Banker

Hvordan å leve komfortabelt på bare $ 20 000 per år

Hvordan å leve komfortabelt på bare $ 20 000 per år

Se for deg dette: Du tjener $ 50 000 i året, men i ett år bestemmer du å strekke budsjettet ditt til maksimalt og lever av en mager $ 20 000. La oss si at rundt 10 prosent av lønnen din går til skatt. Det gir deg 20 000 dollar i besparelser - for å gjøre hva du vil gjøre med. En fantastisk 50 prosent besparelse. Men tror du at du kan leve på $ 20 000 per år?

Heldigvis for deg er det.

Enten du ønsker å gå ekstreme i et år for å spare på et stort kjøp eller ønsker å beholde en fast femti prosent besparelse, du kan gjøre det.

Og hvis du er flittig i dette i lang tid, kan du oppnå økonomisk uavhengighet før (selv om du ikke er super sparsommelig).

Dette er hvordan.

Quick Navigation Hva du trengerThe $ 20,000 A Year Budsjett For å sikre suksess ... Endelige tanker

Hva trenger du

For det første vil jeg påpeke at dette budsjettet sannsynligvis ikke kommer til å fungere for folk som bor i høye byer som New York eller LA. Over det er det også forskjellige variabler som skal hjelpe deg med å leve av lav inntekt.

Imidlertid, mens du bor på $ 20 000 per år, kanskje ikke fungerer i høye levesteder (HCOL) områder, er det å oppnå en besparelse på 50 prosent definitivt. Så bare endre matte litt, og du kan fortsatt få det til å fungere.

Hvis du går for $ 20 000 per år, er det det du trenger:

Lavpris bolig: Som en generell tommelfingerregel bør boligene ikke være mer enn en tredjedel av din hjemlønn. Så hvis du planlegger å leve på et budsjett på $ 20 000, bør du finne noe i $ 550 per måned rekkevidde - topper.

Dette kan kreve noe offer. Du trenger kanskje romkamerater, et mindre sted eller begge deler. Eller du kan bli kreativ og se på hus hacking for å tjene penger der du bor.

Familiens størrelse: Fôring av et hus fullt av tenåringer på lavt dagligvarebudsjett? Sannsynligvis ikke kommer til å fungere - Selv om det med noen kreativitet og forkjøpsjakt ferdigheter det definitivt kan. Det blir lettere å trekke ut et lavt månedlig matutgifter når det bare er 1-3 personer i husholdningen. (Og nei, jeg er ikke insinuerende at du sparker tenåringene dine ut av huset, bare juster budsjettet ditt.)

Så, dette kan være mye lettere når du er singel.

Dine hobbyer: Du har bare ett liv å leve, og jeg er definitivt til fordel for "bruke pengene dine for å forbedre livet ditt." Med det sagt, hvis din hobby er en pengesuger, blir det vanskelig å holde seg på budsjettet. Du kan være bedre å finne en billig hobby.

Eller, enda bedre, sjekk ut listen over gratis hobbyer som fortsatt er morsomme!

Din Forpliktelse: Å gå fra å leve på $ 40 000 til å leve på $ 20 000 er ingen vits. Det tar litt seriøs innsats. Din forpliktelse til å spare penger og leve en billig livsstil er til slutt det som bestemmer suksessen din.

Din gjeldsnivå: I budsjettet på 20 000 dollar per år inkluderer jeg ingen gjeldsutbetaling av noe slag. Men forståelig nok kan du ha litt eller mye gjeld. Hvis dette er din situasjon, vil jeg faktorere pensjonsoppsparingen i budsjettet og bruke hver krone du har igjen for å drepe gjelden din. Seriøst, drep det.

Din kreativitet: Noen mennesker flater ut vil ikke leve på mindre, og det er helt greit. Ingen dom her! Hvis du er i en posisjon der du allerede har gjort den tunge løftingen og har råd til å leve livet du vil leve, makt til deg. Du fortjener det. Men hvis du er som meg, og du virkelig trenger å spare / investere mer enn dette budsjettet kan hjelpe.

Den $ 20.000 et år budsjett

Bare i tilfelle du lurte på, bor jeg på $ 20 000 per år eller et sted nær det. Og det er egentlig ikke dårlig i det hele tatt.

