Penger

Har barnet ditt en smarttelefon til jul? Denne $ 50 telefonen kommer med en gratis månedlig plan

Har barnet ditt en smarttelefon til jul? Denne $ 50 telefonen kommer med en gratis månedlig plan

Det var få ting jeg ønsket mer i videregående skole enn en mobiltelefon.

Kanskje en 1996 Ford Bronco. Det eller prins William. (Hva kan jeg si? Det var tidlig på 00-tallet.)

Da det ble klart, var ingen av disse tingene i fremtiden min, låset jeg på ideen om en mobiltelefon. Tenk på alle vennene jeg kunne ringe! Tenk på hvor søt jeg ville se når jeg vendte den åpne etter klassen! (Ja, vendt.)

Men dessverre var foreldrene mine ikke om bord. Selv om det smerter meg å tenke på hvor mye kjøligere jeg ville vært med en mobiltelefon, misunner jeg ikke dagens barn (eller foreldre).

Fordi i dag, er mobiltelefonen angst enda verre. Hvert barn ønsker en, og i yngre og yngre alder. Ifølge dem er noen uten en sosial paria.

Som setter foreldrene i en tøff stilling. På den ene siden vil du ikke at barnet ditt skal være et sosialt utkast; På den annen side vet du ikke om du er klar for at de skal ha egen mobiltelefon.

For en er mobiltelefoner dyre. Med ferien kommer opp, har du ikke råd til å splurge på noen fancy telefon, barnet ditt kommer til å miste eller slippe i den første uken. Og det tar ikke engang hensyn til serviceplanen eller fryktede overageavgifter.

Deretter er det hele ting som er hekta på mobilenheter. Når du gir barnet ditt en mobiltelefon, vil de aldri se opp fra skjermen igjen?

Mens vi ikke kan hjelpe med telefonavhengigheten, har vi nylig lært om et tilbud som bringer ned kostnadene ved en startbilde. Langt nede.

Telefonen koster $ 49,99, og den tilhørende planen er gratis. Det er riktig; vi sa gratis.

Slik fungerer det ...

Den $ 49.99 mobiltelefonen som følger med gratis samtaler, tekster og data

Det høres for godt ut til å være sant, ikke sant? Vi var også skeptiske. Men vi sjekket det ut, og dette selskapet er faktisk legit.

Akkurat nå tilbyr FreedomPop en spesiell avtale bare for Penny Hoarder-lesere: 75% av en Motorola Moto E LTE-telefon, sammen med en gratis serviceplan.

Her er hva du får med denne avtalen:

En pre-owned smartphone

Moto E er kanskje ikke den fineste av telefoner, men på $ 49,99 pluss skatt (som varierer fra stat), er prisen vanskelig å slå.

Telefonen er pre-eid men har gått gjennom streng testing for å sørge for at det er opp til nivå. Den har et 5MP kamera (tilsvarende en iPhone 4) og 8 GB intern lagring - samt Corning Gorilla Glass og en vannavstøtende beskyttelsesvakt, noe som gjør den litt barnesikker!

En gratis serviceplan

Med telefonkjøpet mottar du en gratis måned med FreedomPops ubegrensede samtalekort, tekst og 1GB dataplan. Det koster normalt $ 19,99 per måned.

Men du trenger ikke nødvendigvis å begynne å betale $ 19,99 / måned når din gratis måned er over. Du kan når som helst bytte til FreedomPops helt gratis plan, som inneholder 500 tekster, 200 stemme minutter og 500 MB data per måned.

Eller hvis du vil ha ubegrenset snakk og tekst, men du trenger ikke mer enn 500 MB data, er det også et alternativ for $ 10,99 per måned.

Med WiFi tilgjengelig på så mange steder, bør barnet ditt kunne klare seg med denne planen - hvis de er en stor tekst! - eller den frie.

Er dette en god startetelefon for barn?

Selv om det åpenbart er opp til deg å bestemme når barnet ditt er klar for en mobiltelefon, tenkte vi at denne avtalen kunne appellere til foreldre av noen grunner:

1. Denne telefonen er billig å erstatte

Moto E koster bare 49,99 dollar for å kjøpe eller erstatte, langt mindre enn andre smarttelefoner. Selv om FreedomPop tilbyr en forsikring for $ 6 i måneden, er det sannsynligvis ikke verdt det - med mindre du tror at barnet ditt kommer til å miste eller ødelegge telefonen innen et år.

2. Du betaler ikke overbelastningsavgift

For foreldre kan dette være det mest attraktive alternativet til FreedomPop-planen. Når barnet ditt når sin månedlige grense for samtaler og tekster, blir deres evne til å gjøre mer avstengt til neste månedlige syklus begynner.

Når det gjelder data, kan du stille den til å slå av når barnet ditt er innenfor 100 MB av grensen. På den måten vil det ikke være noen overraskelser når din månedlige utsagn kommer!

3. Telefonen ser ikke helt dorky ut

Som du kan se i bildene ovenfor, er denne telefonen ganske slank. Det er ikke noen gammel flip-telefon, barnet ditt vil bli flau for å bruke.

4. Telefonen kommer fram til jul

Hvis du bestiller innen mandag 14. desember, kommer barnets nye telefon i tide til å vikle og sette under treet!

Den ene ulempen? FreedomPop kjører på Sprint-nettverket, som ikke har full dekning i alle deler av landet.

Du kan fortsatt ringe og ringe så lenge du er koblet til WiFi, men vi anbefaler at du sjekker dekningskartet for å sikre at området ditt har service. Hvis du og din familie reiser ofte, eller bor utenfor et stort serviceområde, er dette kanskje ikke den beste løsningen for deg.

Men hvis ditt område er betjent av Sprint, og du vil ha en måte å appease barnets misunnelse på mobiltelefonen og din lommebok, da kan dette tilbudet være verdt å sjekke ut.

Interessert? Klikk her for å lære mer.

Din sving: Planlegger du å gi barnet ditt en mobiltelefon til jul?

Sponsoropplysning: En stor takk til FreedomPop for å jobbe med oss ​​for å bringe deg dette innholdet. Det er sjelden at vi har muligheten til å dele noe så fantastisk og få betalt for det!

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.

Skrive Inn Din Kommentar