Mat

6 Latterlig enkle måter å spare penger på Dunkin 'Donuts

6 Latterlig enkle måter å spare penger på Dunkin 'Donuts

Jeg vet ikke om hele Amerika, men jeg, for en, kjører på Dunkin '.

Amerika er sannsynligvis bare en liten litt mer avhengige av fossile brensel enn kaffe og donuts, tror jeg.

Men selv om dine individuelle daglige kjøre-gjennom-transaksjoner kan virke små, kan de $ 3- $ 5 kostnadene legge opp raskt.

Derfor legger vi sammen denne listen over de beste måtene å spare penger på Dunkin Donuts.

Du kan få forhåndsarbeidet ditt ... uten å bruke hele matbudsjettet på Munchies og Coolattas.

Her er seks måter å spare penger på Dunkin '.

1. Registrer deg for DDPerks

Du får ikke bare en, men tre gratis drikkevarer når du registrerer deg for Dunkin 'Donuts' belønningsprogram, DDPerks: en på påmelding, en på bursdagen din og en hver 200 poeng.

En dollar er fem poeng, slik at du får en freebie hver gang du bruker $ 40. Hvis du kjøper en kaffe på $ 3 hver dag, får du en på mindre enn seks uker - og sannsynligvis enda raskere, siden du også kan tjene bonuspoeng ved å benytte deg av spesialtilbud.

I tillegg er det enkelt å administrere kontoen din - bare sjekk ut Dunkins mobilapp. Du kan til og med betale med telefonen din!

2. Betal Smart Way

OK, ærlighetstid: Denne hacken er ikke spesifikk for Dunkin 'Donuts.

Men hvis du ikke er avtale-stabling, er du ikke penny-hoarding. Her er hva jeg mener ...

Selv om du skal ignorere resten av dette innleggets råd (🙁) og betale full pris for kaffen hver morgen, kan du få en bedre avtale hvis du betaler den riktige veien.

Kjøp et rabattert gavekort fra et nettsted som Hev. Du kan kanskje kjøpe et gavekort på $ 20 for bare $ 15 - slik at du automatisk lagrer en fin prosentandel på hver drikk, frokostsandwich og doughnut du bestiller.

Hvis du vil gjøre det enda bedre, kjøp det rabatterte gavekortet - eller bare godbiter selv - med et tilbakebetalingskort.

Selv om det bare er 1%, tjener du penger tilbake når du bruker med det kortet. Bare sørg for å betale hele saldoen hver måned for å unngå renter!

3. Klippkuponger

Selv om du ikke er medlem av Perks (hvorfor, skjønt?), Kan du dra nytte av kuponger.

Sjekk dine lokale kupongbøker og rundskriv for Dunkin 'Donuts-kuponger - og ikke glem å se online også.

4. Sjekk kvitteringen din

Ikke kut kvitteringen med halmpakken!

Dunkin Donuts tilbyr en gratis doughnut med drikkevarekjøp til folk som fyller ut kundeservicen undersøkelsen - og koden du trenger for å få tilgang til den, er nederst på kvitteringen din.

Du kan også sjekke ut rabattapplikasjoner og -programmer, som kan refundere deg for et beløp av kjøpesummen når du får et bilde av kvitteringen. Selv om det ikke er aktivt akkurat nå, Ibotta har hatt Dunkin 'tilbud i fortiden!

5. Bli med i AARP

Hvis du kvalifiserer til å være AARP-medlem, har du lykke - du har rett til en gratis doughnut hver gang du kjøper en stor drikkevare.

6. Kjøp din egen

Ett pund Dunkin 'Donuts kaffe koster deg ca $ 9.

Hvor mange kopper som får deg, avhenger av både bryggemetoden og hvilken styrke du tar din joe, men det er sannsynligvis mer enn antall drikkevarer samme mengde kontanter ville få deg fra selve butikken.

Bonus: Du kommer til å hoppe over den latterlige kjøre-gjennom-linjen og faktisk gjøre det til å jobbe i tide.

Din sving: Hvordan sparer du penger på Dunkin 'Donuts? Gjorde vi savner noen fantastiske tips? Gi oss beskjed i kommentarene!

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun drikker mer Dunkin 'Donuts kaffe enn du gjør. Nei seriøst.

Skrive Inn Din Kommentar