Banker

Slik beregner du nøyaktig flyttingskostnader etter eksamen

Slik beregner du nøyaktig flyttingskostnader etter eksamen

Etter å ha jobbet i årevis for å få en høyskole grad er det endelig tid for oppgradering. Motta din grad er en lettelse og følelse av prestasjon, men få kandidater har tid til å reflektere over sin utdanning - for nå er det på tide å bruke det!

For mange høyskole kandidater, bruker deres grad betyr å flytte for en jobb eller flytte hjem for å få støtte fra familien mens du starter en karriere. Å gjøre et trekk uten å samle ytterligere gjeld er et spørsmål om å finne måter å spare på flyttende utgifter, samt nøyaktig beregning av de tilknyttede kostnadene. Her er noen tips for å hjelpe deg med sistnevnte, så uventede utgifter ikke blåser budsjettet ditt.

Trenger du et flyttefirma?

En av de største utgiftene knyttet til flytting er å ansette et selskap for å hjelpe deg med å pakke opp og transportere alt. Budsjettbevisste movers prøver vanligvis å gjøre alt på egen hånd, men dette er kanskje ikke den mest effektive måten å spare på.

Det er tre ting å vurdere før du bestemmer deg for å ansette et profesjonelt flyttefirma: ressurser, tidsbegrensninger og sikkerhet. Hvis du ikke har et kjøretøy som er i stand til å hale alle dine verdslige eiendeler, trenger du hjelp. Hvis du må gjøre et trekk raskt, må du kanskje ansette movers for å få alt gjort innen fristen.

Sikkerhet er muligens den største bekymringen. Hver dag skader folk seg mens de går. Det sparer ikke bare den bevegelige prosessen, det koster også en pen penny, avhengig av den skaden som ble opprettholdt. Profesjonelle movers vet hva de gjør, og de er dekket av arbeiderens komp.

Hvis du bestemmer deg for å bruke et flyttefirma, sørg for å sammenligne alle alternativene dine og be om et fast tilbud som inneholder alle tjenestene som tilbys. Uten å låse i hastigheten vil det være vanskelig å nøyaktig beregne utgiftene dine.

Ikke glem om små rekvisita som legger til

Med noe budsjett, jo mer detaljerte du er jo mer nøyaktig det er sannsynlig å være. Jo, du har sannsynligvis allerede projisert for ting som å flytte lastebil avgifter og bokser, men hva med pakkingstape?

Altfor ofte unnlater folk å inkludere små utgifter i budsjettet deres, og det er ikke verdt tiden. Alle de små statister legger opp over tid. Små forsyninger som bør noteres i budsjettet ditt, inkluderer:

 • Pakke-teip
 • Skarphet for merking av bokser
 • Emballasjepapir
 • Bobleplast
 • hansker
 • Flaskevann
 • Spesialitet bokser
 • Plastfolie
 • Flytte tepper

Å motbevise livet ditt og flytte er ikke en enkel prosess. Det krever mye arbeid, noe som betyr at du trenger de riktige verktøyene og forsyningene for å få jobben gjort. Alt du ikke allerede eier eller ikke kan lånes på, må gå under den angitte listen over utgifter.

Ekstra avgifter som ikke er så åpenbare

Noen avgifter er enkle og åpenbare. Andre er lett å glemme. Noen av de relaterte kostnadene movers glemmer å inkludere i budsjettet er:

 • innskudd
 • Oppbevaringskostnader
 • Utility Setup
 • Avbestillingsgebyrer
 • Flytting Forsikring (eller en Forsikring Rider)
 • Lagt til kostnad for håndtering av store eller tunge elementer
 • Heis avgifter
 • Long Carry Fees
 • Avgifter for ekstra drop-offs eller pick-ups

Regnskap for gasspriser gjennom hele turen

Gassen som trengs for å transportere alle ting er en annen stor utgift for å flytte at folk har en tendens til å feilberegne. Hvis du flytter til en av de populære universitetsstudiene, kan det bety at du flytter fra den ene siden av landet til den andre. Å få et nøyaktig estimat av gassutgiftene betyr å gå noen få skritt videre enn å beregne totalmiljøet som er reist og en bils MPG-vurdering (selv om det er en god start).

Når du har bestemt deg for en flyttingsrute, må du bestemme hvor mange ganger du må stoppe på vei til tanking. Deretter finne ut et omtrentlig område hvor bensinstoppene må gjøres. Du kan deretter bruke en app som GasBuddy for å finne dagens gasspriser omtrent hvor som helst i USA. Dette vil tillate deg å beregne prisen basert på lokale priser, som kan variere dramatisk. Det kan også hende at det å stoppe litt før eller noen få kilometer nedover veien, vil hjelpe deg med å spare et bunt på bensin.

Mens du vurderer ruten, pass på ekstra kostnader som betalingsveier. Du må også ta hensyn til hotellopphold og måltider mens du er på veien.

Faktor i en beredskap

Når som helst du budsjetterer, er det en god ide å faktor i en beredskap. En beredskap er en prosentandel av de estimerte kostnadene som er avsatt for uventede utgifter. For eksempel, hvis den opprinnelige flyttedagen din regner ut, kan uforutsetningen bidra til å negere eventuelle ekstra kostnader forårsaket av forsinkelsen.

Din beredskap bør være minst 10% av de totale estimerte kostnadene, men factoring i 20% anbefales ofte.

Skrive Inn Din Kommentar