Penger

Her er hva som skjer når du søker på å være en havfrue for staten Florida

Her er hva som skjer når du søker på å være en havfrue for staten Florida

Brittany Manley kaller seg en moderne pirat.

Omtrent en gang i uken navigerer hun i Florida's Weeki Wachee River. Duo er på vei ned med kjæresten sin i slep, duoen plukker opp søppel, men også skatter: vannblokkerte iPhones, gullringer, et 100 dollar par Costa Del Mar solbriller og "veldig interessant" fiske lokker.

Den 13. januar returnerte Manley til kilden til elva i Weeki Wachee Springs State Park. Men i stedet for å spille pirat, søkte hun å jobbe som en sann havfrue for staten Florida.

Til tross for at han var bosatt i Weeki Wachee - som ifølge US Census Bureau skryte av en befolkning på 13 (mennesker, ikke havfruer) i 2016 - Manley har aldri egentlig vurdert å bli en havfrue før nå. Faktisk så hun nesten ikke opp til lørdagens første runde av tryouts.

Hun og ca 60 andre havfruehåpfulle vowed for sjansen til å bli noen av Floridas nyeste statsansatte. De var oppdraget med en 300-timers timed svømmetur og en 10-minutters vann-treading øvelse.

Sammen med dem på et tidspunkt, en lat manatee.

«Mine foreldre kommer aldri til å la meg leve dette ned nå,» sa Manley etter auditionen, ler. "Jeg sitter der og diskuterer hardt om ikke å gjøre dette. Jeg har nettopp aldri sett meg som en sterk nok svømmer. "

Hvordan applikasjonsprosessen fungerer for vil-være havfruer

I utgangspunktet reagerte mer enn 250 kvinner og menn på statsparkens ring for havfruer.

Fordi de søkte på en statlig jobb gjennom staten Florida, måtte de fylle ut et søk på fem sider og avslørte alt fra om de hadde kriminell rekord i deres arbeidshistorie. I motsetning til de fleste statlige søkere måtte også havfruer sende inn et headshot ved siden av deres CV.

Weeki Wachee havfruer holder en stor del av Floridas historie.

Tilbake i 1947, før byen Weeki Wachee ble til og med innlemmet, etablerte tidligere amerikanske marinemann Newton Perry våren som en varm veikantattraksjon langs USA 19. Mermaids flankerte veikanten, vinket forbipasserende - som en sirensang, slik at fortellingen går.

I 1959 kjøpte ABC våren og bygget den opp til mye av det som besøkende ser i dag. Til slutt ble attraksjonen til byen Weeki Wachee. Da, i 2008, overlevert byen eierskap til staten Florida, og attraksjonen ble etablert som en statspark.

Nå henter Florida havfruer på en nødvendig måte; Den siste audisjonen fant sted i april 2016. Startlønn for en havfrue er $ 10 i timen.

Det samme skjedde i år var planlagt til 13 januar. Hvis arrangementet hadde skjedd en dag tidligere, hadde luften vært varm 73 grader, fiks med fuktighet - typisk for en vinterdag i Florida.

Men i sann Florida-mote falt temperaturen over natten.

Klokka 9:15 den 13. januar utlyste Weather Channel-appen "FØLER LIKE 48º." Flaggene ved parkens inngang kunngjorde vedvarende 12 km / t vind.

Til tross for tilstrømningen av applikasjoner - det som parken noensinne har mottatt - viste bare omtrent en fjerdedel av søkerne at de bravte været og sendte seg til vårens kjølige vann.

"Husk at vannet er varmere enn luften!" Parkmedlemmer ropte oppmuntrende gjennom hele to timers audisjon.

Dette er hva som skjer under en mermaidjobbintervju

Søker Caitlin Wiens hadde allerede en "hale" opp på konkurransen.

Hun er en profesjonell havfrue på Sip 'n Dip Lounge i Great Falls, Montana. Hun svømmer fire til fem timers skift i et basseng, utfører triks og rutiner mot vinduet bak tiki baren.

Men hun vokste opp og så på Weeki Wachee havfruer; hennes bestemor bor i Spring Hill, Florida, bare ca 10 minutter nedover veien.

Den 26-årige fløy inn fra Helena tidligere i uken for audisjonene.

