Penger

Hvordan en 30-minutters telefonsamtale reddet meg $ 240 / år på villaeiere forsikring

Hvordan en 30-minutters telefonsamtale reddet meg $ 240 / år på villaeiere forsikring

Vi har alle vært der.

Det øyeblikket når du skjønner at kredittkortgjelden har stablet seg opp (igjen). Og med mindre du ikke har noe imot det økende gjeldsgjeldet, gjør du sannsynligvis det vi alle har lært å gjøre: Finn ut hva du bruker penger på og begynne å gjøre kutt.

Men hva om å kutte alle dine "ønsker" er ikke nok?

Det skjedde med oss ​​da vi gjorde bytte fra å være en familie med to inntekter for å leve av en enkelt inntekt. Det var et stort slag for budsjettet vårt - og det startet min reise for å finne kreative måter å spare penger på.

En sparestrategi jeg ikke hadde vurdert

Jeg snudde seg til The Penny Hoarder for råd om å redusere kostprisene gjennom kupong, og fikk et bedre håndtak på hvordan å spore utgiftene våre.

Men jeg var ikke sikker på at vi kunne gjøre mye (hvis noe) for å redusere vårt boliglån. Vi hadde allerede refinansiert vårt hjem i 2015 og hadde en utmerket rente.

Da husket jeg at vi nylig hadde installert en overvåket brannalarm, og trodde det kunne hjelpe oss med å kvalifisere for en reduksjon på våre huseiereforsikring.

Jeg ringte vårt forsikringsselskap for å sjekke. Ikke 30 minutter senere, visste jeg mer om villaeiereforsikring enn jeg noen gang ville.

Når forsikringsagenten forsto at vi prøvde å spare penger, var hun kommende og hjelpsomme med å foreslå andre måter å redusere kostnadene på. Jeg var overrasket over hvor villig hun skulle lede samtalen og forklare hver del av vår policy.

Enda viktigere, jeg var overrasket over at jeg hadde redusert vår årlige premie med 20% - eller $ 240.

Det viser seg at det finnes flere måter å redusere boligen din forsikring som ikke har noe å gjøre med å øke egenandel eller botching din dekning.

Hvordan sparte jeg penger på huseiereforsikring

Her er hva jeg lærte om potensielle besparelser. Din bedrift kan tilby lignende alternativer - det er verdt å ringe for å finne ut!

1. Oppbygg verdivurdering

Sørg for at forsikringsselskapet har riktig gjenoppbyggingsverdi for ditt hjem. Det er kostnaden det ville ta å gjenoppbygge hjemmet ditt hvis det brant til bakken.

De fleste (hvis ikke alle) forsikringsselskaper bruker automatisert dataprogramvare til å beregne dette. Hvert år øker programvaren automatisk verdsettelsen for å ta hensyn til økte material- og lønnskostnader.

Vårt forsikringsselskap hadde ikke sjekket eller verifisert gjenoppbyggingsverdien siden vi kjøpte hjemmet vårt i 2007, og jeg oppdaget at det var oppført på $ 32.000 høyere enn det burde vært! Ved å justere vår gjenoppbyggingspris, droppet vi premien med $ 105 per år.

2. Personlig eiendom

Den typiske erstatningsdekning for personlig eiendom er 75% av gjenoppbyggingsprisen.

Vi var dekket for $ 230 000 verdt av personlig eiendom - en latterlig sum penger vi aldri ville komme nær å nå.

Med mindre du har luksuriøse møbler og skap fullt av high-end designer klær, Din personlige eiendom er sannsynligvis verdt 50% eller mindre eller din gjenoppbyggingskostnad. Vi falt vår dekning til 50% og lagret en annen $ 33 per år.

3. Sikkerhetssystem

Visste du at å ha et overvåket sikkerhetssystem faktisk kan øke din huseiere forsikring?

Tilsynelatende skyldes det at kostnadene ved å erstatte komplekse ledninger i tilfelle gjenoppbygging. Etter å ha kjørt tallene, fant vi ut at vår forsikring ville koste $ 7 mindre per år uten et overvåket alarmsystem!

Men hvis alarmsystemet også inneholdt brannovervåkning - som vi hadde - ville kostnaden være $ 12 lavere per år.

Forresten - vi var i stand til å få dette installert gratis, så sørg for å sjekke med ditt sikkerhetsselskap for tilbud.

4. Andre strukturer

I likhet med personlige eiendomsestimater, forsikringsselskaper vanligvis standard "Andre strukturer" koster 25% av gjenoppbyggingskostnaden.

"Andre strukturer" er et bredt begrep som brukes til å beskrive kostnaden for å gjenoppbygge strukturer som er skilt fra hjemmet, for eksempel en frittliggende garasje, verktøyskjul, innkjørsel, svømmebasseng, uteplass eller lysthus.

Hvis du ikke har noen (eller noen) av disse elementene (vi ikke!), Trenger du ikke dekning for dem. Vi reduserte vår dekning til 10% av gjenoppbyggingsprisen og lagret en annen $ 90 per år.

Sjekk forsikringen din

Bunnlinjen: Stopp å betale for forsikring du ikke trenger!

To syndere fører til høyere forsikringspremier: oppblåst gjenoppbygging av verdsettelser beregnet av automatisert programvare (og etterlatt ukontrollert av et faktisk menneske), og for høye standardverdier for andre kategorier som personlig eiendom og andre strukturer.

Få minst en gang til å oppdatere verdsettelsen din på årsbasis.

Bruk sunn fornuft (som kan være forskjellig fra forsikringens standard) når du bestemmer de riktige estimatene for personlig eiendom og andre strukturer.

Hvor mye personlig eiendom eier du egentlig? Hvilke strukturer må byttes ut hvis du trenger å gjenoppbygge ditt hjem?

Svarene på disse spørsmålene kan spare deg hundrevis av dollar hvert år.

Din sving: Kjenner du noen andre måter å spare på huseiereforsikring?

Meredith Gracey har nylig byttet fra heltids kjemisk ingeniør til heltidsmor for tvillinger, og er litt besatt av å spare penger. Hun elsker å reise, trene, skrive og lese på fritiden.

Skrive Inn Din Kommentar