Liv

Spar på Pet Guinea Pig Supplies med DIY Know-how og Smart Shopping

Spar på Pet Guinea Pig Supplies med DIY Know-how og Smart Shopping

Jeg har hatt to marsvin, sjokolade og vanilje i nesten fem år, og de gjør fantastiske kjæledyr. De er lite vedlikehold og søte som noe.

Men som noen kjæledyr har en marsvin behov som kan tømme bankkontoen din. Gjennom prøving og feiling fant jeg ut hva jeg skulle kjøpe og hva jeg skulle hoppe over.

habitat

Det første du trenger når du adopterer marsvin er et bur. Men ikke alle små dyrefôr er egnet for marsvin. Marsvin kan ikke leve i en bunnbur som kaniner kan. De må ha en slags gulv for å beskytte føttene, som er små og følsomme.

Jeg fant burene på dyrebutikker manglende mangel. De var for dyre og for små. Humane Society of the United States anbefaler å bo på maksimalt to marsvin i et bur som er minst 7,5 kvadratmeter. De fleste burene som er annonsert for marsvin, er mye mindre.

Jeg kjøpte en avdekket MidWest marsvinbur for rundt $ 35 på Amazon. Ikke bare var det billigere enn dyrebutikkbur, det var romslig nok for mine to marsvin å kreve sitt eget territorium og få litt mosjon. (Mann, spesielt, trenger rom for å unngå hverandre når de er grouchy.)

Mange marsvin eiere foretrekker å bygge sitt eget bur. Forsyningene er tilgjengelig i de fleste store boksene og kontorforsyningsbutikker og tillater eiere å tilpasse sine bur på en lav pris. Alexandrins dyr på YouTube har en video om hvordan man bygger en C & C (kuber og bølgepapp) bur.

Bedding

Sengetøy er hvor jeg bruker mesteparten av mine marsvinpenger fordi vi Rengjør vårt bur minst en gang i uken.

Det enkleste sengetøyet alternativet er naturpapir sengetøy. Du kan kjøpe den i dyrebutikker, big-box butikker og til og med noen matbutikker.

Imidlertid fant jeg at det billigste stedet å få sengetøy er Amazon. Jeg søker etter marsvin, så ruller jeg gjennom listen for å se hvilken som er den billigste per liter. Vanligvis kan jeg få en 60 liter pakke med sengetøy for omtrent $ 15. Noen ganger scorer jeg en på salg for rundt $ 13. En pakke med sengetøy varer nesten en uke i huset vårt.

Trikset er Ikke å bli lojal mot en bestemt type. Jeg har til og med bestilt konfetti-farget papir sengetøy fordi det var det billigste valget.

Et enda billigere alternativ, i det lange løp, er å bruke fleece. Mange marsvin eiere foretrekker å bruk fleece til å linje sine bur fordi det er gjenbrukbart og de føler at det er mer behagelig for sine marsvin.

Men du må ha rett slags fleece, som slår urinen ned til et absorberende lag under. Se etter 100% polyester anti-pille fleece. Forbered deretter fleeceen ved å vaske og tørke den tre til fem ganger i varmt vann med vaskemiddel, uten tøymykner eller tørketrommelark. Vask fleece igjen og igjen fjerner beskyttelsesbarrieren fra fleece og lar væsker passere gjennom.

Når fleece er forberedt, plasser den i buret på toppen av et absorberende lag, som papirstrømpe, hvalputer eller avis. Jessica's Nerd Life har en YouTube-video om hvordan å forberede fleece til marsvinburder.

Jeg vil være ærlig; Jeg prøvde fleece-metoden, og jeg kunne ikke hacke den. Jeg liker ikke å feie opp poop og høy hver dag. I tillegg må du ha minst to forberedte fleeces: en å bruke og en å vaske. På toppen av det kunne jeg ikke få det til å fungere skikkelig. Lukten var forferdelig. Jeg bestemte meg for å holde fast med papirmadrasser.

Du kan tenke at avisen ville være et billig alternativ til papirmadrasser, men jeg anbefaler det ikke. Avis har en tendens til å suge urin, etterlater din fattige piggy i sopping våt, stinkende sengetøy etter bare en dag.

Vær så snill Ikke bruk pine eller cedar spon for svinekjøtt sengetøy. Selv om det fortsatt er solgt i butikker, kan oljen og harpiksen være skadelig for små kjæledyr. De aromatiske oljene fra furu og sedertre kan irritere marsvinets hud, øyne og luftveier.

Mat

Marsvin trenger hay, helst Timothy hay. Ikke bare får de ernæring fra høi, det holder tennene deres vokse for lenge. Marsvin, som kaniner, har tenner som vil fortsette å vokse til usunde lengder hvis de ikke har noe vanskelig å tygge på. Hay tar mye tygge.

Marsvin trenger også pelletmat, fortrinnsvis laget av Timothy hay. Pellets som har alfalfahøi som base, har høy kalsium, noe som kan føre til blæresteiner.

Jeg kjøper pelletmat og Timothy-høi fra Amazon. Igjen, jeg er ikke lojal mot et merke, så jeg er i stand til å kjøpe de billigste alternativene. Jeg kjøper vanligvis en fem pund pose med Kaytee pelletmat for omtrent $ 6. Det varer i flere måneder.

Ikke vær fristet til å kjøpe marsvinpillermat med ekstrautstyr - de fargerike nuggets av ikke-næringsrik mat som er lagt til pellets. Ifølge VetBabble er det som å legge til godteri til sunn mat.

Marsvin må også ha ferske råvarer. De kan ikke produsere vitamin C, så de trenger å få det fra maten. Jeg spiser våre marsvin gulrøtter, kale og, for en godbit, jordbær. Jeg av og til gir dem litt eple.

Den gode nyheten er at de ikke er super kresne. Sjekk din matbutikk for en produksjonsavdeling. Min butikk har en hylle med knuste, knuste og flekkete frukt og grønnsaker som jeg kan kjøpe på omtrent en tredjedel av fullprisen.Mine små gutter bryr seg ikke om deres gulrøtter begynner å brune. (Men jeg ville aldri gi dem rotet mat.)

tygger

Som nevnt ovenfor, marsvin må tygge på ting for å holde tennene en sunn lengde. Butikker selger alle slags treblokker og hay kuber, men de er dyre og unødvendige.

Marsvin kan tygge på papp, som sannsynligvis er så rikelig i huset ditt som det er i meg. Husk alle mine Amazon-ordrer? Jeg bruker boksene til å bygge "tillegg" til min marsvinekage. De tygger vanligvis på pappflappene.

Du kan også gi marsvinet ditt a papirhåndkle eller toalettpapirrør å tygge på. Prøv å skyve salat eller andre matvarer inne for å gi marsvin din en kjedsomhet.

Hva ikke å kjøpe

Det er mange produkter der ute for marsvin som er sløsing med penger. Her er ting du trenger ikke å kjøpe.

Søppel. Marsvin er nesten umulig å kaste opp. Ikke bry deg.

Leker. Marsvin leker ikke med leker. De er fornøyd med en pappkasse eller et rør. Du kan også lage tunneler og labyrinter fra papp for å gi dem litt mosjon og moro.

Klar, plastballer. Marsvin er ikke hamstere. De vil ikke løpe rundt huset i en stor, klar ball. De vil bare sitte og lure på hva som skjer.

Fancy hus. Marsvin liker å ha et dekke over hodet, men de trenger ikke noe fancy. En plast iglo eller pappkasse fungerer fint.

puter. Du kan se videoer av marsvin som sover med hodet på puter. Det er super søtt, så jeg kjøpte to på Etsy. Mine marsviner ignorerer dem helt.

Nancy Basile er frilansskribent som ikke forventet å bli forelsket i sine to marsvin, sjokolade og vanilje. Følg henne på Instagram @mediamedusa.

Skrive Inn Din Kommentar