Penger

Se på TV og få betalt: Denne Work-From-Home Gig betaler opp til $ 18 / time

Se på TV og få betalt: Denne Work-From-Home Gig betaler opp til $ 18 / time

Kjære Penny Hoarders:

Jeg beklager å informere deg om at vi var feil, og som en digital video kataloger vil du ikke se på "The Walking Dead."

Jeg vet at vi har noen dør-harde fans der ute, så for det, beklager jeg. Og for dere hatere av "The Walking Dead"? Jeg antar at dette ikke er så skremmende for deg.

Men vi har fortsatt gode nyheter: Oppføringen er fortsatt lagt ut og stater Metaforce søker fortsatt video-kataloger fra hjemmet.

Og det ideelle arbeidsområdet kan fortsatt gå litt slikt: Du vil sitte på en komfortabel, uformet seng i et mørkt rom som bare tennes av en flimrende TV-skjerm.

Ingen headset kreves. Enda bedre? Ingen snakker med mennesker, heller. I tillegg krever ingen erfaring, selv om noen er foretrukket.

Du får betalt $ 10 - $ 18 i timen og jobber minst 20 timer i uken på egen plan, avhengig av arbeidet ditt.

Så hva gjør en digital katalogist?

Du jobber med metadata, noe som kan høres teknisk og skremmende, men det er i utgangspunktet data som beskriver andre data - så meta.

Din jobb vil være å skrive og vurdere denne metadataen for kvalitetskontroll, noe som krever at du ser på TV-programmer og programmer.

Ikke bekymre deg: Du får fullstendig nedslag når du går gjennom treningen, som varer mellom fire og seks timer og kan gjøres hjemme. Det vil dekke alt du trenger å vite, og du kan til og med lagre informasjon for fremtidig referanse.

Er jeg kvalifisert til å være en digital katalogist?

Kort svar: Hvis du er fast bestemt på å være, ja.

Ingen erfaring er nødvendig, men noen katalogisering, merking og ekstern arbeidserfaring er foretrukket. Du må også bevise at du har noen kopieringsredigering og forskningsferdigheter.

Du trenger litt teknologi på hånden, som en "robust" datamaskin med høyhastighets Internett-tilkobling og Google Chrome (en enkel nedlasting).

Du trenger også litt popkulturkunnskap (tenk: musikere, kjendiser, arrangementer, politikere og mote).

Hvordan søke å bli en digital katalogist

Å begynne, Du må fylle ut et søknad og bestått en quiz, som tar omtrent tre timer. Dette er en flott mulighet til å se om denne arbeidslinjen kan være bra for deg som selskapet advarer arbeidet kan være vanskelig, frustrerende og kjedelig.

Hvis du passerer, begynner du 4-6 timers trening, og da vil du jobbe med selskapet som en uavhengig entreprenør.

Hvis du er interessert i å bli digital kataloger, besøk nettsiden, og les videre på selskapets FAQ.

Hvis du er interessert i andre jobb-hjemme-jobber - eller jobber generelt - så vær sikker på at du liker The Penny Hoarder Jobs på Facebook.

Din sving: Tror du kunne håndtere denne arbeidslinjen?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar