Penger

Det er en pott av gull som venter på deg i New Mexico ...

Det er en pott av gull som venter på deg i New Mexico ...

... alt du trenger å gjøre er å finne det!

Det er riktig, Penny Hoarders! For tre år siden begravet en multimilljonær som heter Forest Fenn en kiste (veier over 40 pounds!) Som er fylt med en multi-million dollar skatt. Den er fylt med gullmynter, diamanter, smaragder og andre edelstener, og det er ditt for å ta.

Fangsten?

Du må finne den!

En selvbetjent jäger av sjeldne gjenstander, har Fenn slått ut skattejaktens håndverk i syv årtier. Han er lei av amerikanere som sitter og ser på TV eller spiller videospill hele dagen, og han bestemte seg endelig for å gjøre noe med det da han hadde ideen om å begrave sin skatt for en annen å finne. Født ut av hans ønske om å passere gjennom "spenningen i jakten" og for å få flere mennesker til å bli forelsket i den naturlige skjønnheten og stier rundt dem, begravet Fenn skatten i håp om å utløse en mer aktiv, interessert delmengde av vår kultur .

Den beste delen?

Det har vært tre år og ingen har rapportert å finne skatten!

Hvis du vil komme inn på skattejakt-handlingen, trenger du bare å hente en kopi av Fenns selvutgitt selvbiografi som inneholder et kart for å hjelpe deg med å finne skatten. Selvfølgelig, som en sann eventyrer ville gjøre, skapte Fenn et uklart "kart" i form av et dikt. Klikk her for å lese den på hans nettside. Ifølge Fenn inneholder hans dikt ni ledetråder som burde være nok for den beste skattejegeren å finne løvet. I tilfelle det var noen naysayers, da det ble intervjuet på Today Show, avslørte Fenn en tiende ledd, og angav at skatten ble avgjort et sted over en høyde på 5000 fot.

Fra Luftvåpen til Artifact Curator

Forest Fenn har levd ganske mye, noe som kan være grunnen til at skattejakten har gitt nysgjerrighet og interesse for millioner av mennesker siden han først satte ord om hva han begravde. I stedet for høyskole, kom Fenn inn i luftvåpenet etter å ha oppnått videregående skole, hvor han tjente som dekorert pilot til sin pensjon i 1970-årene. Men selv som hans krigsoppdrag og ulike utplasseringer fortsatte å ta mer av sin tid og innsats, forblir Fenn en ivrig samler av sjeldne gjenstander. Ved å trekke seg fra tjenesten, fikk Fenn sin formue gjennom sin livslange hobby av skattejakt og artefaktfunn. Gjennom årene vokste Fenn å være en topp kunsthandler med klienter som Ralph Lauren som besøkte sin butikk.

En overraskende kreftdiagnose i 1988 førte til at Fenn skulle vurdere arven hans og dermed ble planen om å begrave sin skatt født. Heldigvis har Fenn overlevd langt utover sin opprinnelige prognose, og han fortsetter å nyte de 7.500 + e-postene han har mottatt om sin mest kjente skattejakt til dags dato.

Hvis du tror du har det som trengs for å knekke koden, gå over for å lese hans dikt og samle ledetråder i dag.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar