Penger

3 jobber fra hjemmet jobber som betaler deg å spille videospill hele dagen

3 jobber fra hjemmet jobber som betaler deg å spille videospill hele dagen

Jeg har en bekjennelse.

Som barn, eide jeg nesten alle versjoner av Game Boy: Light, Color, Advance, SP. (SP var fancy.)

Jeg holdt spillene mine i en blyantboks. Min samling inkluderte "Mario Kart", "Kirby's Dream Land", "Donkey Kong," selv "Grand Theft Auto." Jeg hadde koblingsledningen også, slik at jeg kunne kjempe mot broren min og beste venn.

OK, OK. Min tur ned nostalgi banen er over. Her er poenget: Jeg kan forholde seg til deg spillere - de svette håndflatene, irrasjonelle grunter, den magre-nær-til-skjermen flytte. Det er en addicting og tidkrevende hobby.

Og nå kan du liste "spill" som en jobbferdighet.

For gameren i oss alle avrundede jeg tre jobb-hjemme-jobber du kan finne spennende - nesten like spennende som å finne ekstra virtuelle liv - eller bananer, for deg Donkey Kong-fans.

3 jobber fra hjemmet jobber for geeks og spillere

Din sofa Vær ganske komfortabel, ikke sant? Anta at favorittspillposisjonen, kontrolleren - eller tastaturet - er til stede, og forberede seg til å begynne å tjene penger som en gamer.

1. Beta Game Tester

Vil du spille noen store spill før de treffer hyllene?

Som spilltester for VMC, du får hendene på AAA-spill, som har de høyeste utviklingsbudsjettene og nivåene av kampanjen, før en nasjonal utgivelse. Tenk: "Star Wars: Battlefront", "Call of Duty" -titlene og "Grand Theft Auto."

Virkelig, det viktigste kravet er at du er 18, kan holde en hemmelighet, følge instruksjonene og er profesjonelle. I tillegg bør du kjenne deg rundt en spillkontroller eller to.

Denne betalte jobben fra hjemmet går ukentlig, så bruk bare - som inkluderer å notere spillkonsollene dine - og spille.

2. Virtual Gaming Support og Service Representative

Sutherland Global Services 'work-from-home-team, CloudSource, trenger en heltids gamer- og kundesupportguru.

Du svarer på kundeanrop og feilsøker problemer. De kan være så enkle som å tilbakestille et passord. Og jeg håper sikkert at du vil slippe noen "Call of Duty" eller "Zelda" vitser der inne.

Men disse vitsene skal være PG. Jobbkrav inkluderer profesjonalitet, et års erfaring med kundeservice og litt kunnskap om sosiale medier og Microsoft Office.

Men det første kravet fra stillingen? "Du er en erfaren spiller og / eller har en bakgrunn i spillteknisk støtte." Fet.

Trykk på start for å fortsette og søke.

3. YouTube Gaming Talent & Personality

Her jobber du for SC Media; SC står for merkelig overbevisende.

Så, er du merkelig overbevisende? Morsom? Full av energi? En gamer? Du kan være selskapets nyeste skjerm talent.

Og du vil ikke bare være et pent ansikt. Du får også til å produsere og rette innhold, som inkluderer pitching, scripting, redigering og promotering av materiale. Millioner av spillere vil se hver måned, ifølge stillingen.

Du bør ha et års erfaring med webvideoinnhold (og sannsynligvis en aktiv YouTube eller Twitch-kanal) og sterke forsknings- og kommunikasjonsevner.

Å fylle ut et Google-skjema - svar på noen enkle spørsmål, inkludert topp 10 favorittspill, og send inn.

Vi ser deg på YouTube.

Din sving: Har du spillkvaliteten for disse jobben hjemmefra?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar