Penger

US Quidditch er å ansette en muggle å jobbe hjemmefra for $ 32,000 + per år

US Quidditch er å ansette en muggle å jobbe hjemmefra for $ 32,000 + per år

Send ut uglene: US Quidditch (USQ) ansetter!

Uansett om du er en Muggle eller et halvt blod, en Slytherin eller Ravenclaw - hvis du er lidenskapelig om Harry Potter og arrangementplanlegging, kan du kanskje lande denne drømmen.

USQ trenger en hendelsesleder - og du vil kunne jobbe hjemmefra!

Når det er sagt må du være i stand til å reise til USQ-hendelser flere ganger i året. Egentlig ikke en hard salg, skjønt ... "Beklager, gutta, kan ikke komme til bowling neste uke; må fly til Quidditch Cup for jobb. "

Hvis du gjør den setningen til virkelighet, blir du mer begeistret enn en sjokolade frosk, fortsett å lese.

Hvordan bli en Events Manager for US Quidditch

Jeg forstår fortsatt ikke hvordan du kan spille quidditch uten å fly - men ærlig, hvem bryr seg? Denne jobben lar deg jobbe hjemmefra og la som om Harry Potter er ekte.

Fortsatt TBD om Cedric Diggory vil være en av dine medarbeidere - en jente kan drømme, ikke sant? Snakker om, har du sett Neville Longbottom nylig? Ok, jeg går ned.

Tilbake til jobben.

Som hendelsesleder for USQ, vil du være ansvarlig for "støtte planlegging og gjennomføring av alle USQ hendelser og relaterte programmer, inkludert statsborgere og regionale mesterskap.”

Stillingen innebærer et bredt spekter av oppgaver - alt fra hendelsesstøtte og logistikk til frivillig ledelse og markedsføring.

Høres ut som det perfekte konsertet for noen så godt avrundet som en snitch.

For å være kvalifisert, trenger du minst tre års arrangementsarrangementer, samt gode prosjektledelses-, kommunikasjons- og tidsstyringsevner.

Siden du skal jobbe med frivillige, ansatte og leverandører, må du ha muligheten til å "motivere andre" og "danne produktive relasjoner."

Det er "100% fjernkontroll, med litt reise til arrangementer over hele landet," USQs administrerende direktør Sarah Woolsey bekreftet i en epost.

Du vil tjene $ 32,000 - $ 38,000 per år og motta ferie dager, betalte ferier, helsefordeler og en profesjonell utvikling godtgjørelse.

Jeg vet ikke om deg, men denne jobben høres søtere ut enn butterbeer.

Heck, jeg kan til og med søke ved å sende et CV, et brev og skrive eksempel til [email protected] før 30. september 2016.

PS! Hvis du vet hvor jeg kan få noe svart marked Felix Felicis på forhånd, tweet meg ...

Din tur: Elsker du Harry Potter? Vil du søke om denne jobben?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar