Penger

Nå ansette: 7 Job-From-Home kundeservicejobber for alle erfaringsnivåer

Nå ansette: 7 Job-From-Home kundeservicejobber for alle erfaringsnivåer

Kundeservice er en bransje hvor du alltid er garantert å finne jobb-hjemme-jobber.

Og med rette det. Hva er poenget med å sitte i et frysende kaldt, fabrikklignende ringesentre (det jeg tenker minst) når du kan bli cozied opp i ditt hjem eller samarbeidsrom?

En annen kundeservice perk? Det er ganske enkelt å fange din første, oppgangsnivå-konsert og jobbe deg opp.

Men for denne runden, Vi har funnet syv jobber fra kundeservicejobber som passer for en rekke erfaringsnivåer, tidsplaner og personligheter.

7 Job-From-Home kundeservicejobber for (nesten) alle

Noen av disse jobbene er deltid, noen krever tekniske ferdigheter, og andre er perfekte for oppholdet hjemme hos foreldrene.

Se om du finner den perfekte passformen.

1. Kundesuksessleder med AgoraPulse

Hvis du vet litt om noe om sosial media markedsføring ...

AgoraPulse har "enkel og rimelig sosial medieadministrasjon." Det gjør at klienter kan administrere sosiale medier på ett enkelt sted - uten å være helt overbelastet med 1 million tweets, Facebook-meldinger og trolls kommentarer.

Kunder inkluderer Volkswagen, Pepsi, Yahoo, McDonald's og Nivea, som automatisk gir det litt troverdighet i boken min.

Akkurat nå, Portland-baserte venture trenger et arbeid-fra-hjemmet kundestøtte manager å administrere kundene "VIP" (se ovenfor) og deres porteføljer.

For å få tak i denne jobben, må du ha litt kundeopplevelse, skryte av sosiale medier "økosystem" kunnskap, bryr seg om kunder, ha litt zen og ha en bachelorgrad - eller tilsvarende i erfaring.

Selskapet har for tiden personer som jobber fra åtte land, slik at internasjonale folk kan søke også. (Se også # 4.) Vil du vite mer? Besøk jobbposten.

2. Kundeoperatører og moderatorer med BeaconLive

Hvis du er en PC-person som leter etter en deltidsgig ...

BeaconLive er et pent selskap jeg ærlig aldri hadde hørt om. Den tilbyr webinars, podcaster, videoer og on demand-programmer til kunder som ser etter hjelp med virtuell kommunikasjon.

Så det er fornuftig det BeaconLive ansetter moderatorer og operatører for å hjelpe utføre disse produktene for online-hendelser. Som en moderator eller operatør, jobber du med kunder for å svare på spørsmål og feilsøke.

Som med de fleste kundesentriske jobber, må du kunne multitask og kommunisere effektivt med klienter via telefon.

Noteringen notater du begynner å jobbe 4-6 timer i uken, men disse timene vil trolig hente seg. I det minste må du forplikte deg til tirsdager, onsdager og torsdager fra kl. 11 til kl. EST.

Og som jeg sa, trenger du en PC. Du må også bo i ett av disse 10 statene: Colorado, Florida, Massachusetts, Michigan, New Hampshire, Ohio, Pennsylvania, Texas, Utah og Virginia.

Betalingen er $ 11,60 en time for operatører og $ 13 en time for moderatorer. Interessert? Sjekk ut Indeed og søk på nettet.

3. Customer Success Manager med Monday.com

Hvis du helst vil jobbe for en solid lønn ...

Monday.com har en spesiell produktivitetsapp som beskriver som: "Det er som Excel og Facebook hadde en baby som er vakker, veldig nyttig og super vanedannende."

Og nå det ansetter en annen kunde suksess manager (eller "superhelt") som kan snakke med noen, engasjere via telefonsamtaler og e-postmeldinger og er samlet bare stoked for å hjelpe klienter.

Timene dine vil være på Stillehavet, mandag og tirsdag kl. 9.00, onsdag og torsdag fredag ​​klokka 3 til midnatt, lørdag og søndag middag klokken 9 Du kan imidlertid oppholde deg i alle amerikanske tidszoner, og timene er litt fleksible.

Årlig lønn vil variere fra $ 35.000 - $ 50.000. For mer informasjon, besøk Vi jobber eksternt oppført.

4. Kundesupport Spesialist med DealDash

Hvis du søker desperat TPHs jobbsider for en internasjonal mulighet ...

Vel, vi fant en god en.

Nylig har vi mottatt henvendelser fra deg verdslige folk som ikke bor i USA "Vil du skrive om jobber for oss? Du har bedt om

Vel, du har blitt hørt, vennene mine. DealDash, et penny auksjonssted vi tidligere har skrevet om, ansetter et arbeid fra hjemmet kundesupport spesialist.

