Penger

Jeg prøvde Mystery Shopping og mislyktes dårlig: 4 ting jeg gjorde feil

Jeg prøvde Mystery Shopping og mislyktes dårlig: 4 ting jeg gjorde feil

Som far til to unge gutter hvis kone har tatt på den takknemlige og krevende jobben med å være en hjemme hos meg, må jeg hakke pennies når jeg kan.

Takket være min kones vanvittige kupongkunnskaper er dagligvarebutikk et område vi sparer store på, selv om vi alltid kan forbedre.

For å strekke budsjettet enda mer, bestemte jeg meg for å prøve mystisk shopping på dagligvarebutikker i en måned.

Jeg trodde vi ville ta vår kupong til et nytt nivå. Jeg trodde jeg ville legge inn noen timer arbeid i helgene og tjene $ 50-pluss, sammen med tonnevis av ekstra gratis mat.

Jeg har vært galt før - men sjelden har jeg vært feil.

Hvordan begynte jeg som en Mystery Shopper

Da jeg bestemte meg for å prøve mystery shopping, gjorde jeg et raskt søk og fant TrendSource. Selskapet refunderer mystery shoppers $ 9 per tur, pluss betaler $ 4 - alt bare for å gjøre shopping vi ville gjøre uansett.

Ulempen: TrendSource bare samarbeider med en matbutikk i mitt område, og denne butikken er litt mindre kupongvennlig enn Publix, vår go-to store. Men likevel var det gratis dagligvarer, så uansett!

På overflaten lød kombinasjon av denne refusjonen med vår kupong som en vinn-vinn - men jeg fant raskt at det ikke var så enkelt som jeg hadde håpet.

Bevis: den enorme $ 28 jeg laget i en måned med mystery shopping i november i fjor.

Hvis du noen gang har ønsket å tjene penger som en mystery dagligvare shopper, les videre som jeg deler hvor jeg gikk galt, så vel som noen få ting jeg fikk rett. Kanskje, hvis du lærer av min erfaring, har du bedre hell enn jeg gjorde.

4 feil jeg laget som en Mystery Shopper

Mens jeg tjente litt penger og fikk tonnevis av gratis dagligvarer som en mystery shopper, var det mange områder for forbedring. Og noen av mine prosesser trengte en direkte ettersyn. Her har jeg gjort feil.

1. Jeg klarte ikke å planlegge

Full avsløring: Jeg har en tendens til å være en mann som er fly-by-the-seat-of-my-bukser. Jo, jeg har fått bedre planlegging i mitt profesjonelle liv, men mitt personlige liv er et helt annet dyr. Og å gjorde det som et glimt av uansvarlighet da jeg spilte mystery shopper.

For å være helt ærlig planla jeg min første rute. Jeg gikk på Google Maps, plunked i hver butikk adresse og forsiktig flyttet dem rundt for å lage så perfekt en sirkel som jeg kunne. På turene som fulgte ... ikke så mye.

På grunn av det begrensede antall butikker i Podunk-byen, måtte jeg kjøre til forskjellige omkringliggende byer - noen så langt som 35 miles unna - for å maksimere våre dagligvarebutikker. Det krevde mye av den nevnte ferdigheten jeg så mangler i mitt personlige liv: planlegging.

På de siste løpene rundet jeg raskt min kone og barn og transporterte oss til hver butikk uten planer. Min mangel på planlegging resulterte i at vi krysset Tampa flere ganger - og alle som er kjent med Tampas størrelse og trafikkmønstre, vet hva en tid drar dette kan være.

Hadde jeg tenkt det, ville jeg ha etterlignet min første butikk og opprettet en ren sirkel som begynte og endte med huset mitt. Lev og lær, ikke sant?

Mitt råd: Bruk Google Maps til å planlegge ruten din som en sirkel som fører tilbake til huset ditt. Prøv å passe på lengre reiser med andre ting i det området, for eksempel å gå til en park eller besøke familie.

2. Jeg holdt ikke mine spørsmål enkle

Dette var enormt: Som en crafter av ord og en wannabe skuespiller / kringkaster insisterte jeg på å improvisere hver shoppingtur. Jeg hadde ikke lyst til å spekulere på å lagre ansatte som jeg var en mystery shopper.

I et forsøk på å være så kundeklikk som mulig spurte jeg noen svært åpne spørsmål. Eksempel: "Hva vil du foreslå for et barns bursdagsfest med ca 50 gjester?"

I mange tilfeller bryr de ansatte seg ikke om problemet mitt og knapt ga meg et hodenakk. Men noen ganger spurte jeg et spørsmål til den feilaktige medarbeider (aka, en god), som fortsatte å diskutere utallige alternativer med meg.

Da jeg spurte en kvinne i bakeriet det ovennevnte benkede spørsmålet, tilbrakte hun 30 minutter - jeg sverger! - snakker med meg om farge, dimensjonering og lekealternativer for ulike kaker. For Petes skyld ... Alt jeg ønsket å vite var prisen og mulighetene for dang kaken!

Bra for henne for å få testen. Dårlig for meg å bruke 30 minutter å diskutere de indre arbeidene til kakedekorasjon og leketøyplassering. Hva er verre, dette var bare en av syv interaksjoner jeg måtte ha med butikkansatte på turen ... gulp.

Hadde jeg kjent hvor få ansatte faktisk brydde seg om at jeg kunne være en mystery shopper, ville jeg ha skrevet et enkelt spørsmål for hver avdeling.

Mitt råd: Lag et enkelt skript fylt med ja eller nei spørsmål for å spørre hver ansatt du samhandler med. Det er deres ansvar å ta samtalen videre, ikke din.

3. To voksne er effektive, men å bringe våre to barn avbrutt oss ut

Jeg elsker barna mine ... Jeg sverger, jeg gjør det egentlig. Men selv de bedst oppførte barna kan på en eller annen måte gjøre en dag på Disney, føles som en 50 års setning i et torturkammer. Og uten barnevakt måtte barna komme med oss ​​- du vet at politiet rynker på å forlate en 19-åring i omsorg for en 5-årig.

Hvis du er seriøst interessert i å bli en mystery shopper, er mitt første råd her å ta med din partner (hvis du er så heldig å ha en).Jeg gjorde nettopp det med kupongen min kone. Men la barna gå bak.

På vår lengste strekk kjørte vi fra butikken til å lagre i ca åtte timer. Ved en time på fire hadde min 19 måneder gamle vært gjennom nok, og ut kom vannverkene. Min 5-årige var litt tålmodig, men etter seks, kunne han ikke motstå kraften til "Jeg vil ha" og begynte å spørre om butikkens signaturfri kake hvert par minutter.

Deretter var det de helt tilfeldige "Jeg må tisse" øyeblikkene som kom etter at vi bokstavelig talt akkurat hadde forlatt butikken.

Å holde barna rolige og underholdte lagde ikke bare tid til våre shoppingturer; det gjorde dem mye mer stressende.

Mitt råd: Få en barnevakt, eller fly solo mens partneren din ser på kiddos.

4. Jeg savnet min tidsfrist

Som jeg sa før, er jeg ikke den beste planleggeren i verden, og her er hvordan det viste seg igjen. TrendSource ga meg 12 timer til å sende inn mitt siste papirarbeid, og jeg gjorde det bra først.

Men husk hva jeg sa om å forlate barna hjemme? Tenk deg å roaming gangene til din lokale kjøpmann med en grusom 19-måneders, en 5-årig som spør hvert 30. sekund hvis vi er ferdige, og din stakkars kone som er lengre over det - men hun prøver fortsatt å hjelpe deg Husk at du kan fullføre mysterybutikken.

Ja ... Jeg var ikke min største. Jeg ville bare gjemme seg i øl- og vinseksjonen i noen timer.

I tillegg ble jeg helt discombobulated etter kjøring fra hjemmet mitt i Hudson, Florida, til Dade City, deretter Tampa og til slutt hjem igjen for å treffe to butikker - en 100 mil sirkel.

I min utmattelse muffede jeg helt innkastingssiden og fortalte meg selv, "Eh, jeg sender det senere." Vel, "senere" sov jeg raskt og våknet ikke til neste morgen.

Venter på meg var en nastygram som forteller meg at fordi jeg ikke klarte å logge arbeidet mitt innen 12 timer, hadde TrendSource trukket $ 1 fra min $ 4 inntekt.

En buck høres ikke ut så mye, men når den totale gebyret for prosjektet er $ 4? Det er stort!

Mitt råd: Alltid, alltid, alltid planlegger å logge alt så snart du forlater butikken eller når du kommer hjem, uansett hva.

4 Mystery Shopping vinner

Jeg var ikke en fullstendig fiasko som en mystery shopper, men mine suksesser var langt færre enn mine feilsteg.

1. Jeg brukte appen

Ikke alle mystery shopping selskaper har dette, men TrendSource gjør, og var det noen gang en livredder!

Appen tillot meg å unngå å laste ned og skrive ut mystery shop spørreskjemaer som var seks eller flere sider. (Jeg skrev noen få ut før jeg skjønte at det var en app, skjønt.) Dette tillot meg også å raskt legge inn tilbakemeldingen min etter å ha fullført hvert segment uten å peke ut et utklippstavle og blåse dekselet mitt i butikken.

