Investere

Paychex-lager: Vil dette selskapet betale av studielånene dine?

Paychex-lager: Vil dette selskapet betale av studielånene dine?

Å finne et børsnotert selskap som vil hjelpe til med å betale av studielånene, krever å bestemme hvilken industri som vil trives i fremtiden. Det viser seg å være tilfelle for bemanningsgruppen, nå på 100 milliarder dollar og økende. Fremtredende i bemanningssektoren er Paychex (NASDAQ: PAYX), som gir lønn og andre administrative tjenester.

Det har vært et godt år for Paychex.

For 2013 har aksjekursen på Paychex hoppet over 40%. Det er en pengeproduserende maskin med en fortjenestemargin på 24,50%. Gjennomsnittlig fortjenestemargin for et medlem av Standard & Poors 500 Index er rundt 10%.

Paychex er flott for aksjonærer

Paychex deler disse pengene med sine aksjonærer.

Gjennomsnittlig utbytte for medlem av Standard & Poor's 500 Index er 1,9%. Paychex betaler et utbytte på 3,24%. Det har nettopp økt utbyttet for sine aksjonærer med 6,2%. Med sin historie om å øke utbyttet, gir Paychex en inntektsstrøm som skal øke mer i fremtiden til de som eier aksjen.

Hvis utbytteinntekter er påkrevd, er det andre selskaper i sektoren som CDI Corporation (NYSE: CDI), Compass Diversified Holdings (NASDAQ: CODI) og Heidrick & Struggles International (NASDAQ: HSII) som alle betaler utbytte over gjennomsnittet. For Kompass Diversified Holdings er utbyttet 7,20%. Utbyttet for CDI Corporation er 3,20%. Heidrick & Struggles International gir en inntektsstrøm på 2,80% til sine aksjonærer.

Andre bemanningsbedrifter Suksesser

Det er andre i bemanningsbransjen som også har det bra.

Mens Paychex er en fremtredende blå chip som belønner sine aksjonærer, er Labour SMART (OCTBB: LTNC) en lovende liten som bare utgitt veiledning om hva den forventer å oppnå i 2014 som er veldig bullish. Ledelsen har til hensikt å øke inntekter sammen med antall avdelingskontorer og stater der Arbeidsmiljø SMART driver virksomhet. Hvilke investorer bør være fornøyd med, er Arbeid SMARTs arbeider for å øke sin bruttomargin også.

TrueBlue er et annet small-cap selskap som sterkt belønnet sine aksjonærer i 2013. For året har aksjekursen på TrueBlue steget mer enn 60%. Analytiker-samfunnet forventer at resultat per aksjer vil stige mer enn 25% i 2014.

Det er en rekke faktorer hvorfor investeringer i bemanningsbransjen skal fortsette å være givende inn i fremtiden.

Hvorfor bemanningsselskaper er blomstrende

På grunn av den store resesjonen er mange bedrifter nølende med å ansette heltidsansatte. Det er fortsatt stor bekymring for stabiliteten i økonomisk oppgang i USA. På grunn av denne mangelen på tillit til den amerikanske økonomien, foretrekker flere bedrifter nå midlertidige arbeidstakere.

Obamacare øker også etterspørselen etter varer og tjenester i bemanningsbransjen. Loven krever at selskaper med mer enn 50 heltidsansatte gir helseforsikring til de som jobber mer enn 30 timer i uken. Som et resultat er flere og flere bedrifter avhengig av prosjektansatte.

Alle disse faktorene og mer skal skape en hausse fremtid for selskaper som Paychex, TrueBlue og Labor SMART, blant annet i bemanningsbransjen. Enda mer overbevisende er at denne trenden foregår ikke bare i USA, men også i mange andre land. Som et eksempel har Robert Half International (NYSE: RHI) mer enn 360 kontorer som spenner over kloden. Det som er etterspurt rundt om i verden, skal fungere veldig bra for investorer godt inn i fremtiden.

Hva er dine tanker om bemanningsfirmaer akkurat nå?

Skrive Inn Din Kommentar