Banker

Kan du lage din egen non-profit for å kvalifisere for PSLF?

Kan du lage din egen non-profit for å kvalifisere for PSLF?

Ikke-profesjonelle ansatte kan kvalifisere seg til et særskilt studielån tilgivelsesprogram kalt PSLF eller Offentlig Student Loan Tilgivelse. Ikke alle jobber for en ideell, noe som gir et interessant spørsmål: kan du starte din egen ideell for å kvalifisere deg til PSLF?

Svaret er ikke så greit. Ingenting hindrer deg i å starte en ideell og deretter forfølge PSLF. Det er hva som skjer underveis som kompliserer saker.

I denne artikkelen vil vi plukke fra hva som egentlig er PSLF, og hvordan ideelle ansatte kvalifiserer for det. Deretter diskuterer vi hva som er involvert i å skape din egen ideelle organisasjon og kvalifisere for PSLF under den.

Det er ingen garanti for at PSLF-programmet vil være rundt 10 år fra nå når noen kvalifiserer til å få tilgivelse etter å ha gjort 120 betalingene. Faktisk krever president Trumps foreslåtte budsjett for å eliminere PSLF.

"Programmets langsiktige sikkerhet er for tiden i fare fordi det er de som er imot det i Washington," sa Heather Jarvis, en studielåns advokat, US News.

På en lysere tone, "Fra mine forskningsforespørsler med økonomiske planleggere virker det som om de som allerede er innlevert og registrert i PSLF, vil fortsette," forteller Dr. Jesse Kiefer, som jobber på sykehuset ved University of Pennsylvania.

Imidlertid vet du ikke hva et fremtidig utfall vil være, hvis du allerede gjør kvalifiserende betalinger eller planlegger å, er det beste å gå på kurset til det er en bekreftelse på at programmet har blitt avsluttet.

Kvalifiserende for PSLF

Ikke-profesjonelle ansatte kvalifiserer ikke automatisk for studielån tilgivelse. For å kvalifisere, må du jobbe heltid for en ideell og ha gjort 120 utbetalinger (10 år) mens du jobber for en ideell fortjeneste.

Betalingsperioden trenger ikke å være sammenhengende og kan være med forskjellig non-profit. Med andre ord har du kanskje jobbet for en blanding av for-profit og ideell organisasjon de siste 15 årene. Du har også gjort 120 utbetalinger på studielånene dine mens du jobber med non-profit. I dette tilfellet kvalifiserer du for PSLF.

Non-profit inkluderer Federal, staten, kommuner og 501 (c) (3) organisasjoner. Heltidsansatt kan defineres av organisasjonen eller minst 30 timer i uken, avhengig av hvilken som helst.

Ikke alle studielån kvalifiserer for programmet. Men de fleste statlige studielån vil. Lån som ikke kvalifiserer, inkluderer:

 • Privat
 • Direkte lån som er i mislighold

Følgende lån er kvalifisert:

 • Felles direkte konsolideringslån oppnådd med ektefelle
 • Direkte subsidiert / ikke-subsidiert
 • Direkte konsoliderte lån
 • Direct PLUS
 • Direkte Stafford Subsidized / Unsubsidized

Vær oppmerksom på at direkte lån som er konsolidert, dvs. direkte konsoliderte lån, starter betalingstellingen på nytt. Du vil kanskje vurdere å forlate direkte lån uten konsolidering.

Du må også være i et tilbakebetalingsprogram. Tilbakebetaling programmer inkluderer:

 • Revidert lønn som du tjener (REPAYE)
 • Betal som du tjener (LØP)
 • Inntektsbasert tilbakebetaling (IBR) plan
 • Plan for inntektsberettiget tilbakebetaling (ICR)
 • Standard tilbakebetaling eller planlegg at månedlige innbetalinger som er like eller større

Med en forståelse av hvordan man kvalifiserer for PSLF som nonprofitmedarbeider, beskriver neste avsnitt hvordan du oppretter et non-profit.

Skape en fortjeneste

En ideell organisasjon eller 501 (c) (3) kan være langt vanskeligere å starte enn en profittvirksomhet. Når du har opprettet ideen uten fortjeneste, må du opprettholde sin non-profit status.

Følgende er trinn som er involvert i å skape et non-profit, som skissert av nolo.com:

 • "Velg et navn."
 • "Filartikkel for innlemmelse."
 • "Søk om din skattemessig skattefritakelse."
 • "Søk om en statslig skattefritakelse."
 • "Utkast til vedtekter."
 • "Utnevne styremedlemmer."
 • "Hold et møte i styret."
 • "Få lisenser og tillatelser."

Det kan ta mellom 2 og 12 måneder for hele prosessen. En god kilde for å starte en 503 (c) (3) er https://www.501c3.org.

Kvalifisering av din fortjeneste for PSLF

Nå til det store spørsmålet: Kan du lage en ideell for å kvalifisere for PSLF? Du må være en heltidsansatt av ikke-profitt. Det betyr å jobbe 30 timer i uken. Deretter må studielånene kvalifiseres som nevnt ovenfor. Fra dette kan du se at det ikke er noe spesielt med å skape et non-profit som kvalifiserer for PSLF. Det er egentlig et spørsmål om: (1) har du lykkes å skape et non-profit, som du kan jobbe for heltid og (2) kvalifiserer studielånene dine til PSLF?

Hvis ja, bør du kunne ha studielånene dine plassert i PSLF-programmet etter å ha møtt 120 betalingsbehov.

Kvalifisering for PSLF er ganske grei. Den delen du vil ha vanskeligere med, er å skape en 503 (c) (3) og opprettholde sin non-profit status. På slutten av dagen, vil du sannsynligvis gjøre livet ditt lettere ved å bare jobbe for et eksisterende non-profit.

Skrive Inn Din Kommentar