Penger

Hvordan en familie på 4 lever godt på $ 11 en time

Hvordan en familie på 4 lever godt på $ 11 en time

Vi hører ofte om kampene til mennesker som tjener vår nations minste lønn. For alle kontoer er det ekstremt vanskelig å overleve på $ 7,25 en time.

Men hva med familiene som tjener mer enn minimumslønnen - for mye til å kvalifisere for statlig bistand, men ikke nok til å få endene til å møtes uten kamp? Deres historier går ofte utallige.

Over på Wise Bread intervjuet Emily Guy Birken en familie som bor godt på $ 11 i timen. Luhs er et ungt par som bor i Ohio med sine to barn; sammen tjener de mindre enn $ 40 000 per år.

For en familie på fire er den føderale fattigdomsgrensen $ 24 250, og for matassistanse i Ohio er den $ 31 525.

Så selv om de ikke kvalifiserer for mange hjelpeprogrammer, sier Birken: "Med noen beregninger kommer Samantha og John inn i en beskjeden inntekt, og mange unge foreldre vil finne det utfordrende å heve to barn på så lite penger."

Hvordan Luhs gjør det til å fungere

Det har ikke vært lett, men Luhs har funnet ut hvordan man overlever - og nyt livet - på sitt begrensede budsjett.

Her er våre favorittstrategier fra deres intervju:

De vurderer deres budsjett konstant

Når du lever lønn til lønn, vil et "set-it-and-forget-it" -budsjett ikke fungere. De sporer kontinuerlig og justerer sine utgifter, og når ekstra penger kommer inn, sparer de det for ikke-essensielle som gaver.

Og hvis de noen gang har problemer med å betale sine regninger? De har allerede en plan på plass: bli kvitt sine mobiltelefoner uten kontrakt.

De bestemmer klare prioriteter

Å spare penger er langt vanskeligere hvis du ikke vet hva du sparer for. Dette var ikke et problem for Luhs, som visste nøyaktig hvor deres prioriteringer lå. De ønsket et hus, så de jobbet hardt for å bygge opp sin kreditt og spare for en forskuddsbetaling på et hjem på $ 101 000.

De Stash Gavekort for Splurges

Neste gang du mottar et gavekort, ta en cue fra Luhs og gjem det i en skuff. Da, når du føler deg trang til å splurge, kan du oppfylle den med et av gavekortene dine - og unngå å bruke noen av dine egne penger. Smart, ikke sant?

Selvfølgelig er det verdt å påpeke at Luhs bor i et relativt rimelig område i landet. Som en kommentator grep: "Prøv å kjøpe et hus på 11 dollar i timen ... hvor som helst i nordøst-USA. Du kan kanskje få en bro for å leve under i New Jersey. "

For oss, det forringer imidlertid ikke Luhs suksess: I deres område er medianinntektene $ 65 000 - 62,5% mer enn det de tjener. Så vi er fortsatt ganske imponert over dette unge parets besluttsomhet og sparsomhet.

Din sving: Får du det jobbe på $ 11 i timen? Noen tips for å dele?

Susan Shain (@Sanan_Shain) er freelance skribent og travel blogger som alltid søker eventyr på et budsjett.

Skrive Inn Din Kommentar