Investere

5 Eksperter deler sine tanker om å investere i 2018

5 Eksperter deler sine tanker om å investere i 2018

Hva skal investorene forvente å gå inn i 2018? Det er et morsomt spørsmål som vi spør hvert år til noen av de beste navnene i bransjen. Det er alltid interessant å høre hva svarene deres er - selv om du er en langsiktig kjøp og å holde investor.

I år var det definitivt noen store trender som vi måtte spørre om.

For å få en ide, nådde vi ut til fem forskjellige økonomiske eksperter.

Deres svar ga innsikt i fem forskjellige områder:

  • sjekk Skattereformens innvirkning på investorer
  • sjekk Investing i 2018
  • sjekk eiendomsinvestering og selvangivelse
  • sjekk Forvaltning av gjeld og investeringer
  • sjekk Cryptocurrencies

Med våre eksperter lined opp, la oss grave inn i detaljene.

Skattereform og investering

"Skattelettelser og arbeidsloven", også kjent som skattereform, ble undertegnet i lov 22. desember 2017. Som det gjelder investorer, er det noen endringer.

Investeringskostnader, som ble hevdet på Schedule A, har blitt opphevet. Skattesatser har blitt senket.

Hva skal investorens strategi være for 2018? Roger Young, senior finansiell planlegger på T. Rowe Price, sier, "USAs skattereformmål kan ha omfattende virkninger på økonomiske planeringsbeslutninger for millioner av amerikanere i 2018.

Vi tror at en strategi basert på grunnleggende planleggingsprinsipper gir den beste veien til suksess for investorer da de svarer på disse endringene. Investorer kan benytte anledningen til å øke besparelsesrenten (inkludert høyskolebesparelser), revurdere om Roth eller pretax besparelser er å foretrekke, og rebalanse porteføljer.

Selv i tider med usikkerhet kan en disiplinert spare- og investeringsstrategi sammen med investering og skattemessig diversifisering hjelpe investorer til å oppnå sine økonomiske mål. "

Når det gjelder den generelle retningen på aksjemarkedet i 2018, nådde vi ut til Jurrien Timmer of Fidelity, som hadde dette til å si i investeringshistorien i 2018, "Vil aksjemarkedets bull runde når som helst snart? Jeg tror ikke det.

Vanligvis er det Fed som dreper den økonomiske ekspansjonen og dermed oksemarkedet. De har historisk gjort dette ved å stramme så mye at rentekurven inverterer og tilgjengeligheten av kreditt blir knappe. Vi er fortsatt en vei unna det. "

Jurrien fortsatte: "Etter å ha sagt det, forventer jeg at Fed vil stramme mer og raskere enn markedet er i dag prissetting i, noe som kan sende reelle priser høyere og stramme økonomiske forhold. Det antyder at aksjekursene vil stige i et langsommere og mer flyktig tempo enn i 2017. "

Eiendomsinvestering i 2018

Teknologiforsyninger forvandler næringseiendom, et marked hvor om lag 460 milliarder dollar skifter årlige hendelser, til en av 2018 mest attraktive aktivaklasser for investorer.

Det er mye å vurdere med den nye skattereformen når det gjelder å investere i fast eiendom.

Ed Forst, administrerende direktør i RealtyShares, hadde dette å si om skattereformens innvirkning på eiendomsinvesteringer. "De nye skattekodsrevisjonene som ble godkjent i desember, har flere positive konsekvenser for kommersiell eiendomsinvestering, hvorav det viktigste er en reduksjon på 20 prosent på Inntekt mottatt gjennom gjennomgående enheter.

Disse kjøretøyene er ofte brukt innen eiendomsmarkedet plattformer og næringen i stor grad. Loven legger også til mange andre fordeler, blant annet økt evne til å kompensere inntekter gjennom en kortere avskrivningsplan og lavere REIT-skatt. "

Det er ikke bare skattereform som påvirker fast eiendom. Teknologi fortsetter å involvere. Investorer som utnytter vil sannsynligvis få en fordel.

Forst sier, "Teknologi øker også tilgangen til og effektiviteten innen mellomstore investeringer, en sektor som er tungt transaksjonert, men har en ineffektivitet.

Dette segmentet, karakterisert ved brutto aktivverdier på $ 50 millioner eller mindre, har vist seg å være fragmentert og ugjennomsiktig; men 80 prosent av alle kommersielle transaksjoner skjer i denne mellomstore sektoren, og det er liten kapitalkonkurranse.

