Penger

Tren din indre Ace Ventura

Tren din indre Ace Ventura

Elsker du dyr? Har du noen gang følt smerten og fortvilelsen om at en skal gå glipp av? Vil du hjelpe eiere som har det til å forsvinne deres kjære kjæledyr? Hvis du er noen som har et talent for detaljer og elsker et godt mysterium, kan det være et godt alternativ å bli en kjæledyrdetektiv, hvis du finner deg selv å tenke på din neste karriereendring.

Brakt til beste i 1994 Jim Carey-filmen, Ace Venture: Pet Detective, ideen om å være kjæledyrdetektiv er langt fra bare noe som finnes i filmene. Faktisk er det hundrevis av kjæledyrdetektiver rundt om i landet som gjør sin heltid levende ved å lete etter savnede kjæledyr (og gjenforene dem med sine eiere).

Hva gjør en kjæledyrforsker?

Pet detektiver utfører sitt arbeid mye som trent private etterforskere eller politiet som søker etter savnede personer daglig. Ved hjelp av en rekke sofistikerte manglende dyreresponstjenester (MARs) utfører kjæledyrdetektiver søk og redningsoppdrag med høyteknologisk utstyr. De jobber også noen ganger med trente hunder som lettere kan hente duften av et savnet dyr, da mennesker kan. Ved å bruke sine ferdigheter til å oppdage idiosyncrasies i fysisk bevis, kan kjæledyrdetektiver ha suksessrate så høyt som 70%!

Hvordan blir jeg petforsker?

Tro det eller ei, det er faktiske treningsakademier for de som ønsker å bli kjæledyrdetektiv. Byråer som Missing Pet Partnership holder online webinars der du praktisk talt kan bli opplært om hvordan du riktig bruker MAR taktikk for å finpusse kjæledyrdetektiv ferdigheter. The Missing Pet Partnerships trening består av 7 uker 2-3 timer, selvstyrte kurs pluss levende, ukentlige samtaler med hele klassen.

Men før du registrerer deg for dyre treningsøkter, vær sikker på at investeringen din vil være verdt. Analyser dine ferdigheter (du må være analytisk, en god kommunikator og ha litt undersøkende ferdigheter i bakgrunnen din) og forstå at en stor del av å være kjæledyrdetektiv jobber tett med familiene som har mistet sitt kjæledyr. Hvis du ikke er en folkemann, er dette nok ikke konserten for deg!

Hvor mye koster Pet Detectives?

Pet-detektiver krever vanligvis saken, med noen få inn så lite som $ 50 og andre med i tusenvis av dollar. Hvis sistnevnte figur gir deg litt skeptisk, bør du vurdere historien om Steve "Bernie" Bernheim, som brukte måneder på å lete etter hans elskede pooch, og hvem betalte en kjæledyrdetektiv $ 12.000 for å hjelpe deg med søket!

Lykke til, Pennyhoarders!


Skrive Inn Din Kommentar