Hun hadde nettopp fullført den 300-timers timed svømmingen, som på et tidspunkt ble en rotete clot av svømmere som prøvde å runde en enkelt blå bøye.

Wiens dukket opp fra vannet og pakket seg inn i et håndkle. Hennes våte pigtail-stilboller begynte å tørke, selv om leppene hennes tok en litt lilla nyanse.

For henne var været ikke noe. "Det er en 97 graders varmere her enn det er hjemme," sa Wiens, med et stort smil på ansiktet hennes.

Auditionen var vanskeligere enn hun forventet på grunn av vårens 5 mph strøm og naturlige omgivelser. Men hun sa blekkspruttatoveringen på ankelen hennes symboliserer det faktum at hun, som åttebensvannet, er villig til å bevege seg rundt og blande seg inn i et nytt miljø.

Wiens sa om hun kan sikre et sted som en Weeki Wachee havfrue, vil hun betrakte det som en forfremmelse av slag. "Det ville vært en så god pause fra kulden," sa hun.

En annen håpløs, Deanna Clark, bor i Spring Hill og jobber bak delikatøren på Publix, men hun besøker Weeki Wachee River på fritiden.

Hun kjøpte sin egen havfruehale online for flere år siden - bare for moro skyld.Hun har tilbrakt mange sommerdager som svømmer med den i elva, og får barna til å freak ut med spenning. "Er du en havfrue ?!" ville de spørre.

Faktisk tok hun en dukkert i elva et par dager før auditionene, bare for å måle hennes svømmeprestasjon.

"Jeg elsker å svømme," sa Clark. "Jeg vokste opp her i vannet, så [jobben] virker som noe som ville passe bra."

For denne første runden av auditions, forlot Clark halen hjemme, pr. Auditionsprotokoll. Men hun gjorde sitt beste for å kle på delen, med en skinnende fiskeskalert bikini topp, sammen med lim-på havfruen neglene hun kjøpte natten før på Hot Topic.

"Jeg kunne ikke ha råd til den faktiske [matchende] halen - det var et par tusen dollar - så jeg fikk akkurat toppen," sa hun.

De neste trinnene til en mermaidjobbintervju

To timer i audisjonene, kom den siste gruppen av deltakere fra våren etter den endelige vannet. De som gjorde det - ca 40, inkludert Wiens og Clark - ble gitt et gratulasjonskort fra en parkmedarbeider.

Kaldt, våt og kortpustet, kunne de ikke hjelpe, men grin.

Noen grupperte seg i små grupper for å samle dagen og snakke om hvilken av deres kroppsdeler som var mest nummen. Eller hvordan de ønsket å komme seg tilbake i vannet - det var varmere der inne, uten vinden. Eller de snakker om hva som er neste.

Cue den andre fasen av mermaid auditions, som vil ta form av et mer tradisjonelt jobbintervju: en 15- til 20-minutters spørsmål og svar økt.

Hvis de passerer andre runde, fortsetter de videre til tredje og siste fase, "Water audition", på en dato som sannsynligvis vil bli annonsert senere denne uken. Det er da havfruefulle håper vil ha en sjanse til å svømme bak undervannsforelesetets glass. Veteran havfruer vil bytte steder med dem, ser på fra teaterets seter.

Men i dag, de tilstedeværende de fleste umiddelbart fokusere på å finne varme.

Bortsett fra Manley, den selvproklamerte piraten som ikke var sikker på hennes svømmekompetanse.

Hun gikk over til meg med stort smil. Hun tok ikke engang et sekund for å ta tak i hennes håndkle; hun brydde seg ikke engang om at vannet fra håret hennes dryp på hennes gratulationsbrev.

"Jeg har vist meg veldig feil," Manley sa. "Jeg gjorde det innen de siste 10 sekundene av den 300-gården, men jeg gjorde det."

Hun så på kameraet og sa at hun ønsket å takke kjæresten sin og Mermaid Victoria, hennes venn som allerede jobber på Weeki Wachee, som begge oppfordret henne til å prøve ut.

"Muligheten ... det er uendelig," sa hun om å bli en havfrue. "Du vet ikke sikkert at det ikke er ekte havfruer, og når du er yngre, det er det du drømmer om."

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Som en innfødt Floridian er hun en total wimp når vanntemperaturen dypper under 85 grader.

Skrive Inn Din Kommentar