Plattformen er vert for mer enn 10 millioner amerikanske kunder, men de finske selskapets ansatte kommer fra seks forskjellige land.

Akkurat nå ansetter det noen til å bidra til selskapets 24/7 kundeservice team. Du tar spørsmål via e-post, chat og telefon fem dager i uken (noen ganger i helgen og om kveldene).

Hvis du bor i Minnesota (tilfeldig, ikke sant?), Canada, Estland, Finland, Tyskland, Ungarn, Spania eller Storbritannia, tenk på å søke. Selskapet er kjent for å behandle sine ansatte godt. For fullstendige detaljer, inkludert kravene, besøk jobben.

Også: Jeg reiste ut om lønnen. Jeg har vært i kontakt med et medarbeider og vil oppdatere dette så snart som mulig.

5. Kunde Service Manager med Doctor on Demand

Hvis du alltid ønsket å være lege, men ikke kunne passere den darn organiske kjemklassen ...

Heads up: Dette krever litt erfaring, inkludert minst tre års ledererfaring, to år i et teknisk miljø eller helsevesen og en bachelorgrad.

Passerer du? Doctor On Demand er en smidig oppstart som forbinder pasienter med ekte leger 24/7, 365 dager i året. Backers inkluderer store navn. Tenk: Google Ventures og Sir Richard Branson.

Det leter etter en kundeservice manager hvem vil bidra til å utvide operasjonen. Du kommuniserer med leger og pasienter, slik at de er alle glade.

Konserten er heltid, og du vil bli tildelt en vanlig tidsplan, men noen ganger må du være fleksibel og forstå at du jobber for en 24/7-operasjon (ikke den medisinske typen).

Interessert i å hjelpe andre og delta i denne spennende oppstarten? Finn hele jobbseddelingen på nettet. Du kan søke om det også.

Jeg reiste ut om lønn, så hold deg innstilt.

6. Morgen kundesupport Associerer med Museum Hack

Hvis du er et opphold-hjemme-foreldre og trenger en konsert for når barna er på skolen ...

Tilsynelatende elsker The Penny Hoarder Museum Hack fordi vi fortsetter å skrive om oppstarten. Men det er veldig pent.

Din jobb som en morgen kundesupport assosiert vil være å overvåke og svare på kunder via e-post og telefon. Du må av og til returnere et kundesamtal, men aldri kaldt anrop.

Timene skal passe perfekt til barnas tidsplaner. Du vil begynne å jobbe 10 timer i uken, mandag til fredag, kl. 08.00 til 10.00 (EST). Weekend tilgjengelighet er nødvendig også.

Denne deltidskontraktrollen starter på $ 12 i timen. Stillingen er helt inngangsnivå, så det er ingen omtale av nødvendig erfaring. Du trenger bare solide kommunikasjonsevner, sterk oppmerksomhet på detaljer, en pålitelig internettforbindelse og viljen til å jobbe hardt.

For mer info, besøk jobboppføringen online. Pass på å søke på nettsiden også, siden du sannsynligvis får negative poeng for å ringe eller e-post om stillingen.

7. Telefonstøtte assosiert med Talent Inc.

Hvis du bare er en fullstendig solstråle og verdsetter søte, søte fordeler ...

Talent Inc. er i ferd med å hjelpe folk med å finne jobber. Det er vert for dyktige forfattere som churn out effektive CVer og CVer.

Det høres ut som en vanskelig industri - som det kan være noen ekte frustrasjon fra klienter - så det trenger en telefonstøtteforening å håndtere det. Arbeidslisten utgjør utfordringen:

"Vi ser etter en entusiastisk person som er villig og i stand til å hjelpe kundene og trene tålmodighet - selv når de arbeider med folk som kan være sint eller frustrert. En god holdning, en sans for humor og en lidenskap for å hjelpe folk er et must! "

Er du den stråle av solskinn Talent Inc. leter etter? Kan være.

Du bør ha litt bakgrunn i kundesupport. Hvis du oppfyller kriteriene sine, sier Talent Inc. at det vil ta vare på deg med konkurransedyktig lønn og "alternativer" og en datamaskinkonfigurasjon - "Hva som helst som hjelper deg med å jobbe bedre, det er ditt."

Polsk opp det gjenoppta (du vet at de skal se nærmere på det ...), og les mer om hvordan du blir en del av denne oppstarten.

Åh, og jeg reiste ut til PR om lønn. Repen har vært i kontakt og forventes å komme tilbake til meg snart.

For mer jobb-hjemme-jobber, besøk vår Facebook-jobbside.

Din sving: Hvilke av disse jobbene ser mest tiltalende for deg?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar