Liv

Her er hvor mye det vil koste deg å besøke topprangerte strendene i Amerika

Her er hvor mye det vil koste deg å besøke topprangerte strendene i Amerika

Hvert år før sommeren begynner, løser mannen som kalles Dr. Beach sin rangering av de beste strendene i USA

Beachgoers bruker ofte trekk fra Dr. Beach - hvis virkelige navn er Stephen P. Leatherman - å planlegge hvilken kyst å besøke på deres neste sandy opphold.

I forrige uke utgav Dr. Beach sin rangering, og for andre gang Siesta Beach i Sarasota, Florida, toppene listen. Kapalua Bay Beach i Maui og Ocracoke Lifeguarded Beach utenfor kysten av North Carolina kom i andre og tredje, henholdsvis.

I sin liste vurderer Leatherman 50 kriterier, inkludert sandmykhet, vann og sandfarge, alger, tilstedeværelse av maneter og andre skadedyr, helling av strandlinjen og gjennomsnittlig antall bølger i en pause.

Men seriøst, når var den siste gangen du pakket opp paraplyen og droppet en strand fordi sanden var for grå?

Og rangeringene anser ikke en faktor som er viktig for de fleste familier når de planlegger sommerferien: kostnaden.

Penny Hoarder så på gjennomsnittlige hotellromskostnader i de 10 fylkene som har en strand i Dr. Beachs hellige liste.

Deretter rangerte vi sandstranden selv, vi rangordnet disse strendene fra de fleste til de billigste, basert på disse tallene og gassprisene (som åpenbart kan bli endret på det tidspunktet du traff veien). Hør ut til data og analytics spesialister STR og GasBuddy for statistikken.

Og for deg sanne Penny Hoarders, har vi tatt med Airbnb-koblinger for hvert sted - fordi vi vet at du leter etter den beste avtalen.

Åpenbart vil kostnaden for en strandferie variere avhengig av hvor du er i landet og en rekke andre faktorer, og for mange er en strandferie ikke akkurat det mest kostnadsbevisste ferievalget. Mens Dr. Beachs valg ikke er akkurat billig, viser vår omarbeidede liste deg hvilke topp strender som er mest budsjettvennlige, og hvilke er de største splurgene.

Beach Balling på et budsjett

Det ser ut til at Sør tilbyr de vakreste og mest overkommelige strendene i landet. Enda bedre tilbyr Florida seg strandvær hele året.

1. Caladesi Island State Park, Dunedin / Clearwater, Florida

Gjennomsnittlig rom natt: $138.53

Gasspriser: $2.19

Hva Dr. Beach måtte si: "Den hvite stranden består av krystallinsk kvartssand som er myk og cushy ved vannkanten, og inviterer deg til å ta en dukkert i det glitrende klare vannet. Det er strandpromenader, men min favoritt er kajakk- og kanopadene gjennom mangroverne for å se de store, blå hegre og andre fugler som hyppige dette fantastiske naturområdet. "

2. Beachwalker Park, Kiawah Island, South Carolina

Gjennomsnittlig rom natt: $145.08

Gasspriser: $1.98

Hva Dr. Beach måtte si: "Dette er en naturelskerekyst, slik at besøkende burde ta med sine kanoer og kajakker for å padle gjennom tidevannsinnløpene. Det er også morsomt å gå eller sykle ned til kapteins Sam's Inlet for å se tusenvis av fugler. Vannet er ikke klart her, men det er rent og gir fantastisk sjømat til lavlandet matlaging. "

3. Siesta Key Beach, Sarasota, Florida

Gjennomsnittlig rom natt: $147.33

Gasspriser: $2.25

Hva Dr. Beach måtte si: "Med noen av de fineste, hviteste sand i verden, tiltrekker denne stranden sandsamlere fra hele. Siesta Beach har klart, varmt vann ideelt for svømming. Stranden er hundrevis av meter bred i form av en halvmåne på grunn av forankring av landbaserte bergarter i sør. Denne stranden er flott for volleyball og andre typer rekreasjonsfitness. "

4. Ocracoke Lifeguarded Beach, ytre banker, North Carolina

Gjennomsnittlig rom natt: $136.20

Gasspriser: $2.43

Hva Dr. Beach måtte si: "Ocracoke, en gang hjemmet til Blackbeard piraten, er fortsatt et spesielt sted - det er min favoritt getaway strand. Her finner du noen av de villeste strendene i landet. Stort surf dominerer sent på sommeren, så familier med barn vil kanskje komme tidligere på året. Forvent ikke å spille golf eller bo på Ritz; Hovedaktivitetene er svømming og strandkjøring. "

Beautiful - men ikke akkurat billig

Strendene i denne tieren spenner over det kontinentale USA fra New York til California. Pass på høye gasspriser.

5. Coopers Beach, Southampton, New York

Gjennomsnittlig rom natt: $149.42

Gasspriser: $2.35

Hva Dr. Beach måtte si: "Stranden er støttet av store sanddyner dekket av amerikansk strand gress interspersed med store og ekstravagante herskapshus. Noen av de beste strandtilgangene i Hamptons finnes på Coopers Beach, og en snackbar som serverer lunsj og drikke finner du også her. "

6. Grayton Beach State Park, Walton County, Florida

Gjennomsnittlig rom natt: $177.17

Gasspriser: $2.31

Hva Dr. Beach måtte si: "Denne stranden har sitt sukkerhvite sand og smaragdgrønt vann der utviklingen har blitt opprettholdt så store sanddyner dominerer fortsatt landskapet. På samme tid er alle fasiliteter av flotte restauranter og innkvartering i nærheten i gamlebyen Grayton Beach eller Seaside. "

7. Coronado Beach, San Diego, California

Gjennomsnittlig rom natt: $154.92

Gasspriser: $2.77

Hva Dr. Beach måtte si: "Med sin frodige subtropiske vegetasjon, unikt middelhavsklima og fin glitrende sand, strømmer strandgutter til denne stranden for flott skipsvakt og sommerens varme og milde surfe.Det lokale landemerket, Hotel del Coronado, ble bygd over hundre år siden, og tilbyr spektakulær arkitektur og Old World-eleganse. "

8. Coast Guard Beach, Cape Cod, Massachusetts

Gjennomsnittlig rom natt: $179.69

Gasspriser: $2.37

Hva Dr. Beach måtte si: "Sanden er ganske grov, slik at stranden skråner bratte ned i vannet. Den pittoreske gamle Coast Guard-stasjonen ligger fortsatt på toppen av isbluffene, noe som gir en spektakulær utsikt nedover Nauset Spit-barrieresystemet og bukten. I løpet av sommeren tar strandjegere raske og forfriskende dips i havet, da vanntemperaturen bare når 60-70 grader. "

Største Splurge

Duh. Den dyreste av Dr. Beachs plukker er i Hawaii.

9. Hapuna Beach State Park, Big Island, Hawaii

Gjennomsnittlig rom natt: $227.46

Gasspriser: $3.43

Hva Dr. Beach måtte si: "Denne hvite koralsandstranden ligger i et landskap dominert av svarte lavastrømmer. I sommermånedene er Hapuna et perfekt sted å svømme, snorkle eller dykke i det krystallklare vannet, men store bølger om vinteren kan generere kraftige ripestrømmer. Heldigvis er det godt trente livreddere på denne state parken. "

10. Kapalua Bay Beach, Maui, Hawaii

Gjennomsnittlig rom natt: $332.50

Gasspriser: $3.44

Hva Dr. Beach måtte si: "Denne vakre halvmåneformede, hvite sandstranden er begrenset av disse steinete ankrene hvor gode restauranter kan bli funnet. Den fine koralsandstranden skråner gradvis inn i det dypere vannet hvor den steinete bunnen er tegnet med koraller som tiltrekker seg levende farget tropisk fisk. "

Merk: Overkommelighetsrangeringen ble generert under antagelse av en 12-liters bensintank.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Tydeligvis mangler han allerede hjemme på Siesta Key.

Skrive Inn Din Kommentar