Penger

Penger kan vokse på trær: Hvordan selge håndlagde walking pinner

Penger kan vokse på trær: Hvordan selge håndlagde walking pinner

Kutt ned en liten sapling, trim den til ca fem meter i lengden med en sag og skjær av barken med lommekniv. La det tørke i noen dager, og kle det opp med noe skinn.

Boom - du har investert mindre enn $ 1 til å lage noe du kan selge for rundt $ 40!

Det er slik at du tjener penger til hakking av tavler i hjemmet. Interessert i å prøve denne virksomheten for deg selv? Slik kommer du i gang.

Hvordan lage Walking Sticks

Da min kone og jeg begynte vår sommer som loppemarkedsmedlemmer, la jeg merke til en sump full av hvite sedertre trær om to inches i diameter. Trærne var døde, men likevel rett og fast - hvit cedar er kjent for sin motstand mot rotting.

Slik snudde jeg dem til walking sticks:

  1. Jeg kom tilbake med en liten sag og kuttet ca 20 av dem i 4- til 5-fots lengder.
  1. Noen dager senere i bakgården min brukte jeg lommekniven min for å fjerne barken og skjære trærne i staver.
  1. Jeg kuttet en gammel skinnjakke fra en butikkbutikk til striper og pakket hver pinne i bunnen for å unngå splitting.
  1. Nær toppen, for et stilig håndtak. Jeg spikret skinnet på plass, gjemmer neglens hoder i brettene.
  1. Jeg boret et hull i toppen av noen pinner og enten limte en glass perle eller spikret en tinn figur der for dekorasjon.

Min totale kostnad for hver stokk? Ikke mer enn $ 1.

Tips for å lage Walking Sticks

Jeg brukte cedar, men mange andre trær kunne fungere. Kanskje det beste er poplars og aspens, fordi deres myke tre er så lett å skjære.

Med en håndsag har jeg klippet så mange som 40 unge poplars om et par timer etter å ha funnet en tykkelse der de trengte å bli tynnet.

Før du kutter i nasjonale eller statlige skoger, sjekk med de aktuelle myndighetene for å sørge for at du ikke møter en heftig fin. Du kan også finne grunneiere som trenger trærnes trær fortynnet.

For levende trær, vil du rake av barken med lommekniven kort etter kutting og la de grove pinnene tørke i en uke eller mer før du fullfører dem.

Resten av prosessen er opp til deg. Jeg har aldri gjort toppene i dyrehodet som noen kunstneriske karameller gjør, men jeg har noen ganger brukt en trebrenner til å legge til design.

Jeg har også innebygd små speil i noen, slik at brukeren kan se hva som ligger bak dem mens du går. Jeg har lagt spiral kobbertråd til andre. Bli kreativ!

Slik selger Walking Sticks

Marker dine kreasjoner mange steder for å få mest mulig ut av virksomheten din. Her er noen populære alternativer:

på nett

Du kan hente de høyeste prisene på nettet, spesielt hvis du gjør egendefinerte jobber. Denne treartisten selger håndlagde staver for $ 100 eller mer.

For å gå denne ruten må du bygge et nettsted. Du kan gjøre det billig gjennom verktøy som Squarespace eller WordPress, men det kan ta litt tid.

eBay

Jeg har funnet tonnevis av staver på eBay til priser som spenner fra rundt $ 20 for enkle til tusenvis for de med intrikate design.

Men det er lett å gå seg vill i oppføringene på eBay, og hvis du har flere grunnleggende design, må du konkurrere med noen ganske lave priser.

Craft Shows

Min kone og jeg selger av og til på håndverket. Jeg solgte aldri min walking pinner for mer enn $ 24, men vi så regelmessig at andre leverandører fikk $ 60 eller mer for deres.

Jeg tok ut mitt beste når vi viste håndverket, men designene mine var ganske enkle. Leverandøravgiftene kan være bratte, så det kan hende du må gjøre ganske mange salg før du gjør en fortjeneste.

Loppemarkeder

På loppemarkedene begynte prisene på $ 8 for de enkleste stavene, som tok mindre enn 30 minutter å lage, og opptil $ 16 for mer komplekse design.

På min beste dag på et loppemarked gjorde jeg over 200 dollar som selger staver. Hvis du trenger å tjene mer enn $ 20 hver for å rettferdiggjøre din tid, vil du sannsynligvis finne et annet sted enn loppemarkeder for å selge det du lager.

Engros kjøpere

Grunnleggende pinner tok meg mindre enn 30 minutter å lage, og Jeg solgte dem av dusin for $ 6 hver til en venn. Han la til fjer og perler og solgte dem for fem ganger så mye på pow wows i Michigan.

Jeg solgte også to dusin gangstokker til en fyr som retailed dem på en pistol og kniv show. Grossistvirksomhet fungerer bra hvis du oppretter et system for å produsere fine pinner raskt og bruke ikke mer enn en dollar eller to å skape hver enkelt.

Park Gavebutikker

Hvis du bor i nærheten av en populær stat eller nasjonalpark, Det kan hende du finner en gavebutikk som kan selge dine staver til offentligheten.

Vis eieren din pinner og spør hvor mye de kan selge for. Figur at du vil få rundt 30% til 50% av det som engrosprisen.

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt) .

Skrive Inn Din Kommentar