Fast eiendomsteknologibedrifter effektiviserer kapitalformasjonsprosessen mellom eiendomsoperatører og deres investorer ved å utvikle en omfattende pakke med verktøy som inkluderer instrumentpaneler, maskinlæring og prediktiv modellering for å øke det menneskelige elementet i eiendomsmegling, garanti og investering.

Ved å utnytte proprietære data- og ingeniørarbeid kan disse bedriftene gi tilgjengelighet, åpenhet og potensielt investering alpha gjennom høy kvalitet avtaleflyt til sine kunder.

Sammensetningen av skiftende regulering, datavitenskap og generell modning av disse eiendomsinvesteringsplattformene gjør kommersielle eiendomsinvesteringer gjennom disse plattformene et attraktivt alternativ for investorer som ønsker å ta fortjeneste fra sine offentligkapitalporteføljer og diversifisere seg til privat eiendom i 2018. "

Gjeld og Peer til Peer Utlån

Mange tusenårige sliter fortsatt med å gå videre i dagens økonomi. Smarte strategier med gjeld kan bidra til å holde dem fra å følge etter.

Alia Dudum of Lending Club skaper litt lys på dagens økonomiske forhold med et par løsninger for å håndtere gjeld og investeringer, "Vår generasjon har et helt annet forhold til penger enn våre foreldre eller besteforeldre gjorde.

Kampen er ekte: et tøff arbeidsmarked, stillestående inntekter og skyrocketingkostnader for bolig, helsetjenester og utdanning. Og tradisjonelle sparebiler betaler ikke hva de pleide å. Hvis du er en av de millioner amerikanerne som bruker kredittkort som høyrente roterende lån, endrer du det til et personlig lån med fast rente og en sluttdato, og deretter betaler du den gjelden!

På den annen side, hvis du har minst $ 1000 å investere, bør du vurdere å investere i andres gjeld ... som ikke går bort når som helst snart ... Mens den historiske avkastningen på 4 til 6% kanskje ikke konkurrerer med de siste bitcoin topper, det er mye mindre flyktig, og du hjelper dine jevnaldrende å grave ut av gjeld på samme tid. Vinn-vinn ".

Se hvorfor vi tror at LendingClub er vår favoritt CD-alternativ.

Hva du kan forvente fra Cryptocurrencies

Cryptocurrencies ser ut til å stadig være overskrifter. Fra vill tusen dollar om dagen svinger i Bitcoin til den siste Cryptocurrency-innkjøpsmetoden av et venturekapitalfinansiert selskap.

For å få en ide om hva som kan forventes fra den mest populære kryptokurrencyen - Bitcoin, og få en ide om hva som kan forventes fra kryptomarginalen, nådde vi ut til Brett Romero, en finansiell rådgiver hos SAS Capital Investment Advisory Group, som hadde dette til si, "Vil Bitcoin være en god investering?

Bitcoin er i beste fall en spekulativ handel. Volatiliteten sett i 2017 vil trolig fortsette i 2018. Bitcoin hovedsakelig for de som har det til å ri ut de store daglige svingninger og ikke vil bli økonomisk skadet av tap.

Etter hvert som større investorer kommer inn og Bitcoin finner flere bruksområder, bør volatiliteten reduseres. "

Med hensyn til det generelle cryptocurrency-rommet fortsatte Romero: "Fra og med 12. januar 2018 er det 903 kryptokurverter og 503 tokens.

Veksten i begge kategorier bør fortsette uformert i 2018 da flere bedrifter fortsetter å prøve å ri på ICO-mani.

Ledere i begge rom vil etter hvert utvikle seg og kunne føre til at etterfølgere begynner å forsvinne raskt og markedsandeler konsoliderer. "

Siste tanker

Som hvert år bringer det sitt eget sett med ukjente utfordringer og muligheter for investorer, har 2018 en kjent - skattereform. Dens innvirkning på investorer er godt kjent på dette punktet.

Borte fra skattereformen, bør vi forvente flere renteøkninger fra FED, som muligens resulterer i en bremseøkonomi.

For cryptocurrency space, forvent mer av det samme i 2018.

Hvilke investeringsstrategier favoriserer du?

Skrive Inn Din Kommentar