alternativt drivstoff som kommer til og med nær å erstatte fossile brensler.

Kull er under angrep av Obama-administrasjonen og andre som det er så skittent. Tyskland og Japan beveger seg bort fra atomkraft, på grunn av faren. Som et resultat bør aksjekursen på ConocoPhillips og andre olje- og naturfirmaer stige på grunn av den økende etterspørselen fra hele verden.

Investering i ConocoPhillips, eller en hvilken som helst aktivaklasse, er en øvelse i å kjøpe sin fremtidige inntektsstrøm.

ConocoPhillips har vist at den har en samlet inntektsstrøm som er robust. Som den korte flyten for ConocoPhillips er rundt 2%, viser det at ikke mange er villige til å satse på at aksjekursen vil falle. Med Warren Buffett som en stor aksjonær, er det enda mer bevis på at den skal fortsette å stige.

Investeringer som de kan gjøre mye for å betale avdrag på studielån.

Det er åpenbart en avvei mellom å bruke dollar på investeringer som ConocoPhillips eller bruke disse midlene til å betale ned studielån. Men aksjer som ConocoPhillips har vist seg å være overlegne investeringer over tid. Bare utbyttet alene bør ta seg av rentekostnadene til et studielån.

Da utbytteinntektene til ConocoPhillips stiger, vil det da begynne å betale ned revisor. Langsiktig investering i selskaper som ConocoPhillips setter tid på siden av aksjonæren.

Hva er dine tanker om ConocoPhillips og fremtidens energi?

Skrive Inn Din Kommentar