Penger

Denne mamma fant en smart måte å lære sin tusenårige sønn om penger

Denne mamma fant en smart måte å lære sin tusenårige sønn om penger

Hvor mye koster det foreldrene å støtte voksne barn som bor hjemme?

En Toronto mor bestemte seg for å finne ut - og bevise et poeng til hennes "unappreciative" sønn.

Sønnen, kjent som Chalipo, skrev historien til Reddit, og sa "Mor ga meg en faktura for å støtte meg i 13 måneder. Kostet meg $ 1000 for å være et unappreciative ass ****. "

Han delte et bilde av fakturaen, som detaljerte 14 linjer med produkter og tjenester som moren sa at hun har "levert gratis de siste 13 månedene ALONE", og en linje for fem års undervisning på 23550 dollar.

Hva var kostnadene?

"Vi har diskutert at det ikke koster mye for ham å bo her," sa Chalipo mor til ABC News.

Han syntes ikke å få det.

Hun var lei av det, og i et øyeblikk av moralsk frustrasjon tegnet hun fakturaen for å vise ham hvor mye det kostet henne å støtte ham.

Fakturaens samlede sum var $ 39.254,17.

Hvis vi fjerner de fem årene av undervisningen, koster $ 1000 ass **** og salgsavgift (ja, hun inkluderte det), 13 måneders levekostnader for den 23 årige legger opp til $ 11.838,20.

Det er $ 910,63 per måned.

Det er vanskelig å se disse kostnadene legger til når du ikke betaler regningene hver måned. Men, som Chalipo innrømmet, var fakturaen en våkne.

"Dette var en veldig effektiv foreldre teknikk, og det har hjulpet meg til å innse hva en rettferdig liten jeg har vært," sa Chalipo som svar på kommentarer.

Mamma får det siste ordet

Som de pleier å gjøre, reddet Redditors fakturaen i kommentarene.

Deres spørsmål krever en forklaring på fakturaen de aldri var ment å se.

Til deres overraskelse var mor der for å forsvare seg!

Advaret av sønnen hennes at fakturaen gikk på nettet, opprettet hun en konto på nettstedet som momknowsbest64. Bra spilt.

«Å, min godhet,» svarte hun til granskingen. "Jeg var gal. Tror du at jeg virkelig mente å sende dette og har 3.000 [sic] personer å se på formatet? Det var å gjøre et poeng. "

Vi tror hennes poeng er blitt hørt - høyt og tydelig.

Din sving: Er du en voksen som bor hjemme hos foreldrene dine? Eller er du forelder med et voksent barn som bor hjemme?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer, prøver humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).

Skrive Inn Din Kommentar