Investere

Loyal3 Review - kan du virkelig investere gratis?

Loyal3 Review - kan du virkelig investere gratis?

Loyal3 har stengt ned fra mai 2017. Vi anbefaler lesere å sjekke ut Fidelity eller TD Ameritrade for lavpris investering.

Loyal3 har kanskje ikke det mest kjente navnet eller sterkeste merkevaren i det elektroniske investeringsrommet, men plattformen plukker opp damp med hver dag som går. Det som virkelig appellerer til plattformen, er at du kan investere i bestemte aksjer GRATIS. Ja, gratis. Det er mye og kan appellere til mange investorer.

Det er imidlertid noen ulemper som holder investorer tilbake, og det er en av grunnene til at vi vurderer Loyal3 bare 3 av 5 stjerner.

Her er hvordan Barry Schneider, firmaets grunnlegger, beskriver Loyal3:

En introduksjon til Loyal3

Med Loyal3-plattformen kan enkeltpersoner investere i aksjer og børsnoteringer. Mens lignende i funksjon til andre plattformer, for eksempel Scottrade, det er to ting som setter det fra hverandre:

 • Invester med små mengder penger (så lite som $ 10)
 • Ingen avgifter å kjøpe eller selge

Alternativet å investere med så lite penger hjelper plattformen til å tiltrekke seg et større publikum. De uten tusenvis av dollar kan bruke denne tjenesten for å komme i gang.

Den ekte spillveksleren er muligheten til å kjøpe eller selge aksjer uten gebyrer. Med ingen gebyrer går 100% av hver dollar mot kjøp av aksjer. Deretter vokser pengene dine raskere og du når dine mål på kortere tid.

Nedenfor er et skjermdump som sammenligner Loyal3-avgifter til de som belastes av andre meglerhus:

Er det for godt å være sant? Ja og nei. Denne prisen er kun for aksjehandler. Videre er det maksimalt månedlig kjøpsdekning på $ 10 000 per transaksjon. Dette kan være en stor avtale for noen, for eksempel de som kjøper og handler ofte, men de som holder fast på aksjer over langdistanse, finner at dette aldri fører til et problem.

Merk: Det er et begrenset antall aksjer tilgjengelig via Loyal3-plattformen (mer på dette under).

Kan jeg virkelig investere med $ 10?

Minimumsinvesteringen med enkelte meglerforretninger kan nå $ 1000 eller høyere. Dette er aldri tilfelle med Loyal3. Selskapet er i stand til å tilby denne fordelen ved å selge brøkdelte aksjer.

Det er bare en ulempe for dette: siden fraksjonelle ordrer er batchkjøpt, vil du ikke motta realtidspriser på dine bestillinger. Dette betyr at du kan betale mer for en aksje enn den anførte prisen på kjøpstidspunktet.

Hvordan komme i gang med Loyal3

Enkelheten til Loyal3-plattformen er en stor grunn til at den har oppnådd mye trening på kort tid. Det er ikke mange klokker og fløyter. Det er ikke mange backend-verktøy som kommer i veien. I stedet ble det bygget med brukeren i tankene. Enda mer, det ble bygget for å hjelpe kundene å investere enkelt og tjene penger.

Komme i gang er like enkelt som å velge en aksje. Her er dine valg:

Som du kan se, er noen av de største og mest populære børsnoterte selskapene på listen. Bare noen av de mest populære inkluderer: Apple, Facebook, Electronic Arts, Kohl, Microsoft, Monster, Pepsi, Starbucks, Target og Twitter.

Ser du selskapene med "to hjerter" som er oppført ved siden av dem? Her er hva Loyal3 vil at du skal vite:

"Reflektere selskaper som betaler eller har betalt avgifter til LOYAL3 i bytte for tjenester for visse tilbud. Tilbudene inkluderer sosiale aksjeplaner, samt IPOer og påfølgende tilbud vi har tegnet, hver av dem var underlagt et prospekt og registreringserklæring arkivert med SEC. "

Dette har ingenting å gjøre med deg som investor, men Loyal3 må gjøre det klart at de har et forretningsforhold med selskapet.

Hva blir det neste?

Når du velger en aksje, blir du tatt med på investeringssiden. For denne artiklens skyld, må vi anta at du er interessert i å kjøpe Apple-lager.

Her er hva du vil se:

Denne siden er et eksempel på hvor enkelt det er å bruke Loyal3-plattformen. Du presenteres med følgende informasjon:

 • Aksjekurs basert på forrige dags sluttkurs.
 • En beskrivelse av selskapet, hvis du er interessert i å lære mer før du investerer.
 • Muligheten til å velge mellom tre forhåndsbestemte investeringer, eller alternativet for et tilpasset beløp.
 • Ved valg av beløp, muligheten til å foreta en engangsoppkjøp eller oppsett en gjentakende månedlig investering.

Når du har gjort disse valgene, følg spørringen for å gå videre til neste side. Dette er når du endelig begynner å innse hvor nært du drømmer om å investere. Denne delen består av tre deler:

 • Profilinformasjon, for eksempel navn, adresse, e-post og ansettelsesinformasjon.
 • Betalingsinformasjon. Det er her at du vil oppgi bankrutingen og kontonummeret ditt, så vel som skatteinformasjonen din.

Sist, men absolutt ikke minst viktig, er evnen til å gjennomgå bestillingen din og plassere investeringen.

Merk: Når du har fullført din første bestilling, blir din konto opprettet. Profilinformasjonen du opprettet i første del, er hva du vil bruke til å logge på og se gjennom kontoen din, inkludert saldoen din.

Kontoen din

Loyal3 vil ikke at brukerne skal forveksles. I stedet forsøker den å gi en stressfri opplevelse som er både enkel og praktisk.

Ved å logge inn på kontoen din, presenteres du med en rekke opplysninger, med dette øyeblikksbildet som viser hva som er viktigst:

Ikke bare viser dette din totale kontoverdi, men den holder også en løpende rekkevidde av tilgjengelige midler. Hvis du vil overføre penger, for eksempel tilbake til bankkontoen din, kan du gjøre det med et par museklikk.

Du kan gjøre mange andre ting fra dashbordet ditt, inkludert men ikke begrenset til: kjøp av aksjer, salg av aksjer, sporing av tidligere investeringer og visning av uttalelser. All denne informasjonen er lagt ut i et klart format, slik at du kan hoppe rundt fra en seksjon til den neste uten at noen forstyrrelser kommer i veien.

Fordeler med å kjøpe aksjer med Loyal3

Du vet allerede at du kan investere med så lite som $ 10. Du vet også at det ikke er noen avgifter for å investere i aksjene du elsker. Det er noen andre detaljer du må vurdere før du begynner med Loyal3:

 • Brøk aksjer. Du har mulighet til å kjøpe hele aksjer, men Loyal3 gir deg også mulighet til å kjøpe brøkdelte aksjer, noe som gjør deg i stand til å få mer verdi når du har penger til å investere.

Følgende skjermbilde viser hvordan dette fungerer:

I dette eksemplet investerte du bare $ 10 i en bestemt aksje, til tross for at aksjekursen er $ 43,22. Med de fleste online meglerhusene ville dette ikke være mulig. Du trenger hele beløpet, $ 43,22, pluss eventuelle penger til å dekke avgifter. Med Loyal3 kan du kjøpe en brøkdel, i dette tilfellet arbeide ut til 0,2314 aksjer.

Når du kommer over en aksje du er interessert i, er det en god sjanse for at du ikke vil vente. Loyal3, igjen, har du dekket takket være sin aksjekjøpstidsfunksjon. Med dette blir bestillingen din fullført samme virkedag så lenge du har midler i kontoen din for å dekke handelen. Det må også bekreftes klokken 14.00 ET.

For de som ikke har disiplinen til å logge inn og kjøpe aksjer med jevne mellomrom, er muligheten til å sette opp en månedlig investeringsplan en stor fordel. Andre selskaper tilbyr muligheten til å gjøre det samme, og Loyal3 gjør det like bra (eller bedre, i noen tilfeller). Du har muligheten til å sette opp automatiske månedlige investeringer. Hvis du bestemmer deg for å avbryte, er alt du trenger å gjøre, behandle forespørselen før midnatt dagen før det planlagte kjøpet.

Hva med IPO?

Det er ikke noe mer spennende enn å bli involvert i en aksje før den begynner å handle. Hvis du har øynene på et første offentlig tilbud (IPO), er det en god sjanse Loyal3 kan hjelpe deg med å investere. Men det er noen ting du trenger å vite:

 • Tilmelding er først til mølle. Når du bestemmer deg for at du vil investere i en børsnotering, er det viktig at du reserverer lager. Det er ingen garanti for at du vil motta ønsket mengde på lager, men du har rett til å legge inn bestillingen din og håpe på det beste. Den endelige bestemmelsen om hva du kan kjøpe er basert på antall reservasjoner og forespurte aksjer.
 • To timers avgjørelsesvindu. Når en IPO-pris er utgitt, har du et to-timers vindu for å bestemme hva du vil gjøre. I løpet av denne tiden har du muligheten til å avbestille bestillingen og gå bort. Dette kommer til nytte dersom IPO-prisen slutter å være høyere enn du først forventet.

Støtte av alle typer

Når det kommer til pengene dine, er ingenting viktigere enn å vite at det er trygt og sikkert. I tillegg vil du vite at det er noen som kan svare på dine spørsmål.

Loyal3 har du dekket i denne avdelingen. Med live chat, for eksempel, kan du komme i kontakt med en kundeservice agent på de fleste tider av dagen (8 - 5 PM PST). Dette er en flott funksjon for de som har spørsmål når de åpner en konto eller forsøker å kjøpe eller selge aksjer.

Hvis du helst vil snakke med en levende person via telefonen, kan du ringe gratisnummeret fra klokken 8 til 5 PM.

Selvfølgelig har du også muligheten til å sende en epost for støtte.

I mange tilfeller er det ikke nødvendig å snakke med en Loyal3-agent da selskapet har et robust støttesystem på plass.

På venstre side av skjermen presenteres du med en rekke vanlige emner, inkludert en seksjon som viser de mest populære artiklene. Når du klikker på en artikkel, får du deretter informasjon og råd angående emnet.

Her er et eksempel:

Hvis du ikke finner svar ved hjelp av sidebars emnesøk, kan du skrive inn spørsmålet ditt i søkefeltet øverst på skjermen. Dette vil gi deg en rekke svar basert på din forespørsel.

Bedrifter kan også bruke Loyal3

De fleste ser på Loyal3 og ser en investeringsplattform for enkeltpersoner. Offentlige selskaper og pre-IPO selskaper kan også ha nytte. Her er noen av tingene et selskap kan gjøre via plattformen:

 • Gjennomfør en sosial aksjeplan. Dette gjør det mulig for enkeltpersoner å kjøpe aksjer direkte fra selskapets Facebook-side eller nettside. Som alltid er det avgiftsfritt og koster så lite som $ 10.
 • Stock belønninger program. Mange selskaper har funnet at de kan bruke Loyal3-belønningsprogrammet til å selge investorer og beholde sin interesse i selskapet.

På denne tiden drar selskaper ikke Loyal3 nesten like mye som individuelle investorer. Likevel er dette en interessant side av selskapet som er klar for vekst.

Hva er galt med Loyal3?

Nå som du forstår hva som er bra med Loyal3, så vel som noen av funksjonene, er det på tide å undersøke hvilke områder selskapet trenger å forbedre.

 • Begrenset aksjeutvalg. Dette er den eneste tingen som holder mange tilbake fra å bruke Loyal3. Mens det er et godt utvalg av populære aksjer, må de som ønsker flere valg velge en annen plattform. Hvis aksjen ikke blir tilbudt gjennom Loyal3, kan en bruker ikke investere i det.
 • Ikke for personer som er interessert i pensjonsalder. De fleste konkurrenter gir privatpersoner muligheten til å investere i en personlig eller pensjonskonto. For tiden er Loyal3 ikke en av dem. Det er ikke noe alternativ å investere i en tradisjonell eller Roth IRA.
 • Mangel på investeringsstøtte. Noen konkurrenter, som ShareBuilder, er fullpakket med informasjon og råd til investorer. Loyal3 kommer opp kort i denne avdelingen.
 • Mangel på strøm fra mobilappen. Selv om Loyal3 endelig rullet ut en iOS-app i slutten av 2014, ligger den bak konkurransen når det gjelder strøm, brukervennlighet, brukervennlighet og funksjoner.

Siste ord

Akkurat det samme som enhver investeringsplattform, er det ting som Loyal3 gjør bra. Det er også områder som selskapet bør vurdere å forbedre i nær fremtid.

Først og fremst for nybegynnere, er Loyal3-plattformen en stor hit takket være kostnadsfri oppsett og evne til å investere i brøkdelte aksjer. Hvis selskapet rydder opp sin handling i noen andre områder, for eksempel å tilby pensjonsalder, kan den fortsette å klatre til toppen av bransjen.

Hvis du er interessert i Loyal3, melde deg på her og investere i favorittfirmaet uten gebyrer.

Har du brukt Loyal3? Hva er dine tanker?

Skrive Inn Din Kommentar