Penger

Vil du bli betalt for å være på sosiale medier? Søk om denne jobben-fra-hjem-jobben

Vil du bli betalt for å være på sosiale medier? Søk om denne jobben-fra-hjem-jobben

Vi elsker å samhandle med våre lesere - spesielt når en solid jobb-hjemme-jobb leder er involvert.

En leser nådde nylig på vår Facebook-jobbside for å spørre om vi noen gang hadde skrevet om et selskap som heter Appen.

"Hvis ikke, er de et godt selskap å skrive om, og de ansetter!" Skrev hun.

Hva er Appen og hva gjør de?

Appen er et av de bak-scenene selskapene som hjelper teknologi- og e-handelsselskaper å utvikle og utvide til globale markeder.

"Med kapasitet på over 150 språk, jobber Appens globale nettverk av spesialister og virtuelle team i landet for å sikre at nye produkter og teknologier fungerer på alle språkene våre kunder trenger, sier nettstedet.

Det er ganske involvert, noe som betyr at en rekke jobber er tilgjengelige - alt fra hjemmet.

"Appen tilbyr arbeid fra hjemmet muligheter for spennende, fleksible, kortsiktige prosjekter, samt fulltidsansvar for bedriftene, sier jobbsiden. "Vi er stolte av å ha blitt oppkalt i Forbes Magazine som en av de 100 selskapene som tilbyr fleksible jobber i 2014, 2015, 2016 og 2017."

Hvilken type jobber fra hjemmet er tilgjengelig?

Appen spesialiserer seg på søk, språkteknologi og sosial teknologi, samt prosjektledelse og crowdsourcing.

Akkurat nå, søker selskapet aktivt sosiale medier evaluatorer, som er et flott sted å komme i gang.

Vår leser ga oss noen kjempebra innsikt i muligheter for fremgang.

"Når du begynner å jobbe for dem (og gjør det bra), vil ledelsen passere dine opplysninger for andre jobber de har som ikke er lagt ut på nettet," skriver hun.

Disse andre jobbene inkluderer crowdsourcing og websøk evaluatorer.

Mer om Open Social Media Evaluator Positions

Hvis du elsker sosiale medier og er en aktiv bruker, er det nå på tide å bli betalt for tiden din på sosiale medier-plattformer!"Jobber postering stater.

Dessverre vil du ikke bli betalt for å sjelteløst bla gjennom Twitter eller tag venner i virale Facebook-hundevideoer. (Den franske bulldogen blir bortskjemt ...)

Du trenger denne erfaringen, siden du forbedrer en toppklients nyhetsfeed. Men ikke bekymre deg - du vil bli tilstrekkelig opplært.

Du må være kjent med sosiale medier, inkludert Facebook og Instagram. Du bør også kunne følge instruksjonene mens du arbeider selvstendig (hjemmefra, husk?) Og ha en sterk forståelse av engelsk.

Når det gjelder teknologi, bør du ha en datamaskin eller smarttelefon som er mindre enn 3 år gammel og har høyhastighets internettforbindelse.

Du bør kunne forplikte seg til 1-4 fleksible timer om dagen, fem dager i uken (en gang syv), opptil 20 timer per uke. Du vil jobbe som en entreprenør, akseptere prosjekter underveis.

"Det gir så mye fleksibilitet, sier leseren vår. Hun jobber en time hver dag. "Jeg får en hel dag til å jobbe min time. Jeg kan stoppe når som helst og komme tilbake der jeg sluttet, så lenge [prosjektet er] fullført den dagen. "

Hun holder en stoppeklokke for å holde rede på tiden hun har jobbet med.

Betalingen er beskrevet som "avhengig av prosjekt"; vår leser sier at hun gjør like under $ 14 en time og blir betalt en gang i måneden via direkte innskudd.

Slik søker du på en jobb med Appen

For å finne sosiale medier evaluator jobber i nærheten av deg, klikk her og velg posisjonen fra menyen på venstre side av siden.

Hvis du er interessert i andre muligheter, ta en titt på nettstedets jobbside, som inkluderer internasjonale jobber.

Som alltid, følg vår Facebook-side for flere jobber fra jobb. Og hvis du har funnet et fantastisk selskap som ansetter, vær sikker på å sende oss beskjed og gi oss beskjed!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar