Penger

Kan du spise på $ 4 per dag? Denne kvinnen gjorde. Her er hvordan det viste seg

Kan du spise på $ 4 per dag? Denne kvinnen gjorde. Her er hvordan det viste seg

Meg Biallas 'vedtatt hjemsted i Washington, D.C. har et rykte for å være dyrt. Og det er lett for de siste gradsene å bli fanget i en lommebok-forvitringssyklus med lykkelige timer hele natten og bunnløse bruncher. I stedet gjorde Biallas, en profesjonell profesjonell, raskt å spare penger til et personlig oppdrag.

"En av mine tidligste strategier var å unngå å kjøpe lunsj i løpet av uken," sa hun. "Du vet det som sier," en penny redd er en penny opptjent "? Måten jeg regner med, hver gang jeg ikke spiser ute, har jeg spart meg penger. "

Etter å ha lært mer om matfrimerker i USA ved å se på dokumentarfilmen Et sted ved bordet, Utfordret Biallas seg selv: Kan hun leve på et mat-stempelbudsjett for en hel arbeidsuke? Hennes selvpåførte matstamputfordring tok henne kunnskapsrike besparelser til et nytt nivå, men det hadde også et dypere oppdrag: å forstå hvordan 47 millioner amerikanere få av på bare $ 4 for mat hver dag.

Biallas er ikke den første til å prøve det. I 2007 tok flere medlemmer av kongressen en matstempelutfordring for å oppleve sultkampen som mange av deres bestanddeler møtte. I 2012 tok Cory Booker, da ordføreren i Newark, New Jersey, sin egen matstempelutfordring, inspirert av en samtale på Twitter. Booker tweeted noen av hans erfaringer, innrømmet at han brente sitt første utfordringsmåltid (en søtpotet), og lastet opp en video dagbok til LinkedIn. "Dette har vært den vanskeligste dagen så langt," innrømmet han på den fjerde dagen i sin syv-dagers utfordring. Uttakshovedpine hadde gjort sin avhengighet av kaffe tydelig.

Spiser på bare $ 4 per dag

Etter å ha gjennomgått disse erfaringene, satte Biallas seg i matbutikken med et budsjett på 21,80 dollar og en liste over nødvendigheter: enkle matvarer som egg, brød, bønner og hermetiske grønnsaker. I løpet av de neste fem dagene fant hun seg mer bevisst på sine kostvaner - og var heldig å nyte en uventet middag under et kveldsmøte. Underveis holdt hun en journal over sine erfaringer og følelser.

Hun fikk til slutt kjeder seg av sine retter. Hun oppdaget at da hun ofte var sulten, hadde hun ikke den energien hun vanligvis måtte fullføre sine normale aktiviteter, som å sykle. Men Biallas følte kroppen sin justere over tid, og fikk et nytt perspektiv på livet på et ekstremt budsjett.

"For å være sikker," skrev hun på bloggen hennes, "Min femdags erfaring er på ingen måte et komplett bilde av å leve på fattigdomsgruppen." Men hennes midlertidige eksperiment oppmuntret en økt følelse av takknemlighet for sin stabile jobb, rikelig bolig og sjenerøs dagligvarebudsjett.

Hun kom også med leksjoner om hvordan du skal bevare og utvide dagligvarelisten din. Her er noen av hennes tips:

Spice it Up

Biallas fant at begrenset dagligvarer betydde å spise det samme måltidet gjentatte ganger, men det spiser det annerledes bidro til å gjøre hvert valg mer interessant.

Å bruke en krydder samling har vært utrolig nyttig. Mine foreldre ga meg et forrettssett av noen av de mest grunnleggende krydderene. Det er et fantastisk grunnlag for å kunne lage mat kreativt. "

Ikke sprekk smørbrød

Forbered en sandwich og parre den med et stykke frukt er den enkleste slags lunsj å lage. Min favoritt ting å gjøre er toast sandwicher, enten på stovetoppen hjemme eller med brødrister ovnen på jobb. Det hjelper kjedelige ting som en sandwich føler gourmet, "sa Biallas.

Begynn med det grunnleggende

"Unngå bearbeidede varer, som smaksatt kjeks og chips," anbefales Biallas. "Når du kjøper varer som er så nær deres opprinnelige tilstand som mulig, er de vanligvis billigere og sunnere." (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!)

Avfall Ikke

Biallas holder øye med innholdet på kjøleskapet for å sikre at hun får det beste ut av dem. "Hvis jeg legger merke til at maten går dårlig, eller hvis jeg drar ut av byen, fryse jeg den. For eksempel vil jeg fryse grønn pepper og løkskiver for en fremtidig stekepanne, "forklarer hun. "En gang frøs jeg selv appelsinjuice ved hjelp av en iskubbrett; Det fungerte veldig bra for smoothies nedover veien! "

Ta en beholdning

"Det er lett å glemme ting som hoper seg opp over tid, og [tar sporadisk inventar] tvinger meg til å bruke oppvoksende ingredienser, som noen få kopper med ris eller couscous, og tenk på kreative oppskrifter som inkorporerer dem."

Så er det mulig å leve på $ 4 om dagen? Biallas sa at forsøket ikke var morsomt, og næringsverdien av måltidene hennes var middelmådig. Men det kan gjøres.

"Jeg er takknemlig for at min inntekt gir meg mer frihet og fleksibilitet i matbutikk og spisesteder enn så mange mennesker gjør," sa Biallas. "Men det var en definitivt en ydmyk opplevelse."

Din sving: Vil du ta en lignende utfordring? Hvordan tror du at du vil revurdere dine spisevaner eller budsjett?

Skrive Inn Din Kommentar