Appen, selv om det var litt clunky i noen henseender, gjorde hele innsendingsprosessen så mye jevnere. Jeg kunne knipse et bilde av kvitteringen, angi min totalumme og sende spørreskjemaet til bekreftelse alt på min smarttelefon. Det er den eneste riktige måten å få dette gjort.

2. Jeg har maksimert mine hauls med kuponger

Min kone og jeg er seriøse kupongavhengige ... Vi sparer ofte 90% eller mer på dagligvarer og noen ganger får vi penger tilbake. Så hvorfor ikke bruke kuponger for å få $ 9 refusjonen gå enda lenger?

Jeg skure TrendSources FAQ og fant ingenting som sa at vi ikke kunne bruke kuponger, så vi bestemte oss for å prøve. Vi fikk langt mer enn våre tildelt $ 9 verdt av varer. Faktisk fikk vi $ 50 eller mer i dagligvarer, og vi klarte å ta tak i ting som kuponger ikke er vanligvis tilgjengelige for, som melk og egg.

Vi gikk ut med nesten gratis dagligvarer: Vi tilbrakte gjennomsnittlig $ 11 per tur, og TrendSource krediterte oss $ 9 per transaksjon.

3. Jeg tjente penger tilbake

Min kone og jeg konverterte nylig til å betale for nesten alle våre utgifter, inkludert dagligvarer, på et Disney Rewards kredittkort, noe som gir oss 2% tilbake i Disney-belønninger ved dagligvarebutikker. Gjennomsnittlig $ 11 i lommen på de syv butikkene vi rammet, endte vi med en hel del $ 1,50 i belønninger - nok til å betale halvparten av prisen på en flaske vann på The Happiest Place on Earth.

Hvis du ikke har et belønningskort eller ønsker å spare opp sparepengene dine enda mer, kan du alltid slå et kort for gavekort som Raise og hente et kort for butikken du handler på.

Hadde vi gjort dette, kunne vi ha spart opp til en annen 1% på gavekortet, pluss 1% kontantbacken Ebates tilbyr på Raise-ordrer. Hvis du har et belønningskort, kan du bruke det til å betale på Raise og få de belønningene også. Dette er en ganske dyp stabel, men de ekstra besparelsene er vel verdt det!

Og ikke glem å sjekke ut hva du kan få kontant tilbake på fra Ibotta. Bare ta bilder av kvitteringene dine, og la kontantstrømmen komme tilbake til kontoen din.

4. Jeg kjøpte varer med drivstoffbelønninger

Bensin er den nest største dreneringen på bankkontoen min som ikke har tak over det, slik at min kone og jeg maksimerer drivstoffbelønningene (takk, Fuel Rewards Network). Fordi butikkene jeg kjøpte var FRN-partnere, sørget vi for å handle mesteparten av produktene med ekstra drivstoffbesparelser.

På slutten av vår første gruppe butikker hadde vi tjent 75 cent per gallon. Hellige 1999 gasspriser, Batman!

Jo, du vil ikke innse disse besparelsene umiddelbart, men du vil bli glad du gjorde dette neste gang du fyller på.

Utbetalingen var ikke verdt det til oss

Gjennom all denne galskapen bestemte min kone og jeg meg for regelmessig mystery shopping, ikke bare for oss.

Ja, vi trengte en god mengde gratis dagligvarer.Men kjøringene var ikke vesentlig bedre enn hva vi ville ha fått gjennom vår normale kupong. Tatt i betraktning at vi bare lagde $ 28 i faktisk lønn, følte vi ikke at det var verdt tiden eller drivstoffet. (Hvis en mystery shopping gig åpnet i en butikk i nærheten av vårt hjem, vil vi nok nok utnytte.)

Når det er sagt, er det mange mennesker som liker stor suksess som mystery shoppere - inkludert The Penny Hoarder grunnlegger og CEO Kyle Taylor.

Fra min erfaring tror jeg at denne sidestrømmen er perfekt for folk uten kiddos og med mye fritid - men ingen av dem beskriver familien min. Familiens travle livsstil har kommet i veien, og derfor er våre mystery shopping dager over for nå.

Justin Cupler er en assisterende redaktør på The Penny Hoarder. Han går aldri opp en sjanse til å tjene ekstra penger og spare på dagligvarer.

Opplysning: Vi nøler ikke med å plukke pennies av fortauet når vi ser dem. Men de tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper våre inntekter til å vokse enda raskere. I tillegg er det mye renere enn fortauet penger.


Skrive Inn Din Kommentar