Penger

Har du det som trengs for å være en profesjonell prinsesse?

Har du det som trengs for å være en profesjonell prinsesse?

Når du står overfor spørsmålet, "Så hva gjør du for å leve?" I mitt daglige liv taler jeg ofte fordi jeg vet at det øyeblikk jeg forteller noen jobbtittel, må jeg følge opp med en vanskelig forklaring .

Mitt navn er M. Alice LeGrow, og Jeg er en profesjonell prinsesse.

Hvordan ble jeg en profesjonell festprinsesse

Jeg har alltid ønsket å være en tegneserieartist.

Jeg dro til kunstskole, tjente en grad i sekventiell kunst og landet en jobb hos en stor utgiver i Los Angeles like etter å ha blitt uteksaminert. I årevis skrev og illustrert jeg en lang grafisk roman serie kalt "Bizenghast", som ble publisert over hele verden på mer enn et dusin språk.

Men etter at utgiveren lukket sine dører i 2012 og serien min ble ferdig, fant jeg meg selv uten et nytt prosjekt og behov for raske penger. Jeg hadde noen merkelige jobber og provisjoner, men ingenting permanent.

Det var da min venn Becky gikk inn.

«Bare bli en festprinsesse som meg,» sa hun en dag. "Det er gode penger og enkle for noen som er utgående som deg. Du kle deg som en prinsesse, eller fe eller pirat, eller hva enn da underholde på bursdagsfest.

Jeg var ikke stor på å jobbe med barn, og ideen om å være bursdag entertainer hørtes ganske pinlig, men jeg hadde få andre alternativer.

Så auditioned jeg for et lokalt tegnfirma jeg fant gjennom Google, og ble snart utrustet som Alice in Wonderland for mitt første konsert.

Ikke din typiske dag på jobb

Min apprehensions om å være omgitt av skrikende, tantrum-kaste barn forsvant på min aller første dag.

Barna på fester elsker deres karakter entertainere og helten-tilbe dem gjennom hele festen. De ønsker å klemme deg, hold hånden din, fortell deg at du er fantastisk og viser deg alt om seg selv.

Jeg forlater aldri en fest uten et smil. Ungene er så morsomme at det er umulig å ikke trives.

"Se, Cinderella!" En liten jente sa en gang til meg på sitt parti, innvarslede meg til et sidestue med stor høytidelighet. "Se her! Dette er Mister Fish.”

Med en blomstring av sine seks år gamle hender introduserte hun formelt meg til en liten gullfisk i en bolle på spisebordet.

Bursdagsgutten stirret på fisken som fanger den som om han inneholdt universets underverk. Jeg curtseyed så høflig som jeg kunne og smilte på ham.

"Hvordan gjør du, mister fisk!" Sa jeg. "Jeg har aldri møtt en fisk sosialt før! Skyller jeg på finen din? "

Bursdagen jenta hoppet opp og ned, klapper hendene i glede på at gullfisken hennes møtes de Cinderella i person.

Hvor mye kan du gjøre som en festprinsesse?

Å være en festpersonal er en fantastisk jobb, ikke bare fordi barna er så glade og ivrige etter å se deg, selv om det sikkert hjelper.

Lønnen er god, gjennomsnittlig rundt $ 40- $ 50 i timen, pluss veldig gode tips.

I tillegg til fester gjør vi også mange veldedighetsbesøk på de lokale barnehospitalene og husene i våre nabolag. Jeg har jobbet med Make-A-Wish Foundation og andre flotte organisasjoner som hjelper til med å lyse livene til barn i nød.

Du vil ikke bli rik jobber denne jobben, men du vil bli all den rikere for opplevelsen.

Hvem kan være parti karakter?

Timene er enkle, siden de fleste fester foregår i helgene.

Å være en festpersonal er en fantastisk jobb for ung videregående skole og studenter som leter etter ekstra arbeid etter skolen eller om sommeren. Det er også kjempefint for foreldre som vil ha bare noen få timer ekstra arbeid i helgen.

Det er ingen aldersgrense for tegn, så lenge du har en luft av ungdom og energi til deg.

Hvis du ikke er komfortabel å være prinsessen, trenger fester alltid vertinne for å hjelpe med å bære prinsessenes rekvisitter, utdele kroner og håndtere aktiviteter og drive prinsessen til og fra konserter.

Det er også mye etterspørsel etter menn, da pirater og superhelter aldri går ut av stil. Ser mindre ut enn du tror - det handler mye om å ha en positiv holdning og vennlig oppførsel.

Hvordan komme i gang som en festprinsesse

Det er lett å komme i kontakt med et lokalt tegneselskap. Bare Google din by, eller nærmeste store by, og vilkårene "tegnfirma", "festpersoner" eller "festprinsesse".

Send e-post til selskapene direkte og be om en audisjon. De er vanligvis glade for å se på nye søkere, spesielt folk som bare trenger litt deltidsarbeid.

Vær klar over at du må gi kriminalregistreringskontroll, siden du vil være rundt barn. Hvis du er ansatt, vil selskapet ofte ta vare på dette for deg. De vil også sette deg gjennom enkel trening på deres oppførsel standarder og rutiner.

Hvorfor jeg elsker min jobb

Jeg ville aldri ha gjettet at jeg ville jobbe som festperson.

Men ikke bare har det hjulpet meg med å få endene til å møte og utvide min arbeidsportefølje, det har også gjort meg til å gjøre annet arbeid med barn.

Faktisk, Jeg forgrener meg i karakterarbeidet mitt for å bli en profesjonell havfrue, utfører på akvarier og utendørs arrangementer.

Det er alltid noe nytt å prøve på dette feltet, og jeg tror jeg har lært flere ferdigheter om noen år som et tegn enn jeg ville ha på noen annen jobb.

Nå når jeg gir ut visittkortene mine, elsker jeg å se de nysgjerrige smilene på folks ansikter når de leser:

ALICE LEGROW
PROFESSIONAL PRINCESS

M. Alice LeGrow er både en illustratør og en profesjonell karakterundertaker, som jobber i Philadelphia-området. Hun lever med en veldig magisk skilpadde og to veldig vanlige katter.


Skrive Inn Din Kommentar