Mat

Vil du ha gratis burgere for livet? Det er bare en liten fangst

Vil du ha gratis burgere for livet? Det er bare en liten fangst

Jeg vet ikke om deg, men jeg liker virkelig burgere.

Så får en gratis burger hver dag høres ganske freaking fantastisk. Og det er ikke bare en fantasi: Melbourne, Australia burger joint Kafé 51 tilbyr en levetid, en-dags tilførsel av deilige, gratis burgere akkurat nå.

Det er bare en teeny, liten fangst.

Få gratis burgere for livet ... Hvis du er villig til å gå under nålen

For å score #freeburgersforlife fra denne Aussie joint, må du bevise din hengivenhet utover skyggen av tvil ... ved å få en burger tatovert på kroppen din.

Og det er ikke den eneste bestemmelsen.

Det må være en av burgere på kafémenyen (som inkluderer en kalt "The Meataxe"), den må være livsstil - og den er underlagt en en-tatovering per person grense, slik at du ikke blir overfylt.

Det er også en påkrevd søknad, inkludert et essay på 25 ord eller færre på hvorfor du er tiltrukket av avtalen. Mer enn 3000 håpfulle har allerede sendt inn, sa Steve Agi på Cafe 51 Mashable.

Jeg antar at noen mennesker er veldig seriøse om deres biff.

Er det verdt å få tattatt på freebies?

Selv om det kan være en morsom måte å score noen gratis spiser (hvis du har smertetoleransen), gir denne avtalen oss noen spørsmål.

For en ting, hva skjer hvis restauranten går ut av virksomheten? Om lag 80% av restaurantene stenger dørene sine før deres femte jubileum, anslår CNBC.

Også med det mange søkere, Hvilke kriterier vil Cafe 51 bruke til å bestemme hvem som vinner premien? Du kan bedre velge 25 ord veldig nøye.

Men hvis du er villig til å gjennomgå permanente kroppsendringer for en avtale (#extremepennyhoarders), bør du vite Cafe 51s kampanje er ikke den eneste i sitt slag.

Ohio grillet ostkjede Melt Bar and Grilled tilbyr kunder 25% avslag for livet til "svært elite-gruppen av litt forvrengt individer" villig til å få en tatovering av en av sine logoer.

Og selv om linken på den faktiske nettsiden ser ut til å være død, er motefirmaet Ecko fabled for å tilby en livslang 20% ​​rabatt til de som eter sin neshorn i huden.

Ærlig talt er å få en tatovering en stor nok forpliktelse - og en verdig nok reklame - at du kanskje bare spør din egen lokale burger (eller pizza eller iskrem) felles hvis de vil tilby freebies hvis du er villig til å bruke Kroppen din som reklameplate.

Du vet aldri om du ikke prøver, ikke sant? Og hvis verre kommer til verste, vel ... du kan alltid få en dekningstatt tattoo.

Kanskje av en burger.

Din sving: Vil du få en burger tattoo for en livslang forsyning med gratis burgere?

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder som har åtte tatoveringer - ingen av disse er matvarer. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar