Banker

5 gode tips for å hjelpe deg med å senke studentlånsbetalinger

5 gode tips for å hjelpe deg med å senke studentlånsbetalinger

Et av de vanligste spørsmålene jeg mottar her på The College Investor er enkelt: "Hvordan senker jeg min studielånsbetalinger?"

Ja, det kan høres enkelt ut, men det er ikke alltid lett å senke utbetalingene dine. I tillegg tror du det eller ikke, det er en rekke forskjellige alternativer, og noen av dem kan ikke være riktig for deg.

Jeg vil dele med deg fem raske tips som du kan ta akkurat nå for å prøve å senke studielånets utbetalinger. Pass på at du finner ut det beste alternativet for deg.

1. Studentlånskonsolidering

Hvis du har flere lån gjennom ulike långivere (som er sannsynlig), kan du sannsynligvis konsolidere lånene dine til en enkel betaling.

Husk at mens lånekonsolidering kan redusere den månedlige betalingen, forlenger det ofte vilkårene for tilbakebetalingsdatoen, noe som betyr at du vil foreta betalinger lengre og din totale regning vil være mer enn hvis du bare hadde stuckt med den opprinnelige betalingen. Men hvis disse utbetalingene bare er for mye akkurat nå, kan dette fortsatt være et godt alternativ for deg å vurdere.

Hvis du vurderer dette alternativet, må du sørge for at du leser veilederen min:Alt du trenger å vite om Student Loan Consolidation. Det er mange studentlån svindel der ute, og du må sørge for at du gjør det riktig.

2. Inntektsbaserte betalinger

Hvis du jobber med en jobb som gir deg lav inntekt, kan du bli satt opp med inntektsbaserte innbetalinger i stedet for de vanlige innbetalingene du opprinnelig opprettet.

Hvis du kvalifiserer for dette betalingsalternativet, må du søke på nytt hvert år for å bevise lav inntektsstatus og motta nedsatt ytelse. Hvis du beviser lav inntekt i 30 år, vil saldoen på studielån bli tilgitt.

Min definitive guide til studentlån gjeld har mye informasjon om dette emnet.

3. Arbeidsledighetstidsutsettelse

Hvis du ikke kan finne en jobb etter at du har tatt ut studielånene, har du mulighet til å utsette lånene til en senere dato (vanligvis i tre måneder av gangen).

Jeg har faktisk utøvd dette alternativet og det som utlåner ikke forteller deg er at rentebetalinger fortsatt vil akkumulere med hver måned at lånet ditt er utsatt. Med andre ord, selv om du kanskje ikke forventes å betale noe fra måned til måned, er rentebetalinger fortsatt hylle og vil bli lagt til din samlede balanse (det vil si, med mindre du har en subsidiert Stafford Lån).

4. Utryddelse av økonomisk vanskelighet

Kanskje du har funnet en jobb, men du har bare problemer med å få endene til å møte dine andre utgifter. Dette kan skyldes andre gjeldsbelastninger, eller kanskje du er underbeskattet på grunn av økonomien. Uansett hva som er tilfelle, hvis du viser at du har en økonomisk trussel, vil du kunne utsette utbetalinger til en senere dato.

Igjen, vær oppmerksom på at rentebetalinger fortsatt vil akkumulere for hver måned du valgte å ikke foreta en betaling. Dette vil øke det totale lånebeløpet og kan faktisk øke betalingsbeløpet dersom renteren akkumuleres til en stor nok figur.

5. Snakk med din långiver

Hvis du føler at du absolutt ikke kan gjøre månedlige studielånsbetalinger, er det andre alternativer som kan gis av utlåner.

En av alternativene kan være en reduksjon i renten prosent (selv om dette er utrolig usannsynlig). Alternativt kan de forlenge lånevilkårene dine, noe som vil redusere den månedlige betalingen. Med studielån er det imidlertid ikke mange spesielle unntak som vanligvis er laget for å hjelpe deg med å gjøre månedlige utbetalinger.

Hvis du ikke vet hvem du skal snakke med, sjekk ut listen over føderale studielåner.

Ikke glem å sjekke kreditt

Hvis du har slitt med å gjøre studielånet ditt, kan kredittpoengene dine bli negativt påvirket. Dette kan få alvorlige konsekvenser for din fremtid. Den eneste måten å virkelig være sikker på er å sjekke den. Derfor anbefaler jeg at du bruker en gratis tjeneste som Credit Karma for å sjekke kredittpoengene dine og vite hvor du står.

På den måten, hvis du vil kjøpe et hus eller en bil i fremtiden, og du trenger å få et lån, vil du vite om studielånets gjeld vil skade eller hjelpe deg.

Du må bare tjene mer penger

Hvis jeg ble fanget i denne situasjonen, ville jeg bare fokusere på å tjene flere penger. Mange av dere kan stryke på denne kommentaren, men det er alltid potensial til å tjene ekstra penger, du må bare trene deg selv for å tenke litt annerledes.

For eksempel, i stedet for å gå ut på jakt etter en annen sidejobb som vil betale deg $ 8 en time, hvorfor ikke begynn å tenke på måter du kan tjene penger for deg selv, fra deg selv?

Det er mange måter at du kan begynne å tjene penger for deg selv. Er du i stand til å rense hus? Vel, det er noe du kan gjøre for penger. Bare legg inn en ad på Craigslist eller på din menighetstavle og vent på noen få samtaler for å komme inn.

Hvis du er en kvalitetsarbeider, vil du mest sannsynlig ha nytte av en av kundens henvisninger og vil tjene deg enda mer virksomhet. Det samme kan gjøres med gressklipping, maling eller vinduvask.

Fordelen med å tjene ekstra penger for deg selv er per timeprisen. I stedet for å tjene $ 8 per time, vil du sannsynligvis begynne å tjene 20 til $ 40 per time. Med denne typen kontanter kommer inn, bør du enkelt kunne takle disse studielånene.

Har du prøvd noen av disse alternativene for å redusere studielånets utbetalinger?

Skrive Inn Din Kommentar