Banker

3 Små ting du kan gjøre akkurat nå for å redusere budsjettet

3 Små ting du kan gjøre akkurat nå for å redusere budsjettet

Trenger du mer penger?

Hvis svaret ditt er ja, presenteres du med to alternativer: tjene mer penger eller slash budsjettet ditt. Selv om begge alternativene er gode, tar det mye mindre forsøk på å kutte utgifter enn det gjør for å tjene mer penger. Og overraskende er det de små tingene som gjør en stor forskjell i utgiftene dine.

Her er tre små ting du kan gjøre akkurat nå for å spare penger.

Fokus på verktøy

Verktøy er en av de kostnadene du ikke kan unngå. Du trenger varme, elektrisitet og rennende vann. Men du kan fokus på å senke regningsregninger.

For eksempel kan bytte til gassoppvarming være mye billigere og mer effektiv enn å bruke strøm til å varme opp ditt hjem.

Bytte varmekilde er ikke det eneste du kan gjøre for å spare på verktøy. Prøv følgende:

  • Slå av lysene når de ikke er i bruk.
  • Trekk ut ubrukt utstyr og elektronikk.
  • Ta kortere dusjer.
  • Slå av termostaten.
  • Pass på at nye apparater du kjøper er energieffektive.

Mange av disse tingene tar liten innsats fra din side, men kan gi langvarig besparelse.

Cook hjemme

Én budsjettbuster som mange mennesker pådra seg, skjer i matkategorien.

Du er sliten etter en lang arbeidsdag, og det er så mye lettere å få takeaway enn det er å forberede dine egne måltider. Vi har alle vært der en eller to ganger.

Hvis mat er en av dine største budsjettkategorier, kan du enkelt spise hjemme: lag dine måltider på forhånd.

Personlig er jeg en stor fan av Crockpot, og jeg tror det kan gjøre underverk for å spare et dagligvarebudsjett. Begynn med å planlegge et par måltider. Ta en stund på en av dine frie dager for å kaste Crockpot-vennlige ingredienser for separate oppskrifter i fryseposer. Fryse.

La dine Crockpot-tilberedte fryseposer tine ut over natten og dumpe ingrediensene inn i Crockpot om morgenen. Når du kommer hjem, vil du ha et varmt måltid klar for deg, og sjansen er at det vil smake mye bedre enn takeaway.

Et annet alternativ du har er å lage mat en god mat på forhånd og fryse dem. Når du er klar til å spise dem, skal du ganske enkelt tine ut fryseposen og varme opp måltidet.

Dette er to svært enkle måter å sikre at du holder deg i tråd med matbudsjettet.

Limit Impulse Purchases

Har du noen gang kjøpt noe, og så kommer du hjem og lurer umiddelbart på hva du tenkte? Skal du noen gang kjøre ut av kjedsomhet?

Begge disse har skjedd med meg ved noen anledninger. Heldigvis er begrensende impulsutgifter ikke så vanskelig.

Opprett et budsjett og gi deg selv en viss mengde penger per uke. For eksempel kan du bestemme at du ikke kan bruke mer enn $ 10 per dag på ikke-essensielle (spise ute, kaffe, snacks, etc.).

Ta ut $ 10 i kontanter fra minibanken og la alle dine andre betalingsformer hjemme. Hvis du ikke har ekstra penger med deg, vil du ikke kunne bruke den.

Disse tre enkle tingene kan legge til store besparelser for deg i løpet av et år.

Hvilke små ting har du gjort for å redusere budsjettet ditt?

Skrive Inn Din Kommentar