Du kan ha det gøy og nyte livet ditt like mye på $ 20.000 som på $ 40.000. (Selv om forskning på $ 75.000 i året gir folk mest lykke.)

For øyeblikket koster leveforholdet mitt $ 0, og hvis jeg vil følge budsjettet mitt til brevet, vil jeg bare bruke rundt $ 15k - $ 18k per år. Så dette er ikke mitt nøyaktige budsjett, men en mer realistisk for noen som prøver å gå fra 20k til 40k.

 • bolig: $550
 • verktøy: $ 235 (Inkludert den billigste mobiltelefonplanen)
 • Bilforsikring: $ 40 (finn den billigste bilforsikringen)
 • Gass (bil): $ 150 (eller vurdere om det er fornuftig å selge bilen og uber)
 • Helseforsikring: $ 93 (arbeidsgiver sponset)
 • daglig~~POS=TRUNC varer~~POS=HEADCOMP: $350
 • Underholdning / Diverse: $250

Totalt månedlig budsjett: $ 1668

Penger lagret = $ 20.000

Du kan leke med dette budsjettet til det passer deg best. For eksempel kan du kanskje inkludere pensjonsbesparelser i budsjettet ditt, i stedet for å ta det ut av pengene du sparer. Du kan kutte på forskjellige områder for å kompensere for det.

Hva du kan gjøre med de lagrede $ 20.000:

 • Få et hoppe på pensjonsalder
 • Spar opp for en forskuddsbetaling på et hjem
 • Betal gjeld
 • Kjøp en leie bolig (du kan kjøpe en leie bolig for bare $ 5000 med RealtyShares)
 • Start en bedrift (du kan lage en blogg med Bluehost for bare $ 2,95 per måned og din tid)
 • Bruk pengene til nødsituasjoner

For å sikre suksess ...

For å sikre suksess er det noen forberedelser du kan gjøre. Å forberede deg på en livsstilsdeflasjon gjør at overgangen din går mye jevnere.

Her er hva du bør vite.

Å finne bolig vil være din største utfordring - Hvis du bor i et dyrt område å finne bolig, vil det være din største hindring. Du vil ha et sted som a) gjør at du føler deg trygg b) er levedyktig og c) er kostnadseffektiv.

I mitt område er $ 550 til leie et ganske gjennomsnittlig antall - men jeg bor i et svært landlig område, og mange av dere gjør det ikke. Ta deg tid og vær kreativ. Og innse at dette er et midlertidig offer, og det vil helt lønne seg i det lange løp.

Få din underholdning lined up - En vanlig misforståelse er at folk som lever en billig livsstil, ikke har det gøy - dette kan ikke være lenger fra sannheten. Jeg er alltid ute, gjør noe, og det meste er det morsomt!

Så langt som TV og Moves går jeg betale $ 129 / år for Amazon Prime (det er 50% avslag hvis du er student med Amazon Student). Dette holder jentene og jeg underholdt om natten. (Og når jeg ønsker å se på en av mine favorittprogrammer, går jeg til moren eller kjærens hus.) Se også på gratis aktiviteter - som å slappe av med venner eller familie, ta fotturer, sykle eller fiske.

Vær kreativ i kjøkkenet - Jeg innrømmer at de fleste av mine måltider er ganske rutinemessige. Men igjen er jeg ikke en som bryr seg mye om mat. Men for de av dere som liker en rekke ser online på oppskrifter. Du kan gjenskape alle dine favorittrestaurantretter til en brøkdel av prisen.

Siste tanker

Å bo på $ 20 000 per år er ikke for alle. Det er rett og slett en måte, en tilnærming, for å oppnå dine pengemål eller å komme mot FIRE før.

Du kan også se på å tjene mer penger og sparer fortsatt 50% (eller enda mer) av inntektene dine. Sjekk ut denne historien om å spare 75% av inntektene dine.

Bunnlinjen er at det er mulig, du må bare fokusere på det og bli kreativ om din livsstil.

Hvilke andre tips har du for noen som prøver å leve en billig livsstil?

Skrive Inn Din Kommentar