Penger

Her er hvorfor Catt Sadlers beslutning om å fratre fra E! Nyhetssaker til kvinner

Her er hvorfor Catt Sadlers beslutning om å fratre fra E! Nyhetssaker til kvinner

Catt Sadler, en lang tid co-vert av "E! News ", forlot selskapet på tirsdag, med henvisning til det stadigvoksende, stadig frustrerende kjønnsforskjellen.

Sadler nylig lært at hennes mannlige co-vert, Jason Kennedy, ble betalt nesten dobbelt hva hun hadde tjent de siste årene. Etter ufattelige kontraktsforhandlinger med selskapet bestemte Sadler seg for å forlate nettverket. Hun hadde vært der i 12 år.

Sadler lærte at det var uoverensstemmelse fra en leder på E! Underholdning tidlig i 2017. Hun trodde selskapet ville være villig til å rette opp spørsmålet da kontrakten kom tilbake for forhandlinger, særlig siden hun hadde tatt på seg mer ansvar på stasjonen i løpet av det siste året.

"Jeg arvet mye mer arbeid og flere flere arbeidstimer, og Jeg gjorde alt det hele året uten en ekstra ekstra krone, "Sa hun i en uttalelse til New York Times. "Jeg gjorde det i god tro fordi jeg er en lagspiller, og jeg ønsket at begge showene skulle lykkes. Jeg stolte på at, kom tid til å gjenforhandle, jeg ville bli kompensert rettferdig for alt arbeidet fremover. "

Kennedy vert for øyeblikket fem segmenter av "E! Nyheter "en uke, pluss showet" Live From the Red Carpet ", som bare går en håndfull ganger i året før de store prisene viser.

Sadler, like før hun forlot selskapet, var med i syv show i uken - og det var etter kutte tilbake fra 10-tallet hun var vert i flere måneder. På et tidspunkt var hun vert for "Daily Pop" (en live to-timers show) fem dager i uken mens også hosting "E! Nyheter "de fleste netter.

Selskapet nektet påstanden om at det betalte Sadler mindre fordi hun er kvinne, og sier at det lønner ansatte "rett og passende basert på deres roller uavhengig av kjønn."

I en redegjørelse for avgjørelsen som ble lagt ut på nettstedet hennes, sa Sadler: "Mitt team og jeg ba om det jeg kjenner jeg fortjener og ble nektet flere ganger."

Sadler bemerket også i hennes uttalelse at mens kjønnsforskjellen mellom kjønnene er krympende, vi har fortsatt en lang vei å gå.

Og det er sant: Avhengig av etnisitet, kvinner gjør hvor som helst fra 58 til 87 cent for hver dollar som menn gjør.

Men mens mye av det kan tilskrives forskjeller i utdanning og muligheter, fører det oss fortsatt tilbake til en lignende samtale - om enn en mye større.

Så hva kan kvinner gjøre for å bidra til å lukke lønnsgapet ytterligere?

For nybegynnere, Vær oppmerksom på det selskapet du vurderer å jobbe for. Les anmeldelser, lære historien og vurdere om det er et selskap som deler dine verdier.

Også, ikke vær redd for å forhandle og husk det i de fleste tilfeller, du kan Hold lønnshistorien din selv.

Endelig er det viktig å vite hva du er verdt. Gjør din forskning: Snakk med andre i ditt felt, samle lønninformasjon på nettet fra nettsteder som Payscale og sørg for at arbeidsgiveren din tar hensyn til historien og erfaringen - ikke bare din tidligere lønn.

Uansett, det kommer til å ta tid og det skal ta jobb. Det kommer til å kreve at folk trer opp for å kaste lys over problemet.

"[W] utenom våre stemmer, hvordan skal vi påberope seg varig forandring?" Sadler spør på nettstedet hennes. "Hvordan kan vi gjøre det bedre for neste generasjon jenter hvis vi ikke står for det som er rettferdig og bare i dag?"

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar