Banker

PSLF Online Video Training Course

PSLF Online Video Training Course

15 minutter å stressfri studentlån tilgivelse


Jeg er Robert Farrington, og jeg er America's Student Loan Debt Expert. Jeg har hjulpet folk med å unnslippe studentlånsgjeld siden 2009, og jeg vil gjerne hjelpe deg med å få tillatelse til studielån.

Offentlig studentlån Forgivelse er den beste måten å unnslippe studielånets gjeld - men forståelse om du kvalifiserer og hvordan du søker kan være forvirrende. Dette kurset er her for å hjelpe.

Kjøp kurset

Ikke bare en annen kjedelig eBook

Hvis du har studielånsgjeld, må du forstå om du kvalifiserer for offentlig tjeneste Loan Forgiveness. Hvis du gjør det, kan du være gjeldfri om 10 år - uten skatt og ingen stress. Men det er ikke enkelt - mange mennesker kommer i trøbbel fordi de ikke følger de riktige trinnene.

Og jeg vet at du HATE leser e-bøker. Derfor er dette ikke bare en kjedelig eBok. Det er en 13 minutters videoopplæring som går gjennom alt du trenger å vite om PSLF.

Kjøp kurset

Klar til å komme i gang? Start 15 minutters trening her:

I dette kurset lærer du hvordan du skal ...

Hva er PSLF og kvalifiserer jeg?

Det første trinnet er å forstå hva PSLF er, og hvilke jobber som kvalifiserer for det. Vi går deg gjennom alt, og kan svare på spørsmål hvis du er forvirret.

Slik søker og når

Vi lærer deg hvordan du søker, hvilke skjemaer som skal fylles ut, hva skal du sette på skjemaene, og hvor du skal sende skjemaene dine. Det er viktig at du fyller ut alle skjemaer riktig hvert år.

Hvordan opprettholde Eligibilty

Handling er nødvendig av deg hvert år - vi lærer deg hva du trenger å gjøre, når du trenger å gjøre det, slik at du med hell kan få tilgivelse etter 10 år.

Nå er det på tide å ta kontroll over studielåneskulden din

Meld deg inn på vår PSLF online kurs og ta de første skrittene mot å motta studielån tilgivelse.

Kjøp Online Kurs

Skrive Inn Din Kommentar