Penger

Denne kvinnen slått henne sparkende hobby inn i en $ 800 / måned virksomhet

Denne kvinnen slått henne sparkende hobby inn i en $ 800 / måned virksomhet

Som enhver lojal leser av The Penny Hoarder, vet jeg verdien av butikkbutikker.

For å kutte utgifter begynte jeg å kjøpe klær på steder som Goodwill og Frelsesarme. Sparkling er alltid hit eller savner, men jeg har funnet mange anstendige elementer.

En dag fant jeg et par NYDJ-jeans. Jeg elsker merkevaren for sin passform og kvalitet, men hater $ 120 prislappen. Jeg var så spent på å se dem på Goodwill - men de var omtrent fire størrelser for små.

Dejected, jeg var i ferd med å sette dem tilbake da det skjedde til meg - andre mennesker elsker merket også. Jeg endte opp med å kjøpe jeans for bare $ 5.

Jeg hadde en eBay-konto jeg hadde brukt en gang før da jeg flyttet og solgte noen dumme knickknacks, så jeg oppførte jeansene der.

Jeg var helt sjokkert da disse jeansene endte med å selge for mer enn $ 50. Det var min første introduksjon til ideen om videresalg av butikkbutikk klær for profitt.

Nå er det hvordan jeg supplerer min inntekt og bygger min sparing.

Slik begynner du å videresælge bruksklær

Jeg begynte veldig liten.

Jeg ville ikke bruke mye på oppstartskostnader, så jeg satte et opprinnelig budsjett på rundt $ 75.

Jeg kjøpte en billig postskala for $ 21 på Amazon og lager på tre ruller av emballasjebånd fra dollarbutikken. For fraktmaterialer brukte jeg USPS gratis flat rate konvolutter.

Jeg gjorde noen undersøkelser på nettet for å finne sparsommelighet i rikere områder, hvor folk var mer sannsynlig å donere høyere-end-varer. Jeg bestemte meg for å fokusere utelukkende på kvinneklær, siden jeg er mer kjent med disse merkene.

Jeg slo bare en butikk og tok hjem fem par jeans på $ 5 hver, fire cashmere gensere for $ 3 hver, to blazere for $ 6 hver og en kjole for $ 5, som bringer min første sats av lagerets totale kostnad til $ 54.

Jeg leste på nettet at en profesjonell eBay-oppføringsmal var viktig, men jeg kunne ikke finne en gratis en å bruke. I stedet begynte jeg alle mine oppføringer som auksjoner og tilbød gratis frakt. Jeg setter startprisen på varens kjøpskostnad pluss frakt og polstret den med $ 2 for å dekke eBays selgeravgift.

Utrolig, hvert element gikk for $ 20- $ 30 over minimumene. Jeg mer enn tredoblet mine penger.

Begynner å bli alvorlig

Da jeg skjønte at denne hobbyen kunne være lønnsom, ble jeg hensynsløs i evalueringsbeholdningen.

Jeg lærte hvilke merker solgt godt og som ikke gjorde det. J.Crew brikker solgt umiddelbart, mens jeg bare kunne selge Banana Republic-gensere og bukser; Ingen ville by på jeans fra Banana Republic.

Hvis en genser hadde til og med 1% kashmir, var det en moneymaker - uavhengig av merkenavnet.

Jeg begynte å lære om SEO for å få mine ting foran flere mennesker, og jeg lærte meg litt grunnleggende HTML ved hjelp av YouTube-opplæringsprogrammer, slik at jeg kunne bygge mine egne maler.

Jeg bestilte gratis visittkort fra VistaPrint (de har sin logo på baksiden) og betalte bare $ 6,95 for frakt.

Jeg kjøpte også takk notater fra dollar butikken. Tilbakemelding er viktig for enhver eBay selger - og jeg fant min gikk opp da jeg inkluderte takknemlig.

Etter hvert som fortjenesten min vokste, begynte jeg å bli mer forseggjort. Disse investeringene tok virksomheten min til neste nivå og økte fortjenesten min:

mannequins

Muligens det beste kjøpet jeg har laget (og den mest bisarre) er en benform jeg kjøpte av Amazon for $ 55.

Med bare ben og en rumpe syntes huset gjester å tro at jeg var en gal person, men det gjorde bukser og jeans ser ti ganger bedre ut - og økte budene på disse elementene.

Jeg har også en utvidbar kjole form for topper og kjoler, som var en godsend. Det viste formen og linjene av stykker og fikk dem til å se langt bedre ut enn de ville ha på en henger.

Vaskerom

Noen sparsommelighetsklær har hengt på mugge steder i en stund - og de lukter som det.

I stedet for å bruke en formue på en profesjonell drycleaner, kaster jeg disse elementene inn i tørketrommelen med Woolite DryCleaning-systemet. For mindre enn $ 10, gjør kittet full mengde klær lukte frisk og ny.

Fabric Shaver

Cashmere er en stor selger.

Mange gensere jeg finner er nydelige, men ble donert fordi de har tung pilling.

Fem minutter med en $ 9-barbermaskin og de gensere ser helt nye ut! De selger ofte for $ 50 og oppover.

Steamer

I stedet for å stryke, bruker jeg en dampbåt for å få rynker ut for bilder. Det gjør ting ligge pent på kjoleformene.

klyper

For ting som er for store til min kjoleform, er klærne essensielle for å vise plaggets form og detaljer.

bakteppe

Jeg kjøpte et $ 2 hvitt ark fra Goodwill og festet det til en vegg for et rent bildebakgrunn.

FotoFuze

Fotofuze er et nettbasert program som fjerner bakgrunner fra bilder, noe som gir bilder av klær et veldig profesjonelt utseende.

FotoFuze er gratis å bruke, men jeg betaler $ 5 per måned for en pro-konto, så jeg kan redigere flere bilder.

Hva jeg gjør selger klær på eBay

Når jeg har gjort oppgraderinger med mine bilder og oppføringer, begynte produktene mine å selge for mye mer.

Etter fradrag av utgifter - lagerkostnader, pluss frakt, eBay og Paypal-avgifter - gjør jeg regelmessig mellom $ 500 og $ 800 i måneden i fortjeneste.

Det er en veldig deltidsjobb. Det tar vanligvis bare omtrent 10-15 timer i uken å handle for ting, ta bilder, liste elementer og sende dem ut.

Pengene har vært gode tilleggsinntekter og hjalp meg med å øke min sparing betydelig.Og med nye klær donasjoner stadig kommer inn, jeg har alltid fersk inventar å selge.

Din sving: Har du noen gang prøvd å selge sparsommelighet på klær på eBay?

Opplysning: En skål til besparelser! Takk for at du tillater oss å plassere tilknyttede lenker i dette innlegget.

Kat Tretina er frilansskribent i Orlando som spesialiserer seg på personlig økonomi. Hun er en langsiktig eBay selger og sidegig entusiast.

Skrive Inn Din